aš irgi naudoju avene akių makiažo valiklį, man jis superinis, jau antrą buteliuką baiginėju, vėl pirksiu buteliuko užtenka 5-6mėn kažkur.. tikras stebukliukas
Na o aš susigundžiau pamėginti lietuvišką "Rasa" firmos prausiklį veidui,neblogai nuprausia veidą su makiažu,labai maloniai kvepia,bet manau,pabaigusi jį,kitam kartui kitokio pasiieškosiu.Prieš tai naudojau L'Oreal putas,tai jos man labiau patiko.
O man nera geriau uz Pampers dregnas serveteles Jei kudikio odeliai tinka, tai kuom mano veidas geresnis uz kudikio odele? Ir kaina puiki-7lt, ir dideles, ir be kvapo, ir nealergizuoja
naudojau nive tonika siaubas man. o dabar nusipirkau visa linija veido odos prieziurai is cistaja linija, tai yra ten superinis prausiklis, tai nerealiia gerai nuvalo veiduka nuo makijazo, o kainavo tik 3.5
Aš naudoju l'oreal double extension tušą, jį nuvalau su l'oreal gentle eye meke-up remover with pro-vitamin. Žinokit geriausias iš mano naudotų, Drąsiai rekomenduoju.
Aš naudoju l'oreal double extension tušą, jį nuvalau su l'oreal gentle eye meke-up remover with pro-vitamin. Žinokit geriausias iš mano naudotų, Drąsiai rekomenduoju.