Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Man tai labai patiko RASA "švelnus vaistažolių prausiklis". Patiko tuom, kad gerai nuplauna visą makiažą, nereikia terliotis su vatos tamponėliais ir yra palyginti nebrangus, t.p. neelergizavo mano veido odos smile.gif

O dar esu naudojus Kanebo tokias putas, tai wa ten superinis dalykas, bet brangus... Bet tokia pasaka thumbup.gif dar išmėginau Kanebo Sensai Creamy soap [step2] - irgi gėris geras thumbup.gif tokie jie švelnučiai atrodo ir nereikia jokių vatų, nieko, labai gerai kelionėms biggrin.gif Kanebo tikrai rekomenduočiau drąsiai.
Atsakyti
Garnier Essentials žalias vandenukas - nepakeičiamas, jau kokį 6-ą naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2010 08 04, 20:59)
Man tai labai patiko RASA "švelnus vaistažolių prausiklis". Patiko tuom, kad gerai nuplauna visą makiažą, nereikia terliotis su vatos tamponėliais ir yra palyginti nebrangus, t.p. neelergizavo mano veido odos smile.gif

O dar esu naudojus Kanebo tokias putas, tai wa ten superinis dalykas, bet brangus... Bet tokia pasaka  thumbup.gif  dar išmėginau Kanebo Sensai Creamy soap [step2] - irgi gėris geras  thumbup.gif  tokie jie švelnučiai atrodo ir nereikia jokių vatų, nieko, labai gerai kelionėms  biggrin.gif  Kanebo tikrai rekomenduočiau drąsiai.

o kokia kaina Kanebo? 4u.gif ar ir akis galima nuvalyti? ax.gif o Rasos prausikliu ar akis galima valyt?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 08 05, 12:27)
o kokia kaina Kanebo? 4u.gif ar ir akis galima nuvalyti? ax.gif o Rasos prausikliu ar akis galima valyt?aciu  4u.gif

Taip, galima valyti akis ir su Kanebo ir su Rasa tuo prausikliu. Kanebo Sarmoj tikslesnės kainytės [tenais įsigyjau], dbr jau tiksliai nepamenu, bet tikrai ne pigiai kainuoja.

http://www.neimanmar...e=17-59773717-2

http://www.bergdorfg...entId=cat316206

Bet galiu pasakyti, kad man tikrai ilgesniam laikui užteko. Ypatingai tos putos [Silky Purifying Instant Foam] patiko.
Atsakyti
o aš tai šiandieną lorea'l ,tą kur suplakti reikia, nusipirkau tai man puikiai nuvalė, tik 17lt mokėjau, kai aš nemėgstu tušo 14 sluoksnių tept tai man puikiai nuvalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 07 26, 22:52)
o gal kas gali rekomenduoti koki valikli putu pavidalu, kad galima butu prausti ne tik veiduka bet ir akiu makiaza nuvalyti  4u.gif anksciau Loreal toki turejo, dabar jau neberandu jo senokai  verysad.gif

Vichy putos thumbup.gif Švelnios, puikiausiai nuvalo thumbup.gif Ilgam užtenka, Iki jų daug išbandžiau, bet šios pačios geraiausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 08 05, 15:42)
Vichy putos  thumbup.gif Švelnios, puikiausiai nuvalo  thumbup.gif Ilgam užtenka,  Iki jų daug išbandžiau, bet šios pačios geraiausios  smile.gif

o kokia kainyte? ir akis juo galima valyti? blush2.gif
Atsakyti
Man tai geriausias akių makiažo valiklis šis
Bourjois
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 08 05, 16:58)
o kokia kainyte? ir akis juo galima valyti?  blush2.gif

Taip akis akimirksnių nuvalo, nereikia trinti biggrin.gif Kaina ivairiai vaistinėje apie 55 Lt, pas tarpininkus 40 Lt. U=tenka beveik metams 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu naudojau Rasos pienelį jautriai veido odai. Dabar va nusipirkau tušą, atsparų vandeniui, ir nebenuvalo. Kokį rekomenduotumėt jautresnei odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 08 05, 23:26)
Taip akis akimirksnių nuvalo, nereikia trinti  biggrin.gif Kaina ivairiai vaistinėje apie 55 Lt, pas tarpininkus 40 Lt. U=tenka beveik metams  4u.gif

Gal galima būtų žinoti pas ką galėčiau įsigyti Vishy putų [makiažui prausti] būtent Vilniuje??? Pas kokį nors tarpininką? blush2.gif nes esu bandžius kanebo putas, tai likau žiauriai patenkinta.

O kiek ten ml? Ar gerai nuprausia tušą ir akių pieštuką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 09 rugpjūčio 2010 - 21:08
QUOTE(Elegant @ 2010 08 04, 22:04)
Garnier Essentials žalias vandenukas - nepakeičiamas, jau kokį 6-ą naudoju  thumbup.gif

Aš irgi tą patį naudoju , man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti