Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 27 sausio 2010 - 17:44
Šiuo metu naudoju Margarita kosmetinį pienelį su daigintais kviečiais, man patinka. Jokio akių graužimo, gerai nuvalo akių makiažą, ko daugiau ir benorėti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 16, 12:11)
Kam tinka ir patinka GARNIER Essentials, tai iki sausio 26 d. IKI galite įsigyti 2 už 1 kainą thumb_yello.gif

Turbūt pats geriausias GARNIER iš visų kokius esu naudojus,jau užsipirkau iš IKI du buteliukus rolleyes.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu toki
user posted image

Aliejus akims valyti LOGONA, 100ml
Švelniai nuvalo makiažą ir maitina jautrias odos vietas aplink akis ir blakstienas. Praturtintas ricinmedžių ir jojobos aliejais. Dermatologiškai patikrintas. Po naudojimo rekomenduojama akis nuplauti šiltu vandeniu.

Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 03, 15:01)
gal yra bandziusiu toki
user posted image

Aliejus akims valyti LOGONA, 100ml
Švelniai nuvalo makiažą ir maitina jautrias odos vietas aplink akis ir blakstienas. Praturtintas ricinmedžių ir jojobos aliejais. Dermatologiškai patikrintas. Po naudojimo rekomenduojama akis nuplauti šiltu vandeniu.

Nemazai atsiliepimu yra Logonos temoj bei naturalios kosmetikos temoj.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 27, 19:15)
Šiuo metu naudoju Margarita kosmetinį pienelį su daigintais kviečiais, man patinka. Jokio akių graužimo, gerai nuvalo akių makiažą, ko daugiau ir benorėti smile.gif
user posted image

Tikrai geras, jau 2 buteliukas naudoju bigsmile.gif
Atsakyti
Ka tik nusipirkau Aubreys Organic valikli - aliejukas toks. Ir net keista, kad man nekencianciai aliejiniu valikliu jis visai patiko... Valo labai neblogai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Na, pražiūrėjau visą temą, bet pasirinkimo jautrioms akytėms labai mažai radau... verysad.gif Prieš kažkiek laiko turėjau ir aš GARNIER Essentials akių makiažo valiklį ir kuo puikiausiai tikdavo, praėjo kažkiek laiko, kai nenaudojau ir vėl pamėginau ir kiekvieną dieną, tik akytes nusivalius jaučiu tokį nemalonų griaužimą, ašarojimą, tempimą, akytės paraudusios visos, o atrodo, ankščiau taip tikdavo... unsure.gif Ką galėtumėte pasiūlyti iš akių valiklių esant tokiai situacijai, kad nejautrintų ir gerai nuvalytų? blush2.gif P.S. Mano odytė mišri, tai kažko aliejiniu pagrindu nenorėčiau, nes ir liktų tas riebaliukas, esų kažką panašaus mėginusi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2010 02 24, 23:44)
Sveiki 4u.gif  Na, pražiūrėjau visą temą, bet pasirinkimo jautrioms akytėms labai mažai radau... verysad.gif Prieš kažkiek laiko turėjau ir aš GARNIER Essentials akių makiažo valiklį ir kuo puikiausiai tikdavo, praėjo kažkiek laiko, kai nenaudojau ir vėl pamėginau ir kiekvieną dieną, tik akytes nusivalius jaučiu tokį nemalonų griaužimą, ašarojimą, tempimą, akytės paraudusios visos, o atrodo, ankščiau taip tikdavo... unsure.gif Ką galėtumėte pasiūlyti iš akių valiklių esant tokiai situacijai, kad nejautrintų ir gerai nuvalytų? blush2.gif P.S. Mano odytė mišri, tai kažko aliejiniu pagrindu nenorėčiau, nes ir liktų tas riebaliukas, esų kažką panašaus mėginusi... verysad.gif

Pabandyk Vichy, man jis geras ir ne aliejinis 4u.gif
Atsakyti
man tai labai patinka Loreal serveteles, be galo patogu jomis veida nusivalyti.
Atsakyti
Man tai kol kas geriausias Loreal,esu naudojusi ir ta Garnier,tai net lyginti su situo negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 02 25, 16:47)
Pabandyk Vichy, man jis geras ir ne aliejinis  4u.gif

Reiks įsivesti taupymo programą, kad nusipirkčiau biggrin.gif Bet gal dar nuolaida nepasibaigė visai Vishy kosmetikai... g.gif
Atsakyti