Kadangi neretai naudoju vandeniui atsparų tušą tai jį valau su Weledos migdolų aliejum
O paprastas tušas man sėkmingai nusiplauna su veido prausimo priemone, tad jokio specialaus valiklio nenaudoju.
QUOTE(Garbanė86 @ 2011 03 03, 23:18)
Valau su Margaritos "ekologišku" pieneliu. Kvapas erzina, labai sintetinis, nuvalo gerai, bet vieną vakarą paraudę apie akis buvo po makiažo nuvalymo.
Laukite kontaktinio alerginio dermatito
QUOTE(popelka @ 2011 02 28, 16:30)
Kadangi neretai naudoju vandeniui atsparų tušą tai jį valau su Weledos migdolų aliejum
O paprastas tušas man sėkmingai nusiplauna su veido prausimo priemone, tad jokio specialaus valiklio nenaudoju.
Ieškau kažko panašaus. Kur perkate? Ir kokia kaina?
As naudoju pati paprasciausia, Belle Jardin Young & happy, tonikas plius pienelis, jau antra buteliuka, ir tikrai pirksiu toliau, lbai gerai nuvalo, nedirgina akiu, kvapas labai malonus, ir labai nedaug uztenka, kad nuvalytu makiaza, taigi ilgam uztenka
Iš krūvos išbandytų kol kas geriausias žalias Garnier.
Ilgą laiką naudoju Rasos akių makiažo valiklį, bet norėtųsi, kad šiek tiek geriau valytų Sandėliuke laukia Margaritos vaiklis, tikiuos geriau valys
QUOTE(Stila @ 2011 03 04, 16:28)
Ieškau kažko panašaus. Kur perkate? Ir kokia kaina?
Parduotuvėje Holos, kaina apie 60 Lt