Įkraunama...
Įkraunama...

Veidrodėli, pasakyk...

QUOTE(babuska @ 2005 03 05, 20:53)

labai liudnas konkursas sad.gif ,nes ne daug fotkiu smile.gif

isduotu priza manau daugiau dalyviu atsirastu ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 03 05, 18:53)
manau , gal ir as suspejau mirksiukas.gif
nuotrauku tikrai nedaug,laimet nesiruosiu taip pat, bet ir ner uz ka balsuot? g.gif

labai liudnas konkursas sad.gif ,nes ne daug fotkiu smile.gif

Geriau fotkių mažiau, bet kad būtų į temą. Babuska, tavo nuotrauka įspūdinga ir pritrenkianti biggrin.gif mirksiukas.gif , bet labiau tiktų kitokios temos (vyriškesnės) konkursui. Paieškok arba surežisuok konkursui kitą nuotrauką, kad atitiktų aprašymą. Cituoju:
"<...> Siųskite 1 nuotrauką, kurioje jūs rūpinatės savimi: dailinate kūno linijas sportuodamos, dažotės, esate kirpykloje ar masažo kabinete, darote veido kaukę ir pan. Dar linksmiau, jei nuotraukoje matyti, kad kartu su jumis “gražinasi” ir jūsų mažyliai, ar net visa šeimyna!<...>"
Nebūtinai tai turi būti tik tai, kas išvardinta, bet turim galvoje įvairias grožio procedūras, sportą.

Atsakyti
aš tai nesuprantu tos nuotraukos kur vien tik kojos matosi doh.gif kaip jinai atitinka konkurso temą? kaip galima buvo ją patvirtinti? ši nuotrauka tiktų tik kojų konkursui. be ryšio kažkokia blink.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 03 06, 10:47)
aš tai nesuprantu tos nuotraukos kur vien tik kojos matosi  doh.gif  kaip jinai atitinka konkurso temą? kaip galima buvo ją patvirtinti? ši nuotrauka tiktų tik kojų konkursui. be ryšio kažkokia  blink.gif

O tu paspausk ant tos nuotraukos, kai ją išsididinsi, vaizdą matysi aiškiau. Išsinagrinėk, ką veikė tų kojyčių savininkė, kur ji tuomet buvo, tuomet susiek vaizdą su šmaikščiu tekstu šalia nuotraukos - ir viską suprasi mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 06, 16:39)
O tu paspausk ant tos nuotraukos, kai ją išsididinsi, vaizdą matysi aiškiau. Išsinagrinėk, ką veikė tų kojyčių savininkė, kur ji tuomet buvo, tuomet susiek vaizdą su šmaikščiu tekstu šalia nuotraukos - ir viską suprasi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu išdininau,na guli kaip suprantu moteriškė baseine,kojas ant borto pakabinus biggrin.gif .... nu ir kaip toliau? žinokit,košmaras man šiandien,be fantazijos aš kažkokia blink.gif stupid.gif
Atsakyti
mazhai nuotrauku manau del to, kad nedaug kas sportuodamas arba kaukes darydama dar ir fotkinasi biggrin.gif o be to, gana sunki tema - kad fotke butu bent kiek idomesne, ne visai buitine...
Atsakyti
nuotraukų tikrai nedaug, bet užtai visos į temą ir yra tikrai gerų thumbup.gif aš jau išsirinkau už ką balsuosiu, nebent dar geresnių atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 03 06, 12:47)
aš tai nesuprantu tos nuotraukos kur vien tik kojos matosi  doh.gif  kaip jinai atitinka konkurso temą? kaip galima buvo ją patvirtinti? ši nuotrauka tiktų tik kojų konkursui. be ryšio kažkokia  blink.gif

Na nezinau, man tai kaip tik ta nuotrauka patinka ax.gif Dar ir eilerastukas sukurtas i tema thumbup.gif
Atsakyti
nu man tos "Dvi gazojes" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super super ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chilli: 07 kovo 2005 - 09:14
O man patinka "dvi gazojes" ir "vyrai to niekada nesupras" 4u.gif
Atsakyti
nu dar nebloga foto kur "nenaturaliai garbanotos" panos biggrin.gif jei geresniu neatsiras, tai uz sitas ir balsuosiu ax.gif
Atsakyti
Man patinka mamyte taisanti linijas, vyrai nesupras, o trecios nezinau dar smile.gif
Atsakyti