Cia kru kalbat apie uriage vandeneli-tonika, tai apie ta termini vandeni? su juo galima ir akis valyt?
apie avene akiu valikli tik viena nuomone radau.gal dar kas bandet?kaip jum? ar geit naudojas?
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 13, 18:34)
pats nuostabiausias akiu makiazo valiklis - Berlin cosmetics, dvifazis
nuvalo waterproof tusa be jokiu problemu ! myliu sita priemone, o dar ir pigi labai ~11-12lt (Eurokos ar tai Drogas )
nuvalo waterproof tusa be jokiu problemu ! myliu sita priemone, o dar ir pigi labai ~11-12lt (Eurokos ar tai Drogas )
gal turi nuotrauką?
Kiek esu turejus tai sitas pats paciausias
QUOTE(Mariposa @ 2008 03 07, 23:19)
o kazin tinka jautrioms akims? kokia kaina?
QUOTE(imaginaire @ 2008 03 07, 23:34)
o kazin tinka jautrioms akims? kokia kaina?
Manau, kad butent joms ir tinka, labai gerai valo, ir ne tai kad negrauzia tiesiog visiskai nesijaucia jokios chemijos, riebalu ar kitu erzinanciu dalyku. Tiesiog atrodo lyg su vandenuku valytum. O kaina braskese 25 USD. Kristianoj gal irgi yra, bet nezinau kiek kainuoja
QUOTE(Mariposa @ 2008 03 07, 23:38)
Manau, kad butent joms ir tinka, labai gerai valo, ir ne tai kad negrauzia tiesiog visiskai nesijaucia jokios chemijos, riebalu ar kitu erzinanciu dalyku. Tiesiog atrodo lyg su vandenuku valytum. O kaina braskese 25 USD. Kristianoj gal irgi yra, bet nezinau kiek kainuoja
ziurejau Kristianos psl. - tai sios serijos valikliu kainu nera. Bet 25 USD tikrai nera daug kaip uz Juvena, turbut reiks susigundyt
QUOTE(imaginaire @ 2008 03 07, 23:43)
ziurejau Kristianos psl. - tai sios serijos valikliu kainu nera. Bet 25 USD tikrai nera daug kaip uz Juvena, turbut reiks susigundyt
Man irgi pasirode salyginai nedaug, dar su visom nuolaidom, man rodos, nei 50 litu neisejo... Tikrai rekomenduoju
QUOTE(sultru beauty @ 2008 03 07, 22:04)
apie avene akiu valikli tik viena nuomone radau.gal dar kas bandet?kaip jum? ar geit naudojas?
as naudoju akiu makiazui valyti is avene toki makiazo valikli linkusiai rausti odai nes visam veidui man netiko.gerai nuvalo,zymiai geriau uz visokius garnier.kazkada valiau ir su purskiamu avene vandeniu akiu makiaza tai nustebau kad taip gerai nuvalo
QUOTE(pepė @ 2008 03 10, 00:03)
as naudoju akiu makiazui valyti is avene toki makiazo valikli linkusiai rausti odai nes visam veidui man netiko.gerai nuvalo,zymiai geriau uz visokius garnier.kazkada valiau ir su purskiamu avene vandeniu akiu makiaza tai nustebau kad taip gerai nuvalo
as irgi buvau nustebus kad su Avene vandenuku pavyko blakstienu tusa nuvalyti
aš irgi naudoju avene akių makiažo valiklį, man jis superinis, jau antrą buteliuką baiginėju, vėl pirksiu buteliuko užtenka 5-6mėn kažkur.. tikras stebukliukas
as naudoju Loreal jis su aliejuku toks. Kolkas i joki kita neiskeisciau