Geriau fotkių mažiau, bet kad būtų į temą. Babuska, tavo nuotrauka įspūdinga ir pritrenkianti , bet labiau tiktų kitokios temos (vyriškesnės) konkursui. Paieškok arba surežisuok konkursui kitą nuotrauką, kad atitiktų aprašymą. Cituoju:
"<...> Siųskite 1 nuotrauką, kurioje jūs rūpinatės savimi: dailinate kūno linijas sportuodamos, dažotės, esate kirpykloje ar masažo kabinete, darote veido kaukę ir pan. Dar linksmiau, jei nuotraukoje matyti, kad kartu su jumis gražinasi ir jūsų mažyliai, ar net visa šeimyna!<...>"
Nebūtinai tai turi būti tik tai, kas išvardinta, bet turim galvoje įvairias grožio procedūras, sportą.
aš tai nesuprantu tos nuotraukos kur vien tik kojos matosi kaip jinai atitinka konkurso temą? kaip galima buvo ją patvirtinti? ši nuotrauka tiktų tik kojų konkursui. be ryšio kažkokia
aš tai nesuprantu tos nuotraukos kur vien tik kojos matosi kaip jinai atitinka konkurso temą? kaip galima buvo ją patvirtinti? ši nuotrauka tiktų tik kojų konkursui. be ryšio kažkokia
O tu paspausk ant tos nuotraukos, kai ją išsididinsi, vaizdą matysi aiškiau. Išsinagrinėk, ką veikė tų kojyčių savininkė, kur ji tuomet buvo, tuomet susiek vaizdą su šmaikščiu tekstu šalia nuotraukos - ir viską suprasi
O tu paspausk ant tos nuotraukos, kai ją išsididinsi, vaizdą matysi aiškiau. Išsinagrinėk, ką veikė tų kojyčių savininkė, kur ji tuomet buvo, tuomet susiek vaizdą su šmaikščiu tekstu šalia nuotraukos - ir viską suprasi
nu išdininau,na guli kaip suprantu moteriškė baseine,kojas ant borto pakabinus .... nu ir kaip toliau? žinokit,košmaras man šiandien,be fantazijos aš kažkokia
mazhai nuotrauku manau del to, kad nedaug kas sportuodamas arba kaukes darydama dar ir fotkinasi o be to, gana sunki tema - kad fotke butu bent kiek idomesne, ne visai buitine...
The hurrier you go, the behinder you get. Surikatų namai