Nė už ką , juk tiek gražių vardų pasauly, o ir šiaip esu girdėjus, kad lyg negerai suteikti savo vardus vaikams
Juk po kokių 25 metų Lietuvoj bus visa krūva tokių "pabuvusių" tetulių su vardu Jurgita ir jaunai merginai tokį vardą turėti bus ne pyragai...
Ne Kai laukiausi vaikų, net mintyse nebuvo duoti savo vardą, nors man jis labai
Kai laukiausi antro vaikučio, buvo kilusi mintis duoti savo močiutės vardą - gražų, ypatingai retą Lietuvoje. Bet sustabdė tai, kad žinojau, jog artimųjų vardų negalima duoti savo vaikui
Kai laukiausi antro vaikučio, buvo kilusi mintis duoti savo močiutės vardą - gražų, ypatingai retą Lietuvoje. Bet sustabdė tai, kad žinojau, jog artimųjų vardų negalima duoti savo vaikui
Neduociau, nepatinka seimoj vienodi vardai! Jaunelis gime vyro vardadienio diena ir jis norejo duoti savo varda, bet as neuzka .
Tikrai neduočiau nei savo nei vyro nei kokių senelių tuo labiau Juokingai man skamba "pavadinome tėčio/mamos garbei". Rado kur garbės ieškoti
Juk tiek gražių vardų yra, o be to ir maišosi ir nepatogu visiems..
Juk tiek gražių vardų yra, o be to ir maišosi ir nepatogu visiems..
Ne savo vardo tikrai neduociau,nors mane pacia pavadino mano proseneles garbei,ir turiu drauge kurios vardas toks pat kaip jos mamos kakaip visai neorginalu...
Pažįstu viena merginą, kuri turi savo mamos vardą, nu man tai visai nepatinka dukros savo vardu tikrai nevadinčiau
Gryna nesamone tuos pacius vardus duoti,nors tikriausiai ir nuo tautos kulturos priklauso,slavu tautos megsta jei ne tevu ,tai bent seneliu vardais, vaikus vidinti
as irgi neduociau,pritariu,kad vardu yra laaabai daug
nors mano tevai pavadino mano sese mamos vardu mano tevas labai norejo. turbut mylejo labai
iki siol ju pavardes vienodos,aisku nevisada iskart supranta ka kviecia
nors,pvz,galima vadint mama Julija,o dukra Julyte
bet patikekit mamai buvo daug laimes,kad va kaip vyras ja mylejo ir pavadino tikrai nieko blogo nematau,tik va nevisada suprast galima apie ka kalba
Papildyta:
jeigu jusu vardas Selena,tai labai labai labai grazhus
nors mano tevai pavadino mano sese mamos vardu mano tevas labai norejo. turbut mylejo labai
iki siol ju pavardes vienodos,aisku nevisada iskart supranta ka kviecia
nors,pvz,galima vadint mama Julija,o dukra Julyte
bet patikekit mamai buvo daug laimes,kad va kaip vyras ja mylejo ir pavadino tikrai nieko blogo nematau,tik va nevisada suprast galima apie ka kalba
Papildyta:
QUOTE(selena_888 @ 2008 12 06, 15:43)
Ne savo vardo tikrai neduociau,nors mane pacia pavadino mano proseneles garbei,ir turiu drauge kurios vardas toks pat kaip jos mamos kakaip visai neorginalu...
jeigu jusu vardas Selena,tai labai labai labai grazhus