Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

Na as savo vardo vaikui irgi taip pat neduociau g.gif nezinau kodel,tiesiog kazkaip apie tai niekada negalvojau,nors ir vaiku dar neplanuoju biggrin.gif net ir vyro vardu nenoreciau pavadinti sunaus ar dukros....
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 12 30, 18:45)
Aš nedaviau ir neduočiau. Vaikas nėra tėvų klonas

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
neduociau dukrai savo vardo,bet ne del to jog nepatinka maniskis,uztenka ir vienos tokiu vardu seimoj,nera cia ko biggrin.gif
Atsakyti
Nė už ką schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai būčiau neprieš pvz sūnų pavadinti vardu, panašiu į savo:

Pvz Giedrius, (jei būčiau Giedrė)
arba Saulius (jei būčiau Saulė)

Bet kad, deja, mano vardas vyriško gražaus varianto neturi ax.gif
Atsakyti
ne, neduociau schmoll.gif . nei savo nei vyro. (nors mano vardas man labai patinka blush2.gif )
manau, kad ir kokie grazus tevu vardai - vaikas turi tureti savo atskira varda, o ne buti pvz : Kestutis didysis - Kestutis mazasis doh.gif ...
Atsakyti
neduociau savo vardo vaikui. ir neduociau tokio vardo, kuris kuris susidetu is mano ir vyro. kazkaip durnai tie lipiniai skamba
Atsakyti
QUOTE(lindra123 @ 2009 02 15, 22:10)
neduociau savo vardo vaikui. ir neduociau tokio vardo, kuris kuris susidetu is mano ir vyro. kazkaip durnai tie lipiniai skamba

Oi ne, as neduociau nei savo nei vyro nei seneliu vardu. Nesinori kabinti savo gyvenimo istoriju - vaikas kaip naujas pasaulelis - viska is naujo turi pradeti smile.gif
Atsakyti
Ne. schmoll.gif
Atsakyti
savo dukriukui tikrai neduociau savo vardo bigsmile.gif
Atsakyti
schmoll.gif jokiu būdu neduočiau. juk dukra tai nebus maža mano kopija..o dar ir painiavos kiek su tais Dovilė jaunesnioji ax.gif
ir sūnui tėčio ar senelio vardo neduočiau. yra manau pakankamai idomių ir gražių vardų.nebūtina kartotis
Atsakyti
Niekada schmoll.gif O dar baisiau,kai vaiko vardas būna tėvo ir motinos vardų naujadaras doh.gif
Atsakyti