Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 13, 09:28)
Man labai patiko Sebamed antibakterines putos. Gerai nuplauna makijaza, oda lieka svari, sudetis be jokiu blogybiu ir kaina gera thumbup.gif

man sebamed griauzia akis, todel juo makiazo neplaunu, pirma nusivalau akis, tik tada prausiu veida su sebamed blink.gif
Atsakyti
Naudoju "Fain in nature" makiazo serveteles.
Atsakyti
Gal kokių gerų valiklių akims daugiau parekomenduosit? 4u.gif
Pastebėjau, kad mano išgirtas Garnier nenuvalo iki galo blakstienų, lieka tokių juodų taškiukų tarp blakstienų, o aš blakstienas itin prisižiūriu unsure.gif
Nusipirkau Nivea tokį:
user posted image
Tai irgi nieko gero, nors mano makiažas neatsparus vandeniui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2011 02 09, 11:13)

Mano mylimukai yra sie:
Bare Escentuals bareEyes - Eye Makeup Remover
user posted image

Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips
user posted image

Gerai nuvalo makiaza ir negrauzia mano jautriu akiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2011 - 18:32
QUOTE(Linju @ 2011 02 09, 11:13)
Pastebėjau, kad mano išgirtas Garnier nenuvalo iki galo blakstienų, lieka tokių juodų taškiukų tarp blakstienų, o aš blakstienas itin prisižiūriu unsure.gif
Nusipirkau Nivea tokį:
user posted image
Tai irgi nieko gero, nors mano makiažas neatsparus vandeniui g.gif

nezinau, as vakar vaistinej nusipirkau dvifazi su aliejums bet vistiek man lieka juoduliu akyse. neradau nei vieno valiklio kuris nuvalytu taip, kad neliktu juoduliu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 02 09, 21:00)
nezinau, as vakar vaistinej nusipirkau dvifazi su aliejums bet vistiek man lieka juoduliu akyse. neradau nei vieno valiklio kuris nuvalytu taip, kad neliktu juoduliu schmoll.gif  schmoll.gif

Mano auksciau du idetieji nuvalo idealiai, tik reikia kazkiek suvilgius vatos rutuliuka palaikyti ant blakstienu 4u.gif
Atsakyti
Isbandykit Hortus Fratris akiu makiazo valikli, superinis man - neerzina akiu, o jos pas mane labai jautriaii i visokia chemija reaguoja, tuoj asaroja.... vaikst6au paskui kaip nusiverkusi... Sitas su Jericho roze, plius skirtas jautriai odai, man labai gerai nuvalo, nors naudoju keliu rusiu tusus - ir DR. Hauschka, ir Erdesos, ir Bourjois, ir Max Factor... Nes siaip tai buna, kad vien tusa valo, kito jau ne taip gerai. As kol kas jokio kito nenoriuvaliklis
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 02 09, 20:00)
nezinau, as vakar vaistinej nusipirkau dvifazi su aliejums bet vistiek man lieka juoduliu akyse. neradau nei vieno valiklio kuris nuvalytu taip, kad neliktu juoduliu schmoll.gif  schmoll.gif

Lancome Bi-Facil tikrai nepalieka juodu demiu smile.gif nuvalo akimirksniu, jis toks dvifazis aliejinis 4u.gif Kaina tik jo labai didele doh.gif Bet neprilygsta jis panasiems Eucerin, Loreal, Nivea dvifazems valikliams. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2011 02 10, 21:14)
Lancome Bi-Facil tikrai nepalieka juodu demiu  smile.gif nuvalo akimirksniu, jis toks dvifazis aliejinis  4u.gif Kaina tik jo labai didele  doh.gif Bet neprilygsta jis panasiems Eucerin, Loreal, Nivea dvifazems valikliams.  mirksiukas.gif

taip smile.gif
mamai padovanojom, pirmą kartą pabandžius pasakė, kad gyvenime nėra turėjus tokio gero akių makiažo valiklio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2011 02 10, 21:14)
Lancome Bi-Facil tikrai nepalieka juodu demiu  smile.gif nuvalo akimirksniu, jis toks dvifazis aliejinis  4u.gif Kaina tik jo labai didele  doh.gif Bet neprilygsta jis panasiems Eucerin, Loreal, Nivea dvifazems valikliams.  mirksiukas.gif

Šitas tikrai labai geras smile.gif Tik kaina.... unsure.gif
Atsakyti
man labiausiai patinkantis Ziaja moisturizing eye make-up remover, mano ypač jautrioms akims super clap.gif
Atsakyti
Seniau naudojau tuos visus brangius valiklius ir kankinau tik savo odą,grauždavo baisiausiai akis,riebalai visokie likdavo ant odos ir pan,dabar naudoju papraščiausius ''Margaritos'' produktus ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti