ne už ką
ne ....pasaulyje yra begalybe kitu vardu...
Ne, esu skaiciusi, jog taip perduodamas ir savo likimas ir siaip man nepriimtina
Tikrai ne
Ne , nors buvo variantas artimas mano vardui ir vyrui jis labai tiko, bet aš nenorėjau. Būtų buvę vienodi, ypač jei sutrumpintai kreiptumeisi. Ne.
neduočiau
Neduočiau, nes man nepatinka kai tėvų ir vaikų vardai vienodi , o ne todėl kad vardas nepatinka
O as labai noreciau sunu pavadinti savo vardu,tik dadejus s raide
Kieme yra mama Marina,o mergaitę visi vadina ir ji pati Mariša, kažkaip visi kieme į tai žiūri su ironija, nors man tai nei šilta nei šalta, yra ir didesnių problemų, man atrodo, kad čia yra savęs susireikšminimas, viena, kai duodi vaikui tarkim senelio ar net jo tėvo vardą, o kita, kai savo pačios vardą suteiki, matyt, apie save per daug galvoji, labai save myli, jautiesi tokia ypatinga?
QUOTE(Aivita @ 2009 10 26, 22:51)
Kieme yra mama Marina,o mergaitę visi vadina ir ji pati Mariša, kažkaip visi kieme į tai žiūri su ironija, nors man tai nei šilta nei šalta, yra ir didesnių problemų, man atrodo, kad čia yra savęs susireikšminimas, viena, kai duodi vaikui tarkim senelio ar net jo tėvo vardą, o kita, kai savo pačios vardą suteiki, matyt, apie save per daug galvoji, labai save myli, jautiesi tokia ypatinga?
O tai jei tėvas duoda sūnui savo vardą, tai jau jis nesusireikšminęs