Įkraunama...
Įkraunama...

Veidrodėli, pasakyk...

QUOTE(vija @ 2005 02 28, 10:03)
Erszebeth
švilptelk, kuri taviškė - balsas pažadėtas smile.gif

Vija, taigi mano ta, kuri įdėta pati pirmoji (prie kiekvienos nuotraukos parašyta atnaujinimo data ir laikas - maniškės "Atnaujinimo data: 25-02-2005, 14:09", pirmesnių nebuvo smile.gif ). Šiaip jau joje aš reklamuoju itin veiksmingą veido kaukę - užsidedi ir efektas garantuotas, nepastebėta tikrai neliksi smile.gif

Niu bet kad moteriškės SU 3 VAIKAIS figūrytė būtų tokia - pirmąkart matau blink.gif Californiagirl, tavo gražinimosi metodas visgi pats efektyviausias thumbup.gif
Atsakyti
Californiagirl, nuotraukyte verta pirmos vietos thumbup.gif pasikartosiu-figuryte thumbup.gif
Atsakyti
Mano favoritai kol kas yra sie: mamyte "taisanti linijas" su 3 bernuzeliais, mamyte su dukryte besidazancios blakstienas, ir mamyte su agurku kauke smile.gif Visos trys labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunne @ 2005 02 28, 17:20)
Mano favoritai kol kas yra sie: mamyte "taisanti linijas" su 3 bernuzeliais, mamyte su dukryte besidazancios blakstienas, ir mamyte su agurku kauke smile.gif Visos trys labai thumbup.gif

]

Mano irgi visi sie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 02 28, 10:03)
> californiagirl
labai suabejojau, ar tie trys kinderiai tikrai tavo...  mirksiukas.gif

Mano mano... mirksiukas.gif Ant smugio pavarem, per 3 metus, 3 kinderiukus biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Aciu mergytes, kad zadate uz mus balsuoti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 02 28, 17:51)
Mano mano... mirksiukas.gif Ant smugio pavarem, per 3 metus, 3 kinderiukus  biggrin.gif  biggrin.gif ax.gif
Aciu mergytes, kad zadate uz mus balsuoti wub.gif  wub.gif  wub.gif

tavo vyras turetu tavimi be galo didziuotis.Tu tikra SUPERMAMA biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū vikšreliui už nuorodas adobui, ačiū supermamai už išsamų paaiškinimą, kaip tą nuotrauką apdoroti. Ir aš žioplė šiaip taip surezgiau paraišką. Aurėjai padėkosiu kai ją patvirtins. Labai nepadyvykit, čia mūsų pirmas viešas pasirodymas supermamoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 27, 00:26)
Niu va, konkurenčių daugėja - jeigu taip ir toliau, su savo kaukės receptu tikrai nelaimėsiu  g.gif 

QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 28, 12:51)
Vija, taigi mano ta, kuri įdėta pati pirmoji (prie kiekvienos nuotraukos parašyta atnaujinimo data ir laikas - maniškės "Atnaujinimo data: 25-02-2005, 14:09", pirmesnių nebuvo smile.gif ). Šiaip jau joje aš reklamuoju itin veiksmingą veido kaukę - užsidedi ir efektas garantuotas, nepastebėta tikrai neliksi smile.gif

thumbup.gif Nugi žiūriu, kad kuo senesnė darausi, tuo labiau vertinu toookį humoro jausmą good.gif
Atsakyti
oi californiagirl, kokia kuda, kaip smilga esi thumbup.gif
ir leliukas dar visai maziukas, kada ir spejai sitaip formas atgaut?
Atsakyti
Ieskojau ieskojau, kur ten mama nuotraukoje "Kia!!!", bet neradau rolleyes.gif O siaip tai grazi nuotraukele smile.gif
Atsakyti
o man kilo klausimas - ar gali nuotraukoje būti besigražinantis vyras? 4u.gif
Atsakyti
Paziurejau... Nuotraukos fantastiskos thumbup.gif

Tuo konkursu palietet jautriausia mano styga. Gimus dukrytei apie save visiskai buvau uzmirsusi. Pasiziurejau i ta mama darancia "tilteli" salia savo 3 vaiku ir susigedau blush2.gif . Bet ta mamyte tai tikra saunuole!
Reiks ir man susiimt... fitness4.gif fitness3.gif
Atsakyti