Įkraunama...
Įkraunama...

Išparduotuvės

QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 23, 18:15)
Labos merginos, nuroviau siandien Hilfiger marskinukus ir dirza geltona, o taip pat Mexx svarka ir palaidine smile.gif

O Fabijoniskiu gt isparduotuvei uzveze Prada pavasarines/vasarines striukes, yra Escada ir Armani trumpi kailinukai.

4u.gif

mano laimikiai

Buvau as siandien uzvaziavus i Fabijoniskiu gatve.
Tai tuose geltonuose namuose (kur 2 soliariumai, skudurynas, kirpykla ir cukraine) yra dvi isparduotuves.... unsure.gif bet nei vienoj is ju nebuvo labai firminiu drabuzeliu.... verysad.gif

Vienoj parduotuvej yra ir batu (isdelioti pradzioje), paskui palipus kelis laiptukus yra ir drabuziu.

Kita parduotuve tam paciam ilgam name - ten daugiau visokiu drabuziu, bet kazko labai firminio as nemaciau...

Ar nepataikiau, ar apskritai kazkur ne ten nugrybavau? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 02 27, 00:23)
Buvau as siandien uzvaziavus i Fabijoniskiu gatve.
Tai tuose geltonuose namuose (kur 2 soliariumai, skudurynas, kirpykla ir cukraine) yra dvi isparduotuves.... unsure.gif  bet nei vienoj is ju nebuvo labai firminiu drabuzeliu.... verysad.gif

Vienoj parduotuvej yra ir batu (isdelioti pradzioje), paskui palipus kelis laiptukus yra ir drabuziu.

Kita parduotuve tam paciam ilgam name - ten daugiau visokiu drabuziu, bet kazko  labai firminio as nemaciau...

Ar nepataikiau, ar apskritai kazkur ne ten nugrybavau?  unsure.gif  unsure.gif

Pataikei, pataikei, ten, kur avalyne pradzioj yra smile.gif O virsuja drabuziai, na gal jau ispirko viska sad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 01 10, 18:51)
O gal kuri buvot Kaune Silainiuose, netoli Maximos, ten kazkur skersgatvi yra sake isparduotuve.. tai ten labai fainu rubu yra..  smile.gif  puske bliuskuciu geriausiu po 10 lt prisipirko

Tikrai yra, dažnai ten užsuku. Vaikiški labai nebrangūs. Toj pačioj pusėj, kur Maxima, jei stovi nugara į ją, tai dvylikaaukštis, du devyaukščiaiir ta parduotuvė. Anksčiau ten "Dama" buco, po to kosmetikos pigios parduotuvė.

QUOTE(Fenomenali @ 2008 01 27, 22:00)
Jei kaunietėms įdomu, yra Šilainių turguje, viename iš tų kioskelių naujų NEXT rūbų išparduotuvė mirksiukas.gif  Šiandien visai netyčia aptikau biggrin.gif  Bet nedirbo, tai į kainas neturėjau progos žvilgterėti doh.gif

Man atrodo, kad iš Nexsto užsisakant ne ką brangiau išeitų, per išpardavimus, tai tikrai. Vaikiška maikutė nuo 20-30 litukų...
Atsakyti
Sian netycia atradau viena mazute isparduotuve Kaune prie Amerika pirtyje. Trumpam uzbegau, tai visai nieko rubeliu pasirode, kad yra. Morgan daugiausiai maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 03 06, 14:56)
Sian netycia atradau viena mazute isparduotuve Kaune prie Amerika pirtyje. Trumpam uzbegau, tai visai nieko rubeliu pasirode, kad yra. Morgan daugiausiai maciau  smile.gif

O gal tiksliau galėtum pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 03 06, 16:56)
Sian netycia atradau viena mazute isparduotuve Kaune prie Amerika pirtyje. Trumpam uzbegau, tai visai nieko rubeliu pasirode, kad yra. Morgan daugiausiai maciau  smile.gif

randasi taip: eini nuo Amerika pirtyje link Akropolio palei Vytauto prospekta, baltam pastate, ant langu i Vytauto prospekta uzklijuota "GRAZU, PIGU< MALONU"..rodos taip...

beje, jei nesiojate 38 ar dideni dydi ten neikite - ne tokiu dydziu rubu yra, bet as pastoviai isgirsdavau komentaru, kad su atrodysiu stora arba netilpsiu, tai imant bet koki ruba.. doh.gif cia is pardavejos ar tai jos drauges (jos ten visada dviese budavo)...beje, ir tai girdejau visus keturius kartus, kai buvau apsilankiusi
Atsakyti
QUOTE(Inferno. @ 2008 03 06, 21:31)
O gal tiksliau  galėtum pasakyti?  4u.gif

Labai tiksliai parase coliuke edita biggrin.gif

QUOTE(coliuke_edita @ 2008 03 06, 22:08)
randasi taip: eini nuo Amerika pirtyje link Akropolio palei Vytauto prospekta, baltam pastate, ant langu i Vytauto prospekta uzklijuota "GRAZU, PIGU< MALONU"..rodos taip...
beje, jei nesiojate 38 ar dideni dydi ten neikite - ne tokiu dydziu rubu yra, bet as pastoviai isgirsdavau komentaru, kad su atrodysiu stora arba netilpsiu, tai imant bet koki ruba.. doh.gif cia is pardavejos ar tai jos drauges (jos ten visada dviese budavo)...beje, ir tai girdejau visus keturius kartus, kai buvau apsilankiusi

normaliai lotuliukas.gif pardavejos tai dvi buvo, taip, bet per trumpai ten buvau, kad man ka paaiskint spetu doh.gif
tik apibegau, nes maze masinoj viena sedejo. Ale labai fainas Vilos kelnytes jai nuostabiai zalios spalvos vis tiek nugriebt spejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 01 10, 18:51)
O gal kuri buvot Kaune Silainiuose, netoli Maximos, ten kazkur skersgatvi yra sake isparduotuve.. tai ten labai fainu rubu yra..  smile.gif  puske bliuskuciu geriausiu po 10 lt prisipirko

Jeigu Sarkuvos 13A, tai dabar jau ten nieko gero nera, neradau nieko nesiojamo sau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 23, 13:08)
Jeigu Sarkuvos 13A, tai dabar jau ten nieko gero nera, neradau nieko nesiojamo sau verysad.gif

O kaip ta isparduotuve vadinasi?O ji tikrai sarkuvos 13A, nes kai ivedziau adresa i google, tai ismete kazkokia "mendis": kosmetika, parfumerija ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(dukuduku @ 2008 03 23, 23:28)
O kaip ta isparduotuve vadinasi?O ji tikrai sarkuvos 13A, nes kai ivedziau adresa i google, tai ismete kazkokia "mendis": kosmetika, parfumerija ir t.t.

Nezinau, as troleibusu vaziuodama pamaciau skelbima per ta ekrana, kad yra isparduotuve, daug graziu ir madingu rubu, bla bla. O nuvaziavau ir nieko neradau doh.gif Ten seniau buvo maisto prekiu parduotuve, po to mendis, o dabar ta isparduotuve tipo blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal žinot, ar yra Vilniuje kur nors Audimo išparduotuvė? 4u.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
o kur kaune galima rast isparduotuviu kur butu miss sixty, killah, benetton ar panasus drabuzeliai?ir kokios kainos mazdaug? 4u.gif ax.gif
Atsakyti