Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Melina @ 2007 09 30, 22:55)
Nupirkau aš šiandien sarmoj dvifazinį MATIS akių makijažo valiklį,sužinojau kad PAYOT ir MATIS ir tas pats gamintojas,pagalvojau kam permokėt 30 Lt doh.gif ,vienu žodžiu nepabandęs-nežinosi.Grįšiu iš darbo ir išbandysiu,pažiurėsim koks skirtumas po bodyshop`o tongue.gif

man matis tai labai patiko tas dvifazis, kosmetikė visad su juo valo, tai nei grauzia, jei patenka į akis, ir visai greit nuvalo su juo. Pati tai naudoju paprastą pigų (4 lt) melede atrodo vadinasi,nes man jis tox pats kaip visokie loreal ar nivea g.gif bet labai jau užsinorėjau matis blush2.gif
Atsakyti
Man geriausias kiek esu turejusi tai Eucerin firmos akiu makiazo valiklis smile.gif kad ir ka bepirkciau, visuomet gristu prie jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolieee @ 2007 12 10, 23:04)
Man geriausias kiek esu turejusi tai Eucerin firmos akiu makiazo valiklis smile.gif kad ir ka bepirkciau, visuomet gristu prie jo ax.gif

koki tusa naudoji - atsparu vandeniu ar paprasta (neatsparu)?
Atsakyti
as naudoju Mary Kay neriebu valikli, negrauzia akiu, nedirgina, netraukia odos, valo net vandeniui atsparu makiaza puikiai...110ml kainuoja 70Lt, reikia labai mazai, uztenka keleriems menesias...
jei noretum isbandyti rasyk i az.

QUOTE(minute_ @ 2007 12 10, 22:39)
man matis tai labai patiko tas dvifazis, kosmetikė visad su juo valo, tai nei grauzia, jei patenka į akis, ir visai greit nuvalo su juo. Pati tai naudoju paprastą pigų (4 lt) melede atrodo vadinasi,nes man jis tox pats kaip visokie loreal ar nivea g.gif  bet labai jau užsinorėjau matis  blush2.gif

Atsakyti
as naudoju Genera firmos akiu makiazo valikli
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 10, 23:22)
koki tusa naudoji - atsparu vandeniu ar paprasta (neatsparu)?

Dazniausiai neatsparu, nes kiek zinau, tai maziau kenkia blakstienoms g.gif , bet ir vandeniui atsparu jis puikiai nuvalo ax.gif smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau KristiAnoi akių ir lupų valikli "Skincode".
Rašo kad gali ir atsparia kosmetika nuvalyti. Bet net paprastos nenuvalo.
Pritryniau tik iki raudonumo akys. Kainavo apie 100 Lt. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 11, 17:46)
as naudoju Genera firmos  akiu makiazo valikli

Aš irgi tokį naudoju dbr, bet man nieko gero jis, paakiai juodi lieka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(okkama @ 2007 09 26, 22:53)
palyginus su liukso klases valikliais Talikos gana pigus smile.gif
100 ml 59 Lt, o kokybe labai gera

Kaip kas supranta biudzetini. L'oreal akiu valiklis su aliejumi 125ml kainuoja apie 18lt. Valo labai svelniai net atsparu vandeniui tusa, nesausina. bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip čia kžkas ir rašė jau, pats pačiausias - Aqua Visage, prancūzų berods gamybos. Droge būdavo, dabar jau nebematau. Dvifazis, lengvas, švelnus, puikiai nuvalo viską, nebrangus.
Bet nebebėra jo..
Atsakyti
Man geriausias LUMENE dvifazis akiu makiazo valiklis, labai gerai valo bet koki tusa, negriauzia akiu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lumene paprastam tusui valiklis nepatiko griauzai biski akytes... schmoll.gif
Atsakyti
O man pavyzdziui labai patinka Margaritos pienelis valomasis. Nuima ir akiu makiaza, vandeniui atsparu tusa. Jei per daug ant vatos buna, tai pagrauzia, bet siaip tai labai nieko. Ir dar geras yra Oriflame dvifazis akiu ir lupu makiazo valiklis. Bonkute nedidele, kainavo nedaug ir uzteko ilgam thumbup.gif
Atsakyti