Man 2 foto labai... viena kur "Vyrai to niekada nesupras" ir kita "mama taiso linijas" O del trecios vis dar laukiu gal dar atsiras
man taip pat labai patinka foto kur''mama taiso linijas su gražiais pagalbininkais
As turiu dar viena foto favorite su seimynele "prodigy" gerbeja
QUOTE(Nataliukė @ 2005 03 07, 20:46)
o manes nuo vakar vakaro nepatvirtina
Jau kažkur rašiau tau ir kitoms, atrodo temoj "kaip įdėti nuotrauką" (reikėjo ir čia pakartot, sorry), kai viena dalyvė klausė "ką aš ne taip padariau, kad nepatvirtina?", atsakiau, kad nuotraukos, neatitinkančios fotokonkurso reikalavimų nepatvirtintos. Pagal aprašymą, šis konkursas skirtas ne mažyliams, o moterims, mamoms, dar ne mamoms ir t.t. Jei jos gražinasi ar sportuoja su šeima - valio!, bet jei nuotraukoj matyti tik vaikas, tuomet negalime jų tvirtinti. Mažyliams konkursų buvo ir dar bus - pažadam! O šįkart skiriam dėmesio sau Dar yra laiko, tad laukiam kitų jūsų nuotraukų konkurse! Sėkmės.
QUOTE(zole @ 2005 03 07, 21:57)
As turiu dar viena foto favorite su seimynele "prodigy" gerbeja
Ir man si nuotrauka
Ar atidžiai įsižiūrėjot į reklaminį konkurso baneriuką forume? - jame skelbiamas pagrindinis konkurso prizas
QUOTE(Supergirl @ 2005 03 09, 13:56)
Atsiprasau, bet ka reiskia tas "baneriukas"?
sorry, svetimybėm kalbu ekrano viršuje ir šonuose matyti spalvotos reklamos: įvairių vaikų prekių firmų, konkursų ir pan. (spalvoti paveikslėliai su anonsais, pavadinimais). Tai ir yra vadinami "baneriai".
1. Dvi gazojes
2. Mama taiso linijas
3. Mamu su agurkais ant akiu ir leliukas, ragaujantis ta pati agurkeli
ir visai ne del to, kad as is uzsienio
2. Mama taiso linijas
3. Mamu su agurkais ant akiu ir leliukas, ragaujantis ta pati agurkeli
ir visai ne del to, kad as is uzsienio