pats nuostabiausias akiu makiazo valiklis - Berlin cosmetics, dvifazis
nuvalo waterproof tusa be jokiu problemu ! myliu sita priemone, o dar ir pigi labai ~11-12lt (Eurokos ar tai Drogas )
naudoju Nivea visage, bet taip ir naudoju... karta i menesi, negaliu sau rast valiklio, visi valikliai labai akis dirgina, man patare plaut makiaza Dove muilu, tai jau savaite taip plaunu, tai labai gerai, akys nesidirgina, gerai nuvalo, ka apie tai manote? ar negalima taip?
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 17, 13:47)
naudoju Nivea visage, bet taip ir naudoju... karta i menesi, negaliu sau rast valiklio, visi valikliai labai akis dirgina, man patare plaut makiaza Dove muilu, tai jau savaite taip plaunu, tai labai gerai, akys nesidirgina, gerai nuvalo, ka apie tai manote? ar negalima taip?
nu jei tinka tai naudok man tai muilai sausina oda smarkiai...
dabar naudoju garnier akiu makiazo valikli zalioj bonkutej,tai visai nieko
as tai naudoju URIAGE veido prausikli, kartu nuvalo ir makiaza,lb lb gerai, ir akiu visiskai negrauzia super, man patinka
as naudoju lorealio dvifazi (ta, kur yra puse melynas o kita puse permatoma) tai man labai tinka ir patinka. Nors turiu pasakyti, kad jis palieka toki truputi reibalina veida, bet as vistiek iskarto poto prausiu dar veida tai man tai nelabai aktualu...
QUOTE(figurike @ 2008 02 17, 18:49)
as tai naudoju URIAGE veido prausikli, kartu nuvalo ir makiaza,lb lb gerai, ir akiu visiskai negrauzia super, man patinka
cia gal tas kurio nuplaut nereikia?
As naudoju Nivea Visage valomaji pieneli ir nesiskundziu, na o patvariam makiazui valyti siulau Lorea'l arba Avon valiklius patvariam makiazui valyti
Aš akytes valau TBS akių valikliu su ramunelėm
Dar norėčiau išbandyt Loreal dvifazį ir essence žalią berods
Dar norėčiau išbandyt Loreal dvifazį ir essence žalią berods
as turejau dior dvisluoksni akiu makiazo valikli, tai jis tikrai nedirgino akiu ir nuvalydavo viska vienu brukstelejimu, bet buvo ziauriai riebus toks lyg aliejum akis terliotum, tai kasdieniniam makiazui valyti jis man nepatinka o va ryskiam vakariniui arba vandeniui atspariam tusui
QUOTE(pelytea @ 2008 02 17, 12:51)
seniau naudojau garnier, dabar loreal valomaji pieneli, tikrai gerai walo ir oda atgaivina ir drekina
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 01, 16:39)
man akiu makiaza labai gerai nuvalo UROAGE valomasis vandenelis-tonikas jautriai odai
ir man jis geriausias