Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

QUOTE(ramatukas @ 2008 06 20, 15:56)
jokiu budu vaikui neuociau savo arba vyro vardo,as manau,kad kiekvienas ateidamas i si pasauli atsinesa varda,o tie visi pvz. mazasis vytautas, didysis vytautas ir pan. nesamone blush2.gif

Pritariu, kad nesamone vadinti jau seimoje esanciais vardais doh.gif
Atsakyti
Savo vardo dukrai tikrai niekada neduočiau, gal dar ir todėl, kad jis man ir pačiai nepatinka schmoll.gif . Kažkaip keistai atrodo mergaitę pavadinti mamos vardu (nors mano teta turi savo mamos vardą), berniukui duoti tėvo vardą gal labiau įprasta, nors aš taip pat nepritarčiau. Argi vardų trūksta?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 09 29, 22:34)
Manau, kad vaikas turi tureti savo varda, o ne tetes ar mamos.

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš ir pritariu, kad vaikui reikia jo vardo... Kaip čia dabar du vienodi vardai šeimoj? bigsmile.gif Paskui ir kviečia... Ateik Jonai mažasis, Jonai didysis biggrin.gif O jei pkaviečia tik vardu Jonai, tai paskui klausia "kuris?" Man tai juokinga...
Atsakyti
Niekada neduočiau savo ar tėčio vardo savo vaikučiui. Nesąmonė schmoll.gif Yra daugybė vardų. Ir beje labai gražių. O tais pačiais vardais šaukti namiškius, kažkaip keistai atrodo. O jei dar tikint prietarais, tai sako, kad kai tėvai duoda savo vardą vaikui, tai vaikutis tarsi užkoduojamas pakartoti tėvų gyvenimą... g.gif Bet čia , as tiki tokiais dalykais smile.gif
Atsakyti
tikrai neduociau savo vaikui vyro arba savo vardo
Atsakyti
neduociau tu paciu vardu, bet is tos pacios raides kaip mamos ar tetes tai man patinka rinkti. taip ir dariau. smile.gif
Atsakyti
Ne. Tačiau mano vyrui labai patinka mano vardo viena pusė biggrin.gif
Atsakyti
Dveju Viktoriju butu per daug
Atsakyti
Mano mama gavo iš savo tėvo moterišką vardo variantą, o tėtis iš savo mamos vyrišką variantą, bet nei vienas nei kitas tuom nepatenkintas. O aš tai niekaip nesuprantu ar iš fantazijos trūkumo, ar iš kvailumo, ar papraščiausiai garbėtroškos deda vaikams savo vardus. Juk vaikas tai asmenybė, na nejaugi jis negali turėti savo vardo o primetami tėvų, senelių ar šiaip giminaičių vardai.
Atsakyti
Duočiau jei ji 'atsineštų' tokį vardą. Samoningai manau ne.
Atsakyti
Ne, savo vardu vadinti nenorėčiau, nors buvo viena mintis duoti vaikui tėvo vardą. Sakiau, jei gims per jo gimtadienį - pavadinsim jo vardu. Bet taip neatsitiko blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti