Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 13, 15:46)
aš irgi naudoju avene akių makiažo valiklį, man jis superinis, jau antrą buteliuką baiginėju, vėl pirksiu smile.gif  buteliuko užtenka 5-6mėn kažkur.. tikras stebukliukas thumbup.gif

kiek kainuoja?
Atsakyti
Na o aš susigundžiau pamėginti lietuvišką "Rasa" firmos prausiklį veidui,neblogai nuprausia veidą su makiažu,labai maloniai kvepia,bet manau,pabaigusi jį,kitam kartui kitokio pasiieškosiu.Prieš tai naudojau L'Oreal putas,tai jos man labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 13, 18:54)
kiek kainuoja?

apie 40lt smile.gif
Atsakyti
Man pats fainiausias valiklis Lumene rolleyes.gif
Atsakyti
O man nera geriau uz Pampers dregnas serveteles tongue.gif Jei kudikio odeliai tinka, tai kuom mano veidas geresnis uz kudikio odele? Ir kaina puiki-7lt, ir dideles, ir be kvapo, ir nealergizuoja thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Mary Kay makiazo valikli. wub.gif
Atsakyti
Aš neutrogenos naudoju, man geresnis už loreali, kuri naudodavau anksčiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
naudojau nive tonika doh.gif siaubas man.
o dabar nusipirkau visa linija veido odos prieziurai is cistaja linija, tai yra ten superinis prausiklis, tai nerealiia gerai nuvalo veiduka nuo makijazo, o kainavo tik 3.5 blush2.gif
Atsakyti
Aš naudoju l'oreal double extension tušą, jį nuvalau su l'oreal gentle eye meke-up remover with pro-vitamin. Žinokit geriausias iš mano naudotų, Drąsiai rekomenduoju. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Telari @ 2008 03 18, 19:41)
Aš naudoju l'oreal double extension tušą, jį nuvalau su l'oreal gentle eye meke-up remover with pro-vitamin. Žinokit geriausias iš mano naudotų, Drąsiai rekomenduoju.  blush2.gif

Man irgi šitas valiklis thumbup.gif Kaip tik šiandien nusipirkau ax.gif
Atsakyti
man labai patinka Krasnaja linija pienelis makiazui-negrauzia akiu, gerai nuvalo, nereikia bruzinti pusvlandi. be to kaina labai juokinga tongue.gif
Atsakyti
Kokia kaina vichy akiu makiazo valiklio?
Atsakyti