QUOTE(Maserati @ 2009 08 28, 11:58)
Labai gerai akiu makiaza nuvalo Garnier roziniam buteliuke
Rožiniam? Kad niekada nepastebėjau tokios spalvos O koks pilnas pavadinamas?
QUOTE(Borzika @ 2009 08 28, 13:27)
Rožiniam? Kad niekada nepastebėjau tokios spalvos O koks pilnas pavadinamas?
nepamenu,nes dabar jo neturiu salia saves. rraso,kad su roziu ekstraktu:) mama naudoja.
Aš iki šiol naudojau (ir buvau visiškai patenkinta) L'oreal dvispalvį valiklį... Tačiau pasiskaičiau jūsų atsiliepimų apie alyvuogių aliejuko stebuklingąsias savybes ir spėju, kad susiviliosiu išbandyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 28, 15:42)
ne,ne tonika is sitos serijos,bet pienelis,valo makiaza.
LOREAL man nepatiko, akis graužė ir nelabai gerai valė, nors mano tušas ne atsparus vandeniui.
LANCOME dviejų fazių superinis, toks riebus aliejukas, vienu brukštelėjimu viską nuvalo tik kaina didoka
EUCERIN na tik savaitelę naudoju, na nieko toks akių negraužia, gerai nuvalo
LANCOME dviejų fazių superinis, toks riebus aliejukas, vienu brukštelėjimu viską nuvalo tik kaina didoka
EUCERIN na tik savaitelę naudoju, na nieko toks akių negraužia, gerai nuvalo
QUOTE(Maserati @ 2009 08 28, 20:02)
ne,ne tonika is sitos serijos,bet pienelis,valo makiaza.
Aišku Turbūt teks išbandyti
QUOTE(Breta6 @ 2009 08 29, 11:50)
Galiu pasakyt tik koks blogiausias- Rasos valiklis akims, graužia akis, peršti
Pati asmeniškai nė nebandžiau, nes vienai draugei stipriai sualergizavo odą aplink akis
QUOTE(lo-lo @ 2009 08 30, 16:36)
LOREAL man nepatiko, akis graužė ir nelabai gerai valė, nors mano tušas ne atsparus vandeniui.
Ir aš nebuvau juo sužavėta (beje, kaip ir Nivea) , nes gana sunkiai nusivalydavo tušas
Pats geriausias man yra RASOS firmos. Tai pirmasis akiu makijazo valiklis, kuris visai nedirgina mano akiu
Man kol kas iki šiol naudotų geriausias Aqua Visage dvifazis valiklis akims, mano akys lb jautrios ir daugelis iš mano naudotų netikdavo
QUOTE(Topholi @ 2009 09 04, 09:38)
mano akys lb jautrios ir daugelis iš mano naudotų netikdavo
Tai tik eilinį kartą įrodo, jog nėra vieno vienintelio - visoms idealiai tinkančio, nesvarbu, kokius pinigus bekainuotų