Labai gerai valo, nesausina ir nedirgina mano akiu "RASA" akiu valiklis.
na man lb patinka oriflame akiu makiazo valiklis (waterproof), akiu negrauzia ir tikrai gerai nuvalo ir nebrangus
Nesu daug ju isbandzius, visada pirkdavay Simple firmos, va toki:
Ir man jis patinka, gerai nuvalo. Bet va neradau jo paskutini karta, tai prigriebiau Nivea ir visai nepatinka, nedavalo man gerai tuso, reikia zasit ilgiausia
Ir man jis patinka, gerai nuvalo. Bet va neradau jo paskutini karta, tai prigriebiau Nivea ir visai nepatinka, nedavalo man gerai tuso, reikia zasit ilgiausia
man gerai akis nuvalo Garnier gentle eye-makeup remover (zalias tas), Rasa-akiu makiazo valiklis, ir Loreal, skirtas irgi tik akims. Aisku, galima ir su paprastu pieneliu viska nuvalyt, bet man pvz lengviausia tai padaryt su priemone, skirta tik akims. Neseniai baiges mano Rasa, tai Eurokos'e ipirso Clinians akiu makiazo valikli (mat akcija ant ju), tai nelabai ir patinka, sunkiau nuvalyt makiaza, auksciau mineti valikliai zymiai geresni
As naudoju mary kay su riebaliuku kaip as sakau superinis nei vienam neprilygsta kokiu turejau o jai dar su speciale servetele tai isvis ir mazzai reik ir greit viska nuvalo
o gal butu atsiliepimu apie si Vichy valikli? ar nedirgina akiu? bnt jau raso, kad puikiai tinka jautrioms akims ir nešiojant kontaktinius lęšius. idomu kaip yra is tikruju
sveikos paneles
Kviečiu dalyvauti naujoje prekybos centro pigu.lt akcijoje. u=siregistruokite ir kaupkite pinigelius.Ir tai dar ne viskas! pirmus 5 piguLitus gausite už registraciją.
ieikite i sia nuoroda ir uzsiregistruokite
nuoroda: https://pigu.lt/reko...e9ad5af33df0331
uzsiregistravus pamatusite kad prekems sioje svetaineje galima uzsidirbti sedint prie kompiuterio. pirma karta pamaciusi sia nuoroda ziurejau labai skeptiskai bet jau ne viena grazu rubeli is ten isigijau. pameginkit jei nepatiks galesit nesinaudot sia parduotuve
Kviečiu dalyvauti naujoje prekybos centro pigu.lt akcijoje. u=siregistruokite ir kaupkite pinigelius.Ir tai dar ne viskas! pirmus 5 piguLitus gausite už registraciją.
ieikite i sia nuoroda ir uzsiregistruokite
nuoroda: https://pigu.lt/reko...e9ad5af33df0331
uzsiregistravus pamatusite kad prekems sioje svetaineje galima uzsidirbti sedint prie kompiuterio. pirma karta pamaciusi sia nuoroda ziurejau labai skeptiskai bet jau ne viena grazu rubeli is ten isigijau. pameginkit jei nepatiks galesit nesinaudot sia parduotuve
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 08 22, 12:41)
o gal butu atsiliepimu apie si Vichy valikli? ar nedirgina akiu? bnt jau raso, kad puikiai tinka jautrioms akims ir nešiojant kontaktinius lęšius. idomu kaip yra is tikruju
naudojau, nelabai akims patiko, nemegstu tirstos konsistencijos po naudojimo butinai vandeniu dar plaudavau..
is VICHY man labai patinka su rugiagelem jautrioms akims, gerai nuvalo ir kvapas labai skanus
QUOTE(Portishead @ 2009 06 28, 13:57)
man gerai akis nuvalo Garnier gentle eye-makeup remover (zalias tas)
Esu išbandžius ir labai brangių, ir gana pigių, tačiau ilgainiui apsistojau ties Garnier, nes mano akims šis valiklis - pats geriausias