Garnier ir man pats geriausias, jau neatsimenu kiek metu ji naudoju
QUOTE(ritutsi @ 2010 08 25, 19:56)
Garnier ir man past geriausiai, jau neatsimenu kiek metu ji naudoju
Pritariu!
Irgi naudoju jį, ir gan ilgai.
Kartais bandžiau kitus valiklus - ir kiekvieną kartą tekdavo grįžti prie Garnier.
QUOTE(Elegant @ 2010 08 04, 22:04)
Garnier Essentials žalias vandenukas - nepakeičiamas, jau kokį 6-ą naudoju
bet panasaus gerumo man ir ziaja (ko gero tik vienas ir yra), tik kad nekvepia taip skaniai.
Man irgi Garnier geriausias Dar seniau buvo toks baltam buteliuke Sensitive, tik tą pirkdavau. O dabar jau nemačiau niekur.
Prisiminiau, man dar šitas labai gerai nuvalo Ir svarbiausia akių negraužia.
QUOTE(Tik$a @ 2010 08 26, 10:33)
bet panasaus gerumo man ir ziaja (ko gero tik vienas ir yra), tik kad nekvepia taip skaniai.
Ziaja perku jau nepirmą buteliuką, nedirgina akių, nes paskutinius kelis kartus, norėdama išbandyti kažką naujo, nusipirkau kitų firmų, tai negalėjau valyt, nes taip graužė akis
O Ziaja valikliai, kiek žinau, yra dviejų rūšių, bet aš perku švelnųjį (melsvą)
sveikos merginos, klausimeli turiu - ar naudojate kuri bendra veido prausikli, kuris tiktu ir akiu makiazui nuimti ( zele ar putu pavidalo)?
QUOTE(Linju @ 2010 09 05, 11:41)
Prisiminiau, man dar šitas labai gerai nuvalo Ir svarbiausia akių negraužia.
Man irgi sis prausiklis superinis
QUOTE(Linju @ 2010 09 03, 17:27)
Man irgi Garnier geriausias Dar seniau buvo toks baltam buteliuke Sensitive, tik tą pirkdavau. O dabar jau nemačiau niekur.
As irgi nusipirkau Garnier, pabandziau tai tikrai geras
QUOTE(Snzk @ 2010 10 10, 22:44)
Man irgi sis prausiklis superinis
Tikrai super sitas, mano labai jautrios akytes tai dalykelis !
QUOTE(Lu Lu @ 2010 07 26, 22:52)
o gal kas gali rekomenduoti koki valikli putu pavidalu, kad galima butu prausti ne tik veiduka bet ir akiu makiaza nuvalyti anksciau Loreal toki turejo, dabar jau neberandu jo senokai
Man labai patiko Sebamed antibakterines putos. Gerai nuplauna makijaza, oda lieka svari, sudetis be jokiu blogybiu ir kaina gera
kokiu valikliu nuvalyt maxfactor extreme vandeniui atsparu - niekas nejama kiek turiu SOS