Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

Neduociau,uztenka ir vienos Sigitos namuose biggrin.gif
Atsakyti
ne...kas bus kai busim visi vienodi g.gif
Atsakyti
Ne
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 10 09, 14:54)
Ne, esu skaiciusi, jog taip perduodamas ir savo likimas ir siaip man nepriimtina schmoll.gif

Esu girdejusi, kad tevu vardais pavadinti vaikai buna nelaimingi blink.gif Gal tai ir totali nesamone, bet g.gif
Net neatsizvelgus i jokius prietarus savo vardu vaiko nepavadinciau. Kita vertus, man grazu kai vaikas pavadinanas seneliu ar proseneliu garbei - jų vardu ar kokiu panasiu ar bet ta pacia raide prasidedanciu ar pan. (pvz. mociute Janina, anuke Jone blush2.gif )
Atsakyti
Neduočiau nei savo, nei senelių ar kitų giminaičių. Ir pati nenorėčiau turėti tokio pat vardo, kaip kažkieno giminėj schmoll.gif
Atsakyti
Neduočiau, tiek gražių vardų yra, ko čia tuo pačiu vadintis smile.gif
Atsakyti
Neduočiau. Yra pakankamai ne tik gražių, bet ir prasmingų vardų.
Atsakyti
tikrai ne
Atsakyti
Mano vardas kaip ir močiutės (mama, mamos garbei pavadino) pavadino tai pavadino gal sutapimas, bet su močiute labai artimos buvom kaip mama ji man, bet va dukrom nei savo nei mamos vardo neteikčiau
Atsakyti
Niekada ax.gif
Atsakyti
Savo vardo niekada schmoll.gif mamos varda noreciau - labai grazus ir retas jis man.. bet kadangi mamos gyvenimas nenusisekes, tai neduociau smile.gif
Atsakyti
na savo neduočiau bet senelės, jai būtų mergaitė, kodėl gi ne.Patinka senoviniai,lietuviški vardai.
Atsakyti