Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Man labai patinka Gernier zalsvam buteliuke,labai gerai nuvalo,nepersti akiu thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko Mary Kay valiklis,visai nedirgina akiu,bet man brangokas 70 litu blink.gif
Atsakyti
merginos, o gal bandet si valikli? bet man atrodo, kad ju yra 2 ar 3 rusys g.gif
user posted image
Atsakyti
o gal galit patarti koki nebrangu, bet kokybiska, kad negrauztu ir gerai nuvalytu? 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2009 09 07, 19:29)
o gal galit patarti koki nebrangu, bet kokybiska, kad negrauztu ir gerai nuvalytu?  4u.gif  ax.gif  blush2.gif

galim biggrin.gif žinau du gerulius ir išbandytus su jautriom (mano) akim 4u.gif pirmas - Deborah Bioetyc žalsvai melsvam buteliuke, mačiau ir droguose, ir rimi, kainuoja gal apie 23 Lt thumbup.gif antras variantas - rusiškas, bet pavadinimo nepamenu blush2.gif bet jį paieškojus galima rasti eurokose, kainuoja gal apie 6 Lt, tokiam baltam buteliuke su mėlynu išsukamu kamšteliu, negriaužia akyčių ir gerai nuvalo, rekomenduotas kosmetologės kaip ekonomiškas variantas wink.gif man tik nelabai patiko, kad labai skystas g.gif todėl dabar naudojų Deborah, jis tirštesnės želė tipo koncentracijos ir man labai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
zinau buda, kaip visoms patinkanti, bet per brangu Mary Kay valikli gauti pigiau smile.gif.Rasykit i az smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 09 08, 00:18)
galim  biggrin.gif  žinau du gerulius ir išbandytus su jautriom (mano) akim  4u.gif  pirmas - Deborah Bioetyc žalsvai melsvam buteliuke, mačiau ir droguose, ir rimi, kainuoja gal apie 23 Lt  thumbup.gif  antras variantas - rusiškas, bet pavadinimo nepamenu  blush2.gif  bet jį paieškojus galima rasti eurokose, kainuoja gal apie 6 Lt, tokiam baltam buteliuke su mėlynu išsukamu kamšteliu, negriaužia akyčių ir gerai nuvalo, rekomenduotas kosmetologės kaip ekonomiškas variantas wink.gif man tik nelabai patiko, kad labai skystas  g.gif todėl dabar naudojų Deborah, jis tirštesnės želė tipo koncentracijos ir man labai thumbup.gif

gal foto galetumet imesti to antro ? lb sudomino smile.gif
Atsakyti
man patinka Lancome akiu valiklis
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 09 07, 23:18)
galim  biggrin.gif  žinau du gerulius ir išbandytus su jautriom (mano) akim  4u.gif  pirmas - Deborah Bioetyc žalsvai melsvam buteliuke, mačiau ir droguose, ir rimi, kainuoja gal apie 23 Lt  thumbup.gif  antras variantas - rusiškas, bet pavadinimo nepamenu  blush2.gif  bet jį paieškojus galima rasti eurokose, kainuoja gal apie 6 Lt, tokiam baltam buteliuke su mėlynu išsukamu kamšteliu, negriaužia akyčių ir gerai nuvalo, rekomenduotas kosmetologės kaip ekonomiškas variantas wink.gif man tik nelabai patiko, kad labai skystas  g.gif todėl dabar naudojų Deborah, jis tirštesnės želė tipo koncentracijos ir man labai thumbup.gif

oi, labai aciu... kai turesiu laiko reiks nueit paieskot! blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 09 07, 15:31)
merginos, o gal bandet si valikli? bet man atrodo, kad ju yra 2 ar 3 rusys g.gif
user posted image

Man tai nieko ipatingo.. greit pasibaige labai, tai brangokas man pasirode tokiam laikui tik.. naudoju Margaritos db super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 09 08, 16:33)
gal foto galetumet imesti to antro ? lb sudomino smile.gif

deja, pavadinimo nepamenu, tai internete nerasiu, o savo turėtąjį jau sunaudojau 4u.gif bet jį tikrai lengvai aptiksit eurokos parduotuvėse (bent aš ten pirkau, jei dar konkrečiau - CUP'e ) 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o man labai patinka ARTISTRY akiu makijazo valiklis, taip gerai valo netgi vandeniui atsparu makijaza, o svarbiausia, kad nedirgina akiu! Paskaityti galima cia:
My Webpage
Atsakyti