Įkraunama...
Įkraunama...

Išparduotuvės

QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 01 10, 15:28)
tai o kokios ten mazdaug kainos, gal tukstanciais  g.gif  biggrin.gif

Pagrindinės „Glamour“ prekių kainos:

Marškinėliai - nuo 49 iki 69 Lt
Kelnės, džinsai - 79 Lt
Sijonai - nuo 69 iki 89 Lt
Suknelės - nuo 69 iki 99 Lt
Batai - nuo 39 iki 129 Lt
Diržai - nuo 39 iki 69 Lt
Maudymosi kostiumėliai - nuo 49 Lt iki 89 Lt
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 01 10, 19:23)
Pagrindinės „Glamour“ prekių kainos:

Marškinėliai - nuo 49 iki 69 Lt
Kelnės, džinsai - 79 Lt
Sijonai - nuo 69 iki 89 Lt
Suknelės - nuo 69 iki 99 Lt
Batai - nuo 39 iki 129 Lt
Diržai - nuo 39 iki 69 Lt
Maudymosi kostiumėliai - nuo 49 Lt iki 89 Lt

doh.gif vajezau, reikia begt
mergaites, kas jau ten buva, gal jau ka nupirkot
... parodikyt blush2.gif
Atsakyti
Gaila, ner tokios parduotuves Klaipedoj unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri kur matėt Kaune išparduodamas pūkines storas žiemines striukes? Normalesnių firmų ir kokybės? ax.gif
Atsakyti
Pamaciau nuorodoje, kad toje "Glamour" parduotuveje Vilniuje, pries kelis metelius pirkau Armani sijonuka uz gana labai brangiai...o dabar ten tokios kainos... g.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 01 10, 18:51)
O gal kuri buvot Kaune Silainiuose, netoli Maximos, ten kazkur skersgatvi yra sake isparduotuve.. tai ten labai fainu rubu yra..  smile.gif  puske bliuskuciu geriausiu po 10 lt prisipirko

O gal galit pasakyt adresiuką tikslų tos išparduotuvės? ax.gif
Atsakyti
Vokieciu g. 18
Atsakyti
sveikutės,

gal kaunietės žino...Petrašiūnuose pravažiuodama mačiau parašyta "IŠPARDUOTUVĖ"(prie žiedo kur prie "Šilo")...įdomu kas ten g.gif gal tik šiaip "skudurynas"...
gal kas lankėtės?
Atsakyti
Jei kaunietėms įdomu, yra Šilainių turguje, viename iš tų kioskelių naujų NEXT rūbų išparduotuvė mirksiukas.gif Šiandien visai netyčia aptikau biggrin.gif Bet nedirbo, tai į kainas neturėjau progos žvilgterėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 28, 16:34)
blink.gif Teks rytoj patyrineti...

Prašom pasidalint savo tyrinėjimų rezultatais, nes į tą turgų, nors ir šalia, bet retai užsuku... ax.gif Žodžiu, neatrasta žemė man ten hihihi.gif
Atsakyti
aš šian ryte pamačiau Aprangos išparduotuvę, kuri kažkokiu stebuklingu būdu man anksčiau neužsifiksavo važiuojant pro šalį. reiks čiuožt pračekint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 01 29, 14:27)
aš šian ryte pamačiau Aprangos išparduotuvę, kuri kažkokiu stebuklingu būdu man anksčiau neužsifiksavo važiuojant pro šalį. reiks čiuožt pračekint  biggrin.gif

O kokiam mieste čia? g.gif Labai mažai info parašei... unsure.gif
Atsakyti