Man tai labai patiko RASA "švelnus vaistažolių prausiklis". Patiko tuom, kad gerai nuplauna visą makiažą, nereikia terliotis su vatos tamponėliais ir yra palyginti nebrangus, t.p. neelergizavo mano veido odos
O dar esu naudojus Kanebo tokias putas, tai wa ten superinis dalykas, bet brangus... Bet tokia pasaka dar išmėginau Kanebo Sensai Creamy soap [step2] - irgi gėris geras tokie jie švelnučiai atrodo ir nereikia jokių vatų, nieko, labai gerai kelionėms Kanebo tikrai rekomenduočiau drąsiai.
Garnier Essentials žalias vandenukas - nepakeičiamas, jau kokį 6-ą naudoju
QUOTE(noisy-B @ 2010 08 04, 20:59)
Man tai labai patiko RASA "švelnus vaistažolių prausiklis". Patiko tuom, kad gerai nuplauna visą makiažą, nereikia terliotis su vatos tamponėliais ir yra palyginti nebrangus, t.p. neelergizavo mano veido odos
O dar esu naudojus Kanebo tokias putas, tai wa ten superinis dalykas, bet brangus... Bet tokia pasaka dar išmėginau Kanebo Sensai Creamy soap [step2] - irgi gėris geras tokie jie švelnučiai atrodo ir nereikia jokių vatų, nieko, labai gerai kelionėms Kanebo tikrai rekomenduočiau drąsiai.
o kokia kaina Kanebo? ar ir akis galima nuvalyti? o Rasos prausikliu ar akis galima valyt?aciu
QUOTE(Lu Lu @ 2010 08 05, 12:27)
o kokia kaina Kanebo? ar ir akis galima nuvalyti? o Rasos prausikliu ar akis galima valyt?aciu
Taip, galima valyti akis ir su Kanebo ir su Rasa tuo prausikliu. Kanebo Sarmoj tikslesnės kainytės [tenais įsigyjau], dbr jau tiksliai nepamenu, bet tikrai ne pigiai kainuoja.
http://www.neimanmar...e=17-59773717-2
http://www.bergdorfg...entId=cat316206
Bet galiu pasakyti, kad man tikrai ilgesniam laikui užteko. Ypatingai tos putos [Silky Purifying Instant Foam] patiko.
QUOTE(Lu Lu @ 2010 07 26, 22:52)
o gal kas gali rekomenduoti koki valikli putu pavidalu, kad galima butu prausti ne tik veiduka bet ir akiu makiaza nuvalyti anksciau Loreal toki turejo, dabar jau neberandu jo senokai
Vichy putos Švelnios, puikiausiai nuvalo Ilgam užtenka, Iki jų daug išbandžiau, bet šios pačios geraiausios
QUOTE(lo-lo @ 2010 08 05, 15:42)
Vichy putos Švelnios, puikiausiai nuvalo Ilgam užtenka, Iki jų daug išbandžiau, bet šios pačios geraiausios
o kokia kainyte? ir akis juo galima valyti?
QUOTE(Lu Lu @ 2010 08 05, 16:58)
o kokia kainyte? ir akis juo galima valyti?
Taip akis akimirksnių nuvalo, nereikia trinti Kaina ivairiai vaistinėje apie 55 Lt, pas tarpininkus 40 Lt. U=tenka beveik metams
QUOTE(lo-lo @ 2010 08 05, 23:26)
Taip akis akimirksnių nuvalo, nereikia trinti Kaina ivairiai vaistinėje apie 55 Lt, pas tarpininkus 40 Lt. U=tenka beveik metams
Gal galima būtų žinoti pas ką galėčiau įsigyti Vishy putų [makiažui prausti] būtent Vilniuje??? Pas kokį nors tarpininką? nes esu bandžius kanebo putas, tai likau žiauriai patenkinta.
O kiek ten ml? Ar gerai nuprausia tušą ir akių pieštuką?
QUOTE(Elegant @ 2010 08 04, 22:04)
Garnier Essentials žalias vandenukas - nepakeičiamas, jau kokį 6-ą naudoju
Aš irgi tą patį naudoju , man patinka