Įkraunama...
Įkraunama...

Išparduotuvės

"Vabbi", ten pardavinėja Adidas, Reebok. Mustang, Levis, Mexx ir kitų žinomų firmų rūbais
Kaune-PC"Molas"
Visada randu ka gero ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 01 29, 15:27)
aš šian ryte pamačiau Aprangos išparduotuvę, kuri kažkokiu stebuklingu būdu man anksčiau neužsifiksavo važiuojant pro šalį. reiks čiuožt pračekint  biggrin.gif

Eigu Vilniuje, Jasinskio gt, tai ten kolkas nieko gero, laukiu papyldimo smile.gif Siaip Aprangos isparduotuve - geras dalykas, ypac vaikas visada galima geru drabuziuku nupirkt uz thumbup.gif kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
joa, jasinskio. buvau vakar užėjusi tai galiu pasakyt, kad tikrai nieko gero. nors tiek sijonų vienoj vietoj senokai mačiau, bet toks jausmas, kad jie arba iš padevalkių arba caro riūriko laikų lotuliukas.gif vienžo. parduotuvė šiaip didoka, ką nors galbūt galima rast tik jaunimo skyriuj. ten mielą liemenę su kailiuku radau (nuolaida berods nuo 249 iki 99 tongue.gif ). antrą kart nemanau, kad užsuksiu.
Atsakyti
Sveikos,
drauge sake, kad Aleksote kazkur yra isparduotuve, bet ji tiksliai nezino kur, gal jus zinot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 30 sausio 2008 - 16:34
QUOTE(Linuute @ 2008 01 29, 15:06)
"Vabbi", ten pardavinėja Adidas, Reebok. Mustang, Levis, Mexx ir kitų žinomų firmų rūbais
Kaune-PC"Molas"
Visada randu ka gero ten 4u.gif

Nusipirkau praeitą savaitgalį porą megztinių šioje parduotuvėje laaabai pigiai rolleyes.gif
Atsakyti
panos i kur pc mada yra isparduotuve sportiniu prekiu, kiek kartu buvau bet jos nekart nemaciau, paziurejau plane tai ji yra "cokoliniam auskte". kur toks yra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2008 01 31, 11:59)
panos i kur pc mada yra isparduotuve sportiniu prekiu, kiek kartu buvau bet jos nekart nemaciau, paziurejau plane tai ji yra "cokoliniam auskte". kur toks yra?  doh.gif

Rūsy bigsmile.gif
Atsakyti
heh, reiks paieskot kada biggrin.gif o gal zinot kur vilniuj yra triumph isparduotuve? (kazkada lyg rase kazkas...) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2008 01 31, 12:07)
heh, reiks paieskot kada  biggrin.gif  o gal zinot kur vilniuj yra triumph isparduotuve? (kazkada lyg rase kazkas...) blush2.gif

Kalvarij7 Ateities kampas. PC Rimi.
Bet kad ten išparduotuvė schmoll.gif
Atsakyti
Labos merginos, nuroviau siandien Hilfiger marskinukus ir dirza geltona, o taip pat Mexx svarka ir palaidine smile.gif

O Fabijoniskiu gt isparduotuvei uzveze Prada pavasarines/vasarines striukes, yra Escada ir Armani trumpi kailinukai.

4u.gif

mano laimikiai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 23, 18:15)
Labos merginos, nuroviau siandien Hilfiger marskinukus ir dirza geltona, o taip pat Mexx svarka ir palaidine smile.gif

O Fabijoniskiu gt isparduotuvei uzveze Prada pavasarines/vasarines striukes, yra Escada ir Armani trumpi kailinukai.

4u.gif

mano laimikiai
user posted image
user posted image
user posted image

Grazus pirkinukai- ypac striuke.
o gal kas nors zinote tikslu adresa tos isparduotuves fabijoniskiu g.?

ar ji netoli tos IKI, kurios antram aukste yra batu kalnas ir netoli yra Senukai?
Beje, o kokios ten kainytes pvz TH marskinuku (idomu palyginimui)
Aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 02 23, 18:36)
Grazus pirkinukai- ypac striuke.
o gal kas nors zinote tikslu adresa tos isparduotuves fabijoniskiu g.?

ar ji netoli tos IKI, kurios antram aukste yra batu kalnas ir netoli yra Senukai?
Beje, o kokios ten kainytes pvz TH marskinuku (idomu palyginimui)
Aciu uz ats smile.gif

Ta parduotuve kaip Jus pasaket yra visai netoli IKI parduotuves. smile.gif Bet Hilfigero ten nera, ten tik galima vardiniu drabuziu surast (nevisada aisku) O Hilfiger pirkau siandien Zukausko gt. isparduotuvei, prie rusu knygino Homosapiens, marskiniu kaina 89lt.
Atsakyti