Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

Neduočiau. Nes ir be manojo yra daug gražių vardų.
Atsakyti
niekada! uztenka to kad pati turiu mamos varda.
Atsakyti
Jetus, kiek daug gražių vardų yra, kam kelių tokių pačių vienuose namuose biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad ne. biggrin.gif Kažkaip keista man būtų, jei mane šaukiant, dukra atsilieptų. lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai neduociau g.gif
Atsakyti
neduočiau, bet pati turiu mamos vardelį, čia tėtis taip norėjo kaip meilės įrodymo savo žmonai (mano mamai) vardan wub.gif tai kažkaip namie nekliūdavo niekada blush2.gif bet vat kaip pasirodo ir mano V sesers vardas ir toks pats tai tada jau gaunasi maišalynė o kai nuvažiuojam į svečius doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip labai norejosi dukrai duoti ne toki pati varda bet panasu i savo arba i vyro, bet galu gale pasirinkome kita. Man grazu kai pvz. tetis Simas o dukra Simona.
Atsakyti
Neduociau.Vardas ne baisus,bet norisi kazko kito
Atsakyti
man mano vardas labai grazus, bet jo niekada neduociau savo vaikui. ir pati nenoreciau turet tevu vardu schmoll.gif
Atsakyti
O mes jau buvom seniai apsisprende, dar vaiko ne mintyse nebuvo, kad bus Šarūnė, nes tetis Šarūnas, nes, na kazkaip atsitiko, kad neradom mums abiems sutartinai laaaabai patinkancio, buvo tokiu "lyg ir nieko". ir beje, zinojom, kad tokio daug nebus, nes siaip Šarūnę mazai kas siaip sau deda smile.gif dar ligoninej viena sesele pasake, kad laiminga bus, nes tecio varda gavo smile.gif bet as cia ginu savo fronta, jeigu ka, gerbiu ir kitu nuomones. beabejo, kad tokio pat kaip savo ar berniukui vyro nebutume deje, man irgi be rysio del painiavos, bet kai pamatem, kokia mergyte i teti panasi, nekilo klausimu blush2.gif
Atsakyti
Tokio pat nedavėme, bet vaikus pavadinom: sūnaus vardas panašaus sąskambio kaip tėčio, tokia pat pirmoji raidė, o dukros vardas irgi prasideda tokia pat raide kaip ir mamos. Nedarėm to specialiai, tiesiog pasirinkti vardai atitiko..
Atsakyti
Ne.
Yra gi daug vardų. Ir senelių , ypač mirusių neduočiau. Man vardas, toks kaip giminaičių atrodo kartoja žmogaus likimą..
Atsakyti