Naudoju GENERA
man labiausiai patiko Loreal Demaq expert. Turiu zalsva. Juo nuvalau makiaza be jokio buzinimo ar tempimo vatos diskeliu, kas kenkia blakstienoms, seniau kad ir koki skysta valikli naudodavau po min pora iskrisdavo..O su situo tik sudrekinus vandeniu pamasazuoju svelniai ir istirpsta dazai
QUOTE(Gabado @ 2009 06 19, 14:19)
O aš Jums mergaitės norėčiau pasiūlyti ne kokį valiklį, o natūralų būdą kaip pašalinti makiažą radau netgi video apie tai..
štai čia
štai čia
Reiks pabandyti kai mano Eucerin baigsis Kadangi jau tiek išbandžiau - blogiau nebus
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 23, 10:07)
Reiks pabandyti kai mano Eucerin baigsis Kadangi jau tiek išbandžiau - blogiau nebus
As akiu makiazo valikliu jau senokai nebeperku.Alyvuogiu aliejus gali buti per sunkus akytems,as visada valiau su avokadu aliejumi,bet dabar perejau prie jojobos(simonsidiju) tai man jis geresnis,lengvesnis, puikiai nuvalo akiu makiaza,be to blakstienas ir paakius pamaitina,nereikia papildomu priemoniu
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2009 06 17, 21:22)
Sveikos.
O man kosmetologe patare labai gera priemone, man ji patiko.
Paemi vatos lapeli, sudrekini truputi su vandeniu ir ant jo uzlasini aliejuko laseli (as naudoju vaikiska jautriai odai). Labai gerai nuvalo makiaza dar plius aliejukas pamaitina blakstenas ir oda.
O man kosmetologe patare labai gera priemone, man ji patiko.
Paemi vatos lapeli, sudrekini truputi su vandeniu ir ant jo uzlasini aliejuko laseli (as naudoju vaikiska jautriai odai). Labai gerai nuvalo makiaza dar plius aliejukas pamaitina blakstenas ir oda.
Jeigu vaikisko aliejuko sudetyje yra parafinas pvz johnsons baby,tai nelabai gerai naudoti ji akiu valymui,nes tai naftos produktas neleidziantis odai kvepuoti naudos is jo odai nera,geriau jau valyti su naturaliais aliejais,alyvuogiu, avokadu ir pan.
o jus aliejum ir pudra valote nuo veido ar tik tusa?
As taip pat akiu makiaza nuvalau su alyvuogiu aliejumi ir nieko geriau nesu naudojusi. Valau tik akis,nes manau,kad veidui jis siek tiek per riebus
QUOTE(materiallove @ 2009 06 24, 16:55)
As taip pat akiu makiaza nuvalau su alyvuogiu aliejumi ir nieko geriau nesu naudojusi. Valau tik akis,nes manau,kad veidui jis siek tiek per riebus
o ant vatos diskelio uzlasinat vandens ar tik su aliejum valot.o tai kuo tada likusia odyte nuvalot
QUOTE(shape uk @ 2009 06 24, 14:17)
o jus aliejum ir pudra valote nuo veido ar tik tusa?
As tik akis valau,uzlasinu ant vatos diskelio vandens ir po to aliejaus,o veida prausiu su prausikliu
QUOTE(white kitty @ 2009 06 24, 22:03)
As tik akis valau,uzlasinu ant vatos diskelio vandens ir po to aliejaus,o veida prausiu su prausikliu
noreciau issirinkti koki naturalesni prausikly gal turit pasiulymu
QUOTE(shape uk @ 2009 06 25, 09:39)
noreciau issirinkti koki naturalesni prausikly gal turit pasiulymu
As siuo metu naudoju lietuviska Rasos prausikli jautriai odai su vaistazolemis,jis be parabenu ir kvepikliu,praktiskai neputuoja, bet man patinka kad yra svelnus ir nesausina odos, mano oda normali/sausa linkusi raudonuoti O daugiau patarimu galit paieskoti naturalios kosmetikos gamintoju temoje Cia
QUOTE(white kitty @ 2009 06 25, 16:29)
As siuo metu naudoju lietuviska Rasos prausikli jautriai odai su vaistazolemis,jis be parabenu ir kvepikliu,praktiskai neputuoja, bet man patinka kad yra svelnus ir nesausina odos, mano oda normali/sausa linkusi raudonuoti O daugiau patarimu galit paieskoti naturalios kosmetikos gamintoju temoje Cia
aciu
QUOTE(Afterglow @ 2009 06 22, 21:30)
man labiausiai patiko Loreal Demaq expert. Turiu zalsva. Juo nuvalau makiaza be jokio buzinimo ar tempimo vatos diskeliu, kas kenkia blakstienoms, seniau kad ir koki skysta valikli naudodavau po min pora iskrisdavo..O su situo tik sudrekinus vandeniu pamasazuoju svelniai ir istirpsta dazai
as irgi pabandziau sita ir esu patenkinta!!!! po visu prausikliu valikliu sitas vienas normaliai nuprausia ir nelieka juoduliu.