As noreciau, jeigu kada turesiu anuke, kad ja pavadintu mano vardu Bet tai priklauso ne nuo manes ir noras dar gali pradingti, o ir anukes gali nebuti.
Mano vaiko vardas truputi panasus i vyro varda, bet tikrai ne tas pats
kazkokia nesamone duoti vaikui savo varda ar vyro..juk tai kita asmenybe, ne tavo kopija ir ne tavo pakaitalas ir ne tavo maza nuosavybe...Kiekvienas naujas zmogutis siame pasaulelyje turi atsinest savo varda, kaip ir savo likima.
Nors jei mano vardas butu kitoks, tai gal duociau butent si savo varda, nes jis labai retas ir man grazus. Vaikysteje niekad nebuvau sutikusi zmogaus tokiu paciu vardu. Buvau viena ir vienintele isskirtiniu vardu.
Nors jei mano vardas butu kitoks, tai gal duociau butent si savo varda, nes jis labai retas ir man grazus. Vaikysteje niekad nebuvau sutikusi zmogaus tokiu paciu vardu. Buvau viena ir vienintele isskirtiniu vardu.
man tai labai keista ,kai vaikams duoda toki pat varda , tevo ar mamos, lyg kitu graziu vardu nebutu
Tikrai ne, nors ir koks grazus man tas mano vardas
Nevadinčiau dukros savo vardu, bet va sūnų tai visai norėčiau vardu su ta pačia šaknim Na iš serijos Laura - Laurynas ir pan. O dukrai su tėčio vardo šaknim.
Neduočiau.
Per daug painiavos būtų...
Per daug painiavos būtų...
tikrai neduociau
ir as neduociau
Neduociau man aplamai juokingai tai skamba Pvz:jaunelis Antanas ir vyresnelis tete Antanas arba atvirksciai su mamom ir dukrom...
Vardus vienodus kazkaip seniau duodavo-musu seneliai,na dar gal kieno tevai,bet dabar labai retai kas taip daro.Iskirtinis vardas ir duoda vaikui iskirtinumo
Vardus vienodus kazkaip seniau duodavo-musu seneliai,na dar gal kieno tevai,bet dabar labai retai kas taip daro.Iskirtinis vardas ir duoda vaikui iskirtinumo