as mannhatan naudoju,labbai gerai viska nuvalo:)
ir kainyte maza apie 16 lt;)
QUOTE(mylima žmona @ 2007 12 14, 17:45)
O as jau atradau savo mylimiausia ir tobulai tinkanti man makijazo valikli, tai yra SwissGetal Eye&Lips make-up Remover. Dar isbandziau SwissGetal Cleansing Mousse, tai irgi labai patiko. Jis putuojasi ant veido. O paskui veidas svelnutelis...Kaip pas vaika :
Kur jo galima nusipirkti? ir kokia kaina?
Kol kas naudoju garnier, nors noretusi kazko, kas lengviau valytu
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 11, 17:46)
turejau toki - nieko nevale tik paakius suerzindavo
Gal kas Dioro naudojot?
http://oth.strawberr...l...89&goChar=C
ar akių negraužia? Kristianoj pabandžiau pamakualuot, tai tas aliejus kažkaip sunkiai išsimaišo. Bet labai noriu
http://oth.strawberr...l...89&goChar=C
ar akių negraužia? Kristianoj pabandžiau pamakualuot, tai tas aliejus kažkaip sunkiai išsimaišo. Bet labai noriu
nepatinka man pienelio tipo valikliai,as valausi pigiu akiu makiazo valikliu meliade
Turėjau L'oreal happy derm putas, tai tos, kur skirtos normaliai odai sausino akis, o tos, kur jautriai odai labai tiko ir patiko.
Dabar nusipirkau pupos putas makiažui valyti. Tai irgi nieko. Bet tušo su vinilu (jis kažkiek atsparus vandeniui) nelabai nori valyt, tenka abrikosų kauliukų aliejum.
Dabar nusipirkau pupos putas makiažui valyti. Tai irgi nieko. Bet tušo su vinilu (jis kažkiek atsparus vandeniui) nelabai nori valyt, tenka abrikosų kauliukų aliejum.
QUOTE(insi @ 2007 12 31, 18:51)
nusipirkau išgirtąjį žalią essence - nuvalo viską iškart. ankščiau turėjau nivea pienelį tai tekdavo trinti ir po to dar grauždavo, o šitas liux
mano ir jau baiginejasi valiklis tai sakiau sita pabandysiu ir dabar
man akiu makiaza labai gerai nuvalo UROAGE valomasis vandenelis-tonikas jautriai odai
Nežinojau, kurioj temoj užklausti - ar akių valiklių ar veido pienelių Klausiu vis dėlto čia: kokias žinote priemones 3in1? Kad būtų ir pienelis ir akių makiažo valiklis, ir tonikas? Iki šiol naudojau Uriage, labai geras, priekaištų neturiu, tik kažkaip jis labai greit man pasibaigia Dar žinau, kad yra Vichy ir L'oreal (tie naujesni) ir Nivea, jei neklystu..... Nivea ir L'oreal tikrai nenoriu..... Gal dar žinote kokių nors? Nes labai jau man nepatogu keliom priemonėm veidą valytis
O Uriage akiu negriauzia? Kokia konssistencija, kaip pienelio ar kaip skyscio?