Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Auksiukė @ 2009 10 08, 11:39)
drinks_cheers.gif Aš irgi blogesnio nesu naudojusi kaip "Rasos", man taip pat akis graužė  doh.gif

Man rasos dvifazis valiklis labai nepatiko,sualergizavo akiu sriti,antra karta nedrisau naudoti.
Atsakyti
as tai neseniai sunaudojau Yves Rocher valikli, tiksliai nezinau bet man atrodo jis buvo jautrioms akims, tokiam melynam buteliuki. labai patiko, as kai su lesiais tai man super buvo thumbup.gif dar visai patiko l'oreal valiklis, irgi neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai puikiai nusivalo prausiantis su Rasos veido prausikliu (mėlynos serijos) thumbup.gif
Atsakyti
100 metų naudojau L'oreal akių makiažo valiklį, kol prieš mėnesį nepanagrinėjau etiketės blink.gif sudėti visi įmanomi blogiečiai doh.gif vat ir skaitau dabar temą, nes reikia naują valiklį išsirinkt g.gif
Atsakyti
o man labai issausejo oda... g.gif net nzn nuo ko... dabar kolkas veidukui tik drekinamasis kremukas ir vandenukas, net makiazo jokio doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 10 09, 10:23)
o man labai issausejo oda...  g.gif net nzn nuo ko... dabar kolkas veidukui tik drekinamasis kremukas ir vandenukas, net makiazo jokio  doh.gif  doh.gif  doh.gif

shipra jei issausejo veido odele pabandyk nakciai su alyvuogiu aliejum pasitepti, labai nedaug jo tereikia. pamatysi ryte jau nebebus tokia sausa, gal kelias dienas net riebesne tokia bus, bet kad nebus sausa tai faktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Dermacol jautriai paakiu odai. Tai visai geras.Bandziau su alyvuogiu aliejum, bet po to persti akis. (taciau aliejus veidui labai tinka, nors oda riebi ir galvojau, kad bers, taciau nieko, daug geriau uz kremus). O siaip daznai paprasciausiai nuplaunu, kai prausiu veida arba su intimios hig. muilu arba su siaip kokiu muilu.. pvz.su negyvos juros mineralais
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 10 08, 23:25)
man labai puikiai nusivalo prausiantis su Rasos veido prausikliu (mėlynos serijos)  thumbup.gif

user posted image
sis man nurunge brangesni Loccitane

Atsakyti
Man labiausiai patikes (dvi tiubeles sunaudojau) ir keisciausias Ella Bache

user posted image

Jis toks primena vaska, truputi isispaudi, susildai tarp ranku ir tada issitepi akis, po to nuvalai dregna vatele. Reikia priprasti, kol nusivalai, issitepi tusu labai, bet kai pripratau, super, po valymo paakiai gerai jauciasi. Brangokas, bet gana taupus. Stengiuos dabar kuo naturalesnius produktus naudoti, bet sita reiks pakartoti.
Atsakyti
Siaip visadaaudoju is tos pacios linijos kaip ir profesionalia kosmetika veidui ir kunui, Maria Galland valikliuka dvifazi su roziu vandeniu. TInka ir jautrioms akytems. Bet dabar kol uzsakys sita stebukliuka nusipirkau Clarins toki zydra buteliuka, visai patinka ir tinka, tik vandeniui atsparu makiaza nuo akyciu sunkokai nuvalo smile.gif
Atsakyti
Artimu metu pirksiu tikriausiai garnier žalioj bonkutėj, gal geresnis bus negu bespalviam buteliuky smile.gif
Atsakyti
Aš laukiu savo Vichy valiklio, labai norisi palygint su Lancome Bi-Facil g.gif
Atsakyti