Įkraunama...
Įkraunama...

Veidrodėli, pasakyk...

QUOTE(Mazhulele @ 2005 03 01, 15:43)
o man kilo klausimas - ar gali nuotraukoje būti besigražinantis vyras?  4u.gif

Citata iš konkurso aprašymo: "<...> Dar linksmiau, jei nuotraukoje matyti, kad kartu su jumis “gražinasi” ir jūsų mažyliai, ar net visa šeimyna!<...>" tongue.gif
O "šeimyna" - tai ir vyras, ir šuo.... biggrin.gif
Bet jei nuotraukoje gražinasi vienas vyras, ir jis nėra forumo dalyvis - tada jau ne kas unsure.gif kaip mums tada reiktų žinoti, kad jis tikrai sutiko, kad jo nuotrauka patektų į Internetą ir t.t. ir pan. Na, žodžiu, supratot mirksiukas.gif
Atsakyti
O stomatologo paslaugas ,ar galima priskirti prie grozio,turiu viena nuotraukele,kur dantukus pats taisosi,ar tokia tiktu,nes berniukas,tai nemau,kad butu cia idomu kisti jam lupdazi,arba blakstienu tusa ir fotkint,o sportuot,tai tik atsilenkimus darom,bet tokios nuotraukos manau,kad be rysio butu!
Atsakyti
o kur tas nuotraukas atrast????
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 03 02, 14:32)
o kur tas nuotraukas atrast????

i 
visi fotokonkursai yra www.supermama.lt/foto arba būnant forume  nuotraukas galima rasti paspaudus užrašą Fotokonkursai dešiniajame viršutiniame lango kampe. Atsidarius fotokonkursų langą reikia paspausti konkurso pavadinimą, ten rasite nuotraukų galeriją.

Atsakyti
Konkursas pratęstas dar 2 savaitėms. Manau suprantate kodėl mirksiukas.gif
Au, kreipiuosi į visas, o ypač į tas ne-mamas, kurios labiausiai piktinosi, kad visi konkursai skirti tik mamoms, turinčioms vaikus arba jau ištekėjusiems (kaip vestuvių).
Tai jūsų proga pasireikšti ir laimėti prizą. mirksiukas.gif Nes vėliau tai vėl konkursai su vaikučiai prasidės.

Neturite tinkamų nuotraukų? Čiupkite jūsų fotoaparatus ir kurkite tongue.gif
Netiesa, kad tik "pagautas" kadras turi cinkelį, o surežisuotas - ne. Svarbiausia idėja ir jos atlikimas thumbup.gif
Čia nėra konkursas "sustok, akimirka žavinga". Yra užduota konkreti tema ir žinoma mažai kas turi nuotraukas atitinkančias ją, todėl kaip tik reikia fotografuoti, o ne ieškoti tokių nuotraukų albumuose smile.gif.

Noriu atkreipti dėmesi, kad tema yra grožis ir sportas, todėl labai prašau siusti nuotraukas, kur jus arba gražinatės arba sportuojate.
"nuotrauką, kurioje jūs rūpinatės savimi: dailinate kūno linijas sportuodamos, dažotės, esate kirpykloje ar masažo kabinete, darote veido kaukę ir pan"

P.S
Labai prašau nedėti "miegančių". Bus atskiras konkursas, o miegas nėra nei grožio procedūra nei sportas. 4u.gif
Atsakyti
KADA MANO NUOTRAUKA PATVIRTINSIT? g.gif
Atsakyti
Na, še tau, kad nori doh.gif g.gif Neįtikom, o taip stengėmės verysad.gif cray.gif. Kodėl gi iškart buvot patvirtnę tą mūsų "miegapelių" foto, ą? Geriau būtumėt išvis jos nepriėmę doh.gif . Maniau, kad ji visai į temą, nes po ilgų vakarojimų prie sm buvau "pametus" pusę grožio tongue.gif , o va būtent miegas pasirodė tikrai gera grožio procedūra thumbup.gif . Sakau iš patirties mirksiukas.gif Miegas - padėjo ax.gif smile.gif Pigu ir paprasta mirksiukas.gif
Na gerai, ką padarysi, jei jau nepriimat interpretacijų doh.gif Kai turėsim ūpo, tai dar pamėginsim smile.gif
Atsakyti
Supermama, niu kam pratęst... Nedalyvavo tai nedalyvavo, renkam iš tų, kurios yra, ir skelbiam naują konkursą... Kur dalyvaus daugiau... Visgi toms, drąsioms, irgi turėtų būti atlyginta - kai mažiau konkurenčių, jų pasiekimai bus aukštesni... Nu i pofig kad nedaug dalyvių - pačios kaltos, tokia lengva proga laimėti smile.gif (agituoju jau tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 04, 00:25)
Supermama, niu kam pratęst... Nedalyvavo tai nedalyvavo, renkam iš tų, kurios yra, ir skelbiam naują konkursą... Kur dalyvaus daugiau... Visgi toms, drąsioms, irgi turėtų būti atlyginta - kai mažiau konkurenčių, jų pasiekimai bus aukštesni... Nu i pofig kad nedaug dalyvių - pačios kaltos, tokia lengva proga laimėti smile.gif (agituoju jau tongue.gif )

PRITARIU !!!
Atsakyti
Man irgi keistas tas pratempimas... Nenori žmonės - jų reikalas. O dabar baldavimas vos ne po mėnesio. Ir tas konkursas pasimirš, ir visas balsavimo azartas išgaruos.
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2005 03 03, 09:56)
Čia nėra konkursas "sustok, akimirka žavinga". Yra užduota konkreti tema ir žinoma mažai kas turi nuotraukas atitinkančias ją, todėl kaip tik reikia fotografuoti, o ne ieškoti tokių nuotraukų albumuose  smile.gif.

cry.gif cry.gif cry.gif tai siaubinga!!! Visą savaitę pjoviau savo dieda, kuris vis užmiršdavo archyvinę seną mano fotkę nuskanuot... Ir še tai tau- kai galų gale diedas ją nuskanavo- pasirodė netinkanti doh.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 04 kovo 2005 - 09:58
Vobla, jei ji atitinka temą, žinoma galima. drinks_cheers.gif
Aš kalbu apie tuos atvejus, kai nuotraukos nėra, fotografuoti specialiai nesinori, o dalyvauti ir laimėti norisi. mirksiukas.gif Tada ieškomos nuotraukos albumuose, bent vienu, nors ir antro plano elementu atitinkančios temą arba visai jos neatitinknčios. smile.gif

Akvarele
Labai graži nuotrauka ir pavadinimas labai gražus drinks_cheers.gif. Ir idėja originali.
Darysime ir "saldaus miegelio" konkursą console.gif.
Patvirtindami, padarėme klaidą, 4u.gif nes po jūsų nuotraukos atsirado lygiai tokios pat dar 3 miegančių vaikučių ir mamų/tėčių nuotraukos. O tai jau visai atskiro konkurso tema.

Dėl naujų konkurso terminų - galiu nebent 5 dienoms paankstinti. Nes dabar nuotraukų labai mažai verysad.gif , o man norisi tikėti, kad mūsų supermamkoms ar supermoterims tikrai netrūksta nei fantazijos nei drąsos (nors tiesa pasakius man šis konkursas su drąsa niekaip nesusijęs, vat jei būtų koks bikini konkursas) tokiam konkursui. mirksiukas.gif Todėl aš dar šventai tikiu, kad norinčių ir galiničų atsiras. Bent 10. thumbup.gif
Atsakyti