Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Kadangi neretai naudoju vandeniui atsparų tušą tai jį valau su Weledos migdolų aliejum 4u.gif

user posted image

O paprastas tušas man sėkmingai nusiplauna su veido prausimo priemone, tad jokio specialaus valiklio nenaudoju. ax.gif
Atsakyti
man tai labiausiai tinka ir patinka pats paprasciausias garnier su vynuogiu ekstraktu, visiskai neerzina akiu ir odos smile.gif
Atsakyti
Valau su Margaritos "ekologišku" pieneliu. Kvapas erzina, labai sintetinis, nuvalo gerai, bet vieną vakarą paraudę apie akis buvo po makiažo nuvalymo.
Atsakyti
QUOTE(Garbanė86 @ 2011 03 03, 23:18)
Valau su Margaritos "ekologišku" pieneliu. Kvapas erzina, labai sintetinis, nuvalo gerai, bet vieną vakarą paraudę apie akis buvo po makiažo nuvalymo.

Laukite kontaktinio alerginio dermatito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 02 28, 16:30)
Kadangi neretai naudoju vandeniui atsparų tušą tai jį valau su Weledos migdolų aliejum 4u.gif

user posted image

O paprastas tušas man sėkmingai nusiplauna su veido prausimo priemone, tad jokio specialaus valiklio nenaudoju. ax.gif

Ieškau kažko panašaus. Kur perkate? Ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
As naudoju pati paprasciausia, Belle Jardin Young & happy, tonikas plius pienelis, jau antra buteliuka, ir tikrai pirksiu toliau, lbai gerai nuvalo, nedirgina akiu, kvapas labai malonus, ir labai nedaug uztenka, kad nuvalytu makiaza, taigi ilgam uztenka 4u.gif
Atsakyti
Iš krūvos išbandytų kol kas geriausias žalias Garnier.
Atsakyti
Ilgą laiką naudoju Rasos akių makiažo valiklį, bet norėtųsi, kad šiek tiek geriau valytų ax.gif Sandėliuke laukia Margaritos vaiklis, tikiuos geriau valys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stila @ 2011 03 04, 16:28)
Ieškau kažko panašaus. Kur perkate? Ir kokia kaina?  4u.gif

Parduotuvėje Holos, kaina apie 60 Lt 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti