Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Mintee @ 2008 01 03, 12:07)
O Uriage akiu negriauzia? Kokia konssistencija, kaip pienelio ar kaip skyscio?

Akiu negrauzia, konsistencija kaip pienelio 4u.gif Turejau balta buteliukas su zydrais uzrasais - jautriai odai ir rausva buteliukas su ruzavais, atseit odai su issipletusiais kapiliarais - tai pirmas patiko labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 03, 11:13)
Nežinojau, kurioj temoj užklausti - ar akių valiklių ar veido pienelių  blush2.gif  Klausiu vis dėlto čia: kokias žinote priemones 3in1? Kad būtų ir pienelis ir akių makiažo valiklis, ir tonikas?  ax.gif  Iki šiol naudojau Uriage, labai geras, priekaištų neturiu, tik kažkaip jis labai greit man pasibaigia  g.gif  Dar žinau, kad yra Vichy ir L'oreal (tie naujesni) ir Nivea, jei neklystu.....  Nivea ir L'oreal tikrai nenoriu..... Gal dar žinote kokių nors? Nes labai jau man nepatogu keliom priemonėm veidą valytis  unsure.gif

Aš turiu Vishy 3in1, toks vandenuko pavidalo, kainavo virš 50lt. Geresnio daikto nesu turėjus, pirksiu tik jį ax.gif Bet rekomenduot sudėtinga, kiekvieno skurytė skirtinga, tai paprašyk mėginuko, dabar juos tiesiog kiša, nebereikia prašinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužėlė @ 2008 01 04, 16:25)
Aš turiu Vishy 3in1, toks vandenuko pavidalo, kainavo virš 50lt. Geresnio daikto nesu turėjus, pirksiu tik jį  ax.gif Bet rekomenduot sudėtinga, kiekvieno skurytė skirtinga, tai paprašyk mėginuko, dabar juos tiesiog kiša, nebereikia prašinėt mirksiukas.gif

Tai turbūt mes apie tą patį Vishy kalbam drinks_cheers.gif Tik, kad jo ten, berods 200 ml ir kaina virš 50, o Uriage 250ml ir kainuoja iki 50 (gal 49 g.gif ). O tas Vishy skalsus? Ilgam jo užtenka?
Atsakyti
MAN geriausias valiklis Lumene 2 faziu, valantis vandeniui atsparu tusa, supper. Valo gerai ir bet koki tusa thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Dabar turiu garnier, tai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
naudoju AVENE akiu makiazo valikli, fainas svelnus.
EXUVIANCE veido prausikli irgi fainas, labai ilgam uztenka nail.gif
Atsakyti
as dabar naudoju akiu makiazui valyti Vichy universalu valikli, jis tinka ir akims ir visam veidui.. skirtas jautriai odai, jautrioms akims, tai visiskai negrauzia akiu, valo irgi neblogai.. zodziu patenkinta neseniai isigytu pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 31, 19:51)
nusipirkau išgirtąjį žalią essence - thumbup.gif nuvalo viską iškart. ankščiau turėjau nivea pienelį tai tekdavo trinti ir po to dar grauždavo, o šitas liux

as ir ji noriu isbandyti ax.gif o dabar turiu Garnier rozini, geras, bet antra karta nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2007 09 29, 23:50)
aliejinis super geras - Nr 7 , pati jau kazkelinta naudoju, tik nzn ar jo lt galima rast, bet paziurekit, labai geras mirksiukas.gif

man irgi patinka Mary Kay akių makiažo valiklis, nes aš nešioju kontaktinius lęšius, bet jų nereikia išsiimti prieš naudojant valiklį, nes net su lęšiais visai nedirgina akių. Be to švelniai ir puikiai nuvalo vandeniui atsparų blakstienų tušą. Nereikia trinti ir taip plonos paakių odos, labai švelniai nusivalo.
Atsakyti
Naudoju YSL tusa, taigi isigijau ir sios firmos dvifazi akiu makiazo valikli. Nesiskundziu 4u.gif
Tik kas ten zino, gal uz gerokai mazesne kaina galima ne ka prastesni rasti ax.gif
Atsakyti
As tai labai myliu Maybilline akiu makijazo valikli, toki kuris per puse su aliejuku. Nerealus dalykas, naudoju jau "n"metu. Bandziau visokiu kitokiu, bet sitas pats smagiausias. thumbup.gif . Nuvalys bet koki tusa, nereikia ilgai trinti, visai negrauzia. Zodziu rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
Man iš visų naudotų geriausiai prilipo ARTISTRY veido priežiūros priemonės mirksiukas.gif Susitvarkiau su riebia veido oda per palyginti trumpą laiką,ko su kitom nesugebėjau padaryti doh.gif
Atsakyti