o dėl ko kartais keičiasi konkursinių nuotraukų vieta? kai mažai tai dar nieko, o kai daug tai nepatogu - tenka ieškoti...
Ta prasme kodėl pvz. nuotraukos dedamos ne pagal įkėlimo datą ar pan.
Tikiuosi aiškiai užklausiau...
QUOTE(SuperMama @ 2005 03 04, 10:49)
Vobla, jei ji atitinka temą, žinoma galima.
Aš kalbu apie tuos atvejus, kai nuotraukos nėra, fotografuoti specialiai nesinori, o dalyvauti ir laimėti norisi. Tada ieškomos nuotraukos albumuose, bent vienu, nors ir antro plano elementu atitinkančios temą arba visai jos neatitinknčios.
Aš kalbu apie tuos atvejus, kai nuotraukos nėra, fotografuoti specialiai nesinori, o dalyvauti ir laimėti norisi. Tada ieškomos nuotraukos albumuose, bent vienu, nors ir antro plano elementu atitinkančios temą arba visai jos neatitinknčios.
Tai, kad dabar jau pačiai atrodo, kad nebetinka. Greičiau konkursui "sustok akimirka žavinga". Bet visgi bandysiu išsiūst. Jūs ir nuspręsit- tinka ar ne. Jei netiks-tikrai neįsižeisiu
QUOTE(murzinyte @ 2005 03 04, 10:02)
o dėl ko kartais keičiasi konkursinių nuotraukų vieta? kai mažai tai dar nieko, o kai daug tai nepatogu - tenka ieškoti...
čia specialiai padaryta, kad jų vieta nuolat keistųsi, kad tai vienos, tai kitos atsidurtų galerijos viršuje iki tol, kol bus išrinkti laimėtojai. Kad atsidūrę galerijos lango apačioje, neužsigulėtų nepastebėtos vienos ar kitos nuotraukos
O kur pamatyti nuotraukas? Nerandu arba persidirbau:((((((((((((
QUOTE(_Ainute_ @ 2005 03 04, 15:09)
O kur pamatyti nuotraukas? Nerandu arba persidirbau:((((((((((((
kartoju:
visi fotokonkursai yra www.supermama.lt/foto arba būnant forume nuotraukas galima rasti paspaudus užrašą Fotokonkursai dešiniajame viršutiniame lango kampe. Atsidarius fotokonkursų langą reikia paspausti konkurso pavadinimą, ten rasite nuotraukų galeriją.
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 04, 16:13)
kartoju:
visi fotokonkursai yra www.supermama.lt/foto arba būnant forume nuotraukas galima rasti paspaudus užrašą Fotokonkursai dešiniajame viršutiniame lango kampe. Atsidarius fotokonkursų langą reikia paspausti konkurso pavadinimą, ten rasite nuotraukų galeriją.
ACIUUUUUUUUUUU , RADAU
QUOTE(brangute @ 2005 03 04, 16:38)
vobla, ten tu su dukryte, apsivyniojus ranksluosciais?
nea, ten ne Vobla
QUOTE(SuperMama @ 2005 03 03, 07:56)
Au, kreipiuosi į visas, o ypač į tas ne-mamas, kurios labiausiai piktinosi, kad visi konkursai skirti tik mamoms, turinčioms vaikus arba jau ištekėjusiems (kaip vestuvių).
Tai jūsų proga pasireikšti ir laimėti prizą. Nes vėliau tai vėl konkursai su vaikučiai prasidės.
Tai jūsų proga pasireikšti ir laimėti prizą. Nes vėliau tai vėl konkursai su vaikučiai prasidės.
aš dar kartą noriu paraginti ir gal kiek paintriguoti - jei tik žinotumėt, koks vertingas, koks malonus, koks reikalingas kiekvienai bus tas prizas , kurį galit laimėti man rodos šiuo metu ten būtų ne keliolika, o keli šimtai dalyvių
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 04, 19:03)
aš dar kartą noriu paraginti ir gal kiek paintriguoti - jei tik žinotumėt, koks vertingas, koks malonus, koks reikalingas kiekvienai bus tas prizas , kurį galit laimėti man rodos šiuo metu ten būtų ne keliolika, o keli šimtai dalyvių
Na tai ir isduokit paslapti, koks bus prizas
na va, idejau savo foto, lauksim patvirtinimo prizo gal ir nesitikim, bet vis sudalyvausim- ko tai mazoka dalyviu sikart
QUOTE(Chilli @ 2005 03 05, 20:09)
na va, idejau savo foto, lauksim patvirtinimo prizo gal ir nesitikim, bet vis sudalyvausim- ko tai mazoka dalyviu sikart
manau , gal ir as suspejau
nuotrauku tikrai nedaug,laimet nesiruosiu taip pat, bet ir ner uz ka balsuot?
labai liudnas konkursas ,nes ne daug fotkiu