Ir as jau prabalsavau
Labiausiai man ta su ragiukais
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 21, 21:05)
[color=blue][i][b]Prabalsavau:
1. Nuotrauka su ragiukais
2. Ten kur labai labai liekna mamyte su 3 vaikuciais
3. Agurku kauke
1. Nuotrauka su ragiukais
2. Ten kur labai labai liekna mamyte su 3 vaikuciais
3. Agurku kauke
ir as uz tas pacias prabalsavau
Geras Šiame konkurse netikėtumų, ko gero, nebus - jau dabar galim pasveikinti 3 pirmų vietų nugalėtojus, nes šį kartą netgi mano dukros balsavimas (ji balsavo tuo metu, kai aš virtuvėje gėriau kavą) absoliučiai sutapo su "liaudies balsu". Tai:
1. Prodigy
2. Mama taiso linijas su 3 vaikais
3. Agurkų kaukė.
Manau, kad jau galima švęsti
P.S. Įdomu, aš tą žadėtąjį vieną balsą gausiu ar negausiu?
1. Prodigy
2. Mama taiso linijas su 3 vaikais
3. Agurkų kaukė.
Manau, kad jau galima švęsti
P.S. Įdomu, aš tą žadėtąjį vieną balsą gausiu ar negausiu?
Galim svesti
ooooi, man tai labai patiko mamytė taisanti savo "kreivas" linijas ir trys fainuoliai vaikučiai, agurkų kaukė ir vyrai to nesupras ar kaip ten Sėkmės
Va, nubalsavau už mamytę, didinančią apkrovas, dar liko 2 balsai, ogi žiūriu, kad man dar trys nuotraukytės patinka: prodigy; mamytė, daranti tiltelį; dukrytė su mama, susikaupusios besidažančios blakstienas. Tai kurią iš tų trijų palikti už borto? A?
Em... tai šiąnakt rezultatai bus, ar už paros, per Velyknaktį? Balsavimas iki 26 dienos - čia imtinai? Ir kas ten parašyta, kad nugalėtojas bus paskelbtas kovo 29 d.? Nebesusigaudau
Visgi TAI įvyko šiąnakt - sveikinimai nugalėtojoms Mano dukryė balsuodama tik vieną nuotrauką nepataikė - trečioji favoritė liko ketvirtoje vietoje, o kitos dvi papuolė į laimėtojų trejetą
Labai dėkavoju už man skirtą balsą Kažkam lieku skolinga alaus
Labai dėkavoju už man skirtą balsą Kažkam lieku skolinga alaus
na o mes tikejomes tikrai blogesnio varianto, todel dekojame balsavusiems uz "kirpeja stipriu nervu zmonems"
O aš niekam nepatikau vienintele nė vieno balso negavau
Gerai tai, kad mano balsuotos nuotraukos viršuje puikuojasi
Gerai tai, kad mano balsuotos nuotraukos viršuje puikuojasi