Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

blink.gif ne už ką
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
ne ....pasaulyje yra begalybe kitu vardu...
Atsakyti
Ne, esu skaiciusi, jog taip perduodamas ir savo likimas ir siaip man nepriimtina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2009 10 04, 22:59)
blink.gif ne už ką

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Ne schmoll.gif , nors buvo variantas artimas mano vardui ir vyrui jis labai tiko, bet aš nenorėjau. Būtų buvę vienodi, ypač jei sutrumpintai kreiptumeisi. Ne. schmoll.gif
Atsakyti
neduočiau
Atsakyti
Neduočiau, nes man nepatinka kai tėvų ir vaikų vardai vienodi doh.gif , o ne todėl kad vardas nepatinka 4u.gif
Atsakyti
O as labai noreciau sunu pavadinti savo vardu,tik dadejus s raide bigsmile.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Kieme yra mama Marina,o mergaitę visi vadina ir ji pati Mariša, kažkaip visi kieme į tai žiūri su ironija, nors man tai nei šilta nei šalta, yra ir didesnių problemų, man atrodo, kad čia yra savęs susireikšminimas, viena, kai duodi vaikui tarkim senelio ar net jo tėvo vardą, o kita, kai savo pačios vardą suteiki, matyt, apie save per daug galvoji, labai save myli, jautiesi tokia ypatinga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2009 10 26, 22:51)
Kieme yra mama Marina,o mergaitę visi vadina ir ji pati Mariša, kažkaip visi kieme į tai žiūri su ironija, nors man tai nei šilta nei šalta, yra ir didesnių problemų, man atrodo, kad čia yra savęs susireikšminimas, viena, kai duodi vaikui tarkim senelio ar net jo tėvo vardą, o kita, kai savo pačios vardą suteiki, matyt, apie save per daug galvoji, labai save myli, jautiesi tokia ypatinga? g.gif

O tai jei tėvas duoda sūnui savo vardą, tai jau jis nesusireikšminęs g.gif
Atsakyti