Man patiko Mary Kay valiklis,visai nedirgina akiu,bet man brangokas 70 litu
merginos, o gal bandet si valikli? bet man atrodo, kad ju yra 2 ar 3 rusys
o gal galit patarti koki nebrangu, bet kokybiska, kad negrauztu ir gerai nuvalytu?
QUOTE(green-air @ 2009 09 07, 19:29)
o gal galit patarti koki nebrangu, bet kokybiska, kad negrauztu ir gerai nuvalytu?
galim žinau du gerulius ir išbandytus su jautriom (mano) akim pirmas - Deborah Bioetyc žalsvai melsvam buteliuke, mačiau ir droguose, ir rimi, kainuoja gal apie 23 Lt antras variantas - rusiškas, bet pavadinimo nepamenu bet jį paieškojus galima rasti eurokose, kainuoja gal apie 6 Lt, tokiam baltam buteliuke su mėlynu išsukamu kamšteliu, negriaužia akyčių ir gerai nuvalo, rekomenduotas kosmetologės kaip ekonomiškas variantas man tik nelabai patiko, kad labai skystas todėl dabar naudojų Deborah, jis tirštesnės želė tipo koncentracijos ir man labai
QUOTE(Lucrezia @ 2009 09 08, 00:18)
galim žinau du gerulius ir išbandytus su jautriom (mano) akim pirmas - Deborah Bioetyc žalsvai melsvam buteliuke, mačiau ir droguose, ir rimi, kainuoja gal apie 23 Lt antras variantas - rusiškas, bet pavadinimo nepamenu bet jį paieškojus galima rasti eurokose, kainuoja gal apie 6 Lt, tokiam baltam buteliuke su mėlynu išsukamu kamšteliu, negriaužia akyčių ir gerai nuvalo, rekomenduotas kosmetologės kaip ekonomiškas variantas man tik nelabai patiko, kad labai skystas todėl dabar naudojų Deborah, jis tirštesnės želė tipo koncentracijos ir man labai
gal foto galetumet imesti to antro ? lb sudomino
QUOTE(Lucrezia @ 2009 09 07, 23:18)
oi, labai aciu... kai turesiu laiko reiks nueit paieskot!
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 09 07, 15:31)
Man tai nieko ipatingo.. greit pasibaige labai, tai brangokas man pasirode tokiam laikui tik.. naudoju Margaritos db super
QUOTE(kumiko @ 2009 09 08, 16:33)
gal foto galetumet imesti to antro ? lb sudomino
deja, pavadinimo nepamenu, tai internete nerasiu, o savo turėtąjį jau sunaudojau bet jį tikrai lengvai aptiksit eurokos parduotuvėse (bent aš ten pirkau, jei dar konkrečiau - CUP'e )
sveikos, o man labai patinka ARTISTRY akiu makijazo valiklis, taip gerai valo netgi vandeniui atsparu makijaza, o svarbiausia, kad nedirgina akiu! Paskaityti galima cia:
My Webpage
My Webpage