Įkraunama...
Įkraunama...

Veidrodėli, pasakyk...

KAip gaila, kad nebera mamytes ir dukreles mieganciu grozio miega , man ji labiausiai patiko sad.gif Daba nebezinau uz ka balsuot
Atsakyti
Man 2 foto labai... viena kur "Vyrai to niekada nesupras" ir kita "mama taiso linijas" O del trecios vis dar laukiu gal dar atsiras g.gif
Atsakyti
man taip pat labai patinka foto kur''mama taiso linijas su gražiais pagalbininkais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja: 07 kovo 2005 - 19:30
As turiu dar viena foto favorite 4u.gif su seimynele "prodigy" gerbeja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zole: 07 kovo 2005 - 21:57
o manes nuo vakar vakaro nepatvirtina unsure.gif
Atsakyti
Nu niekaip "nedeina" man tos nuotraukos, kur tik kojos matosi, esme doh.gif stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2005 03 07, 20:46)
o manes nuo vakar vakaro nepatvirtina  unsure.gif

Jau kažkur rašiau tau ir kitoms, atrodo temoj "kaip įdėti nuotrauką" (reikėjo ir čia pakartot, sorry), kai viena dalyvė klausė "ką aš ne taip padariau, kad nepatvirtina?", atsakiau, kad nuotraukos, neatitinkančios fotokonkurso reikalavimų nepatvirtintos. Pagal aprašymą, šis konkursas skirtas ne mažyliams, o moterims, mamoms, dar ne mamoms ir t.t. Jei jos gražinasi ar sportuoja su šeima - valio!, bet jei nuotraukoj matyti tik vaikas, tuomet negalime jų tvirtinti. Mažyliams konkursų buvo ir dar bus - pažadam! O šįkart skiriam dėmesio sau wub.gif Dar yra laiko, tad laukiam kitų jūsų nuotraukų konkurse! Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2005 03 07, 21:57)
As turiu dar viena foto favorite 4u.gif  su seimynele "prodigy" gerbeja biggrin.gif

Ir man si nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Ar atidžiai įsižiūrėjot į reklaminį konkurso baneriuką forume? - jame skelbiamas pagrindinis konkurso prizas thumb_yello.gif first.gif
Atsakyti
Atsiprasau, bet ka reiskia tas "baneriukas"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 03 09, 13:56)
Atsiprasau, bet ka reiskia tas "baneriukas"?  blush2.gif

sorry, svetimybėm kalbu blush2.gif ekrano viršuje ir šonuose matyti spalvotos reklamos: įvairių vaikų prekių firmų, konkursų ir pan. (spalvoti paveikslėliai su anonsais, pavadinimais). Tai ir yra vadinami "baneriai".
Atsakyti
1. Dvi gazojes wub.gif wub.gif
2. Mama taiso linijas wub.gif
3. Mamu su agurkais ant akiu ir leliukas, ragaujantis ta pati agurkeli wub.gif

ir visai ne del to, kad as is uzsienio
Atsakyti