Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

As irgi neduociau savo vardo...
Atsakyti
na nei savo nei vyro vardo vaikui tikrai nerinktumem,bet as nesu pries uz jau esanti varda gimineje ax.gif na man tai nesudaro didelio skirtumo.as pati labai norejau pavadinti suneli Luku,man jis tikrai labai grazus,nors mano pusbrolis yra Lukas,taciau vyras nenorejo,todel radom kompromisa ir tikrai neprastesni nei Lukas rolleyes.gif
Atsakyti
Savo vardo tikrai schmoll.gif man jis nepatinka ir visi kas netingi arba jį iškraipo arba vadina kitais vardais, motyvuodami tuo, kad vardas man netinkamas verysad.gif Yra labai daug gražių vardų, todėl savo vaikui rinkome tokį vardą, kokio nėra giminėje rolleyes.gif
Atsakyti
schmoll.gif Nes mane irgi visaip pavadina, ta prasme iškraipo vardą, tai kartais pasijaučiu kaip kokia pensininkė, kuriai šešios lentos nebetoli doh.gif Nenorėčiau, kad ir mano vaikas tai jaustų
Atsakyti
Ne, neduočiau vien iš įsitikinom, kad aš nenoriu kad mano vaikas perimtų su mano vardu šiek tiek ir vardo savybių, jau gana kiek paveldės mano charakterio ir išvaizdos, nereik dar ir vardo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krakatūzas @ 2008 12 30, 14:29)
Ne, neduočiau vien iš įsitikinom, kad aš nenoriu kad mano vaikas perimtų su mano vardu šiek tiek ir vardo savybių, jau gana kiek paveldės mano charakterio ir išvaizdos, nereik dar ir vardo smile.gif

o savybes blogos labai? biggrin.gif juokauju aisku,tiesiog parase nereik dar ir... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 09 27, 11:16)
va smalsu pasidarė. vyrų tarpe tai gana įprasta, kad tėvas nori sūnui duoti savo vardą, netgi dukrai kartais sugeba įklijuot moterišką savo vardo variantą.
o kaip mamos? ar kilo kada mintis dukrą pavadint savo vardu?

Neduočiau, tai tarsi būtų įpareigojimas būti tėvo ar motinos kopija, o vaikas juk unikali asmenybė, turinti teisę bent jau į vardą, kuris su meile išrenkamas tėvelių wub.gif O šiaip giminėje dar visai neseniai buvo tokie "dinastijų" laikai. Kadangi paskutinis jos narys vaikų dar neturi, tai ir likimas neaiškus g.gif
Atsakyti
Aš nedaviau ir neduočiau. Vaikas nėra tėvų klonas
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 12 30, 20:45)
Aš nedaviau ir neduočiau. Vaikas nėra tėvų klonas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada neduociau vaikui savo vardo ar vyro vardo. Labai jau neidomu, kai seimoje du vienodi vardai. Kokia nesamone, kaip kviesti ir ateina, atsiliepia abu. Man mano vardas labai grazus, bet niekada neduociau. Daug idomiau skirtingi vardai seimoje.
Atsakyti
Neduociau, yra daug ivairiu graziu vardu, kam kartotis?... g.gif
Atsakyti
Kai laukiausi trečio, iki pat galo nežinojau, ką turėsiu. Užtat ir vardą rinkti sunkiai sekėsi. Tai su MB juokavom, jei bus sūnus, pavadinsim jo vardu, jei dukra - mano. O iš tikrųjų niekada savo vaikams neduočiau savo ar MB vardų. Net liežuvis neapsiverstų dukrą savu vardu vadinti. Yra daugybė kitų gražių vardų, kam kartotis, kaip sakė inrinke.
Atsakyti