Neduočiau. Nes ir be manojo yra daug gražių vardų.
niekada! uztenka to kad pati turiu mamos varda.
Jetus, kiek daug gražių vardų yra, kam kelių tokių pačių vienuose namuose
Manau, kad ne. Kažkaip keista man būtų, jei mane šaukiant, dukra atsilieptų.
neduočiau, bet pati turiu mamos vardelį, čia tėtis taip norėjo kaip meilės įrodymo savo žmonai (mano mamai) vardan tai kažkaip namie nekliūdavo niekada bet vat kaip pasirodo ir mano V sesers vardas ir toks pats tai tada jau gaunasi maišalynė o kai nuvažiuojam į svečius
Man tai kazkaip labai norejosi dukrai duoti ne toki pati varda bet panasu i savo arba i vyro, bet galu gale pasirinkome kita. Man grazu kai pvz. tetis Simas o dukra Simona.
Neduociau.Vardas ne baisus,bet norisi kazko kito
O mes jau buvom seniai apsisprende, dar vaiko ne mintyse nebuvo, kad bus Šarūnė, nes tetis Šarūnas, nes, na kazkaip atsitiko, kad neradom mums abiems sutartinai laaaabai patinkancio, buvo tokiu "lyg ir nieko". ir beje, zinojom, kad tokio daug nebus, nes siaip Šarūnę mazai kas siaip sau deda dar ligoninej viena sesele pasake, kad laiminga bus, nes tecio varda gavo bet as cia ginu savo fronta, jeigu ka, gerbiu ir kitu nuomones. beabejo, kad tokio pat kaip savo ar berniukui vyro nebutume deje, man irgi be rysio del painiavos, bet kai pamatem, kokia mergyte i teti panasi, nekilo klausimu
Tokio pat nedavėme, bet vaikus pavadinom: sūnaus vardas panašaus sąskambio kaip tėčio, tokia pat pirmoji raidė, o dukros vardas irgi prasideda tokia pat raide kaip ir mamos. Nedarėm to specialiai, tiesiog pasirinkti vardai atitiko..
Ne.
Yra gi daug vardų. Ir senelių , ypač mirusių neduočiau. Man vardas, toks kaip giminaičių atrodo kartoja žmogaus likimą..
Yra gi daug vardų. Ir senelių , ypač mirusių neduočiau. Man vardas, toks kaip giminaičių atrodo kartoja žmogaus likimą..