Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Labai gerai akiu makiaza nuvalo Garnier roziniam buteliuke valiklis,taip pat Florenos su agurkais. Pastaraji renkuosi del geresnes sudeties ir kaina siek tiek mazesne smile.gif jau antra buteliuka naudoju,labai patinka man jis.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 28, 11:58)
Labai gerai akiu makiaza nuvalo Garnier roziniam buteliuke

Rožiniam? bigsmile.gif Kad niekada nepastebėjau tokios spalvos mastau.gif O koks pilnas pavadinamas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 28, 13:27)
Rožiniam? bigsmile.gif Kad niekada nepastebėjau tokios spalvos mastau.gif O koks pilnas pavadinamas?  ax.gif

nepamenu,nes dabar jo neturiu salia saves. rraso,kad su roziu ekstraktu:) mama naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 28, 13:45)
nepamenu,nes dabar jo neturiu salia saves. rraso,kad su roziu ekstraktu:) mama naudoja.

Tikriausiai ne valiklį, o šį toniką omeny turėjai:
user posted image
Atsakyti
Aš iki šiol naudojau (ir buvau visiškai patenkinta) L'oreal dvispalvį valiklį... Tačiau pasiskaičiau jūsų atsiliepimų apie alyvuogių aliejuko stebuklingąsias savybes ir spėju, kad susiviliosiu išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 28, 15:42)
Tikriausiai ne valiklį, o šį toniką omeny turėjai:
user posted image

ne,ne tonika mirksiukas.gif is sitos serijos,bet pienelis,valo makiaza.
Atsakyti
Galiu pasakyt tik koks blogiausias- Rasos valiklis akims,graušia akis, peršti blink.gif
Visi kiti daugmaž vienodi.
Atsakyti
LOREAL man nepatiko, akis graužė ir nelabai gerai valė, nors mano tušas ne atsparus vandeniui.
LANCOME dviejų fazių superinis, toks riebus aliejukas, vienu brukštelėjimu viską nuvalo thumbup.gif tik kaina didoka rolleyes.gif
EUCERIN na tik savaitelę naudoju, na nieko toks g.gif akių negraužia, gerai nuvalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 28, 20:02)
ne,ne tonika mirksiukas.gif  is sitos serijos,bet pienelis,valo makiaza.

Aišku 4u.gif Turbūt teks išbandyti smile.gif

QUOTE(Breta6 @ 2009 08 29, 11:50)
Galiu pasakyt tik koks blogiausias- Rasos valiklis akims, graužia akis, peršti

Pati asmeniškai nė nebandžiau, nes vienai draugei stipriai sualergizavo odą aplink akis unsure.gif

QUOTE(lo-lo @ 2009 08 30, 16:36)
LOREAL man nepatiko, akis graužė ir nelabai gerai valė, nors mano tušas ne atsparus vandeniui.

Ir aš nebuvau juo sužavėta (beje, kaip ir Nivea) rolleyes.gif, nes gana sunkiai nusivalydavo tušas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pats geriausias man yra RASOS firmos. Tai pirmasis akiu makijazo valiklis, kuris visai nedirgina mano akiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 01 rugsėjo 2009 - 19:54
Man kol kas iki šiol naudotų geriausias Aqua Visage dvifazis valiklis akims, mano akys lb jautrios ir daugelis iš mano naudotų netikdavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Topholi @ 2009 09 04, 09:38)
mano akys lb jautrios ir daugelis iš mano naudotų netikdavo

Tai tik eilinį kartą įrodo, jog nėra vieno vienintelio - visoms idealiai tinkančio, nesvarbu, kokius pinigus bekainuotų smile.gif
Atsakyti