As neseniai pradejau naudoti CLINIQUE firmos akiu makiazo valikli - kol kas viskas good
QUOTE(jadoren @ 2009 06 17, 22:27)
čia gal šiek tiek ne į temą, bet mano kosmetika nėra vandeniui atparil tai kazi nieko tokio jei paprasčiausiai su veido prausikliu "nuprausiu" akių ir visą kitą makiažą?
O Jums ar nusiprausia su prausikliu? Kiek as bandziau man tik apsiterliodavo(tusas) ir tiek
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 18, 13:34)
Naudoju Eucerin makiažo valiklį jau gal mėnesiuką. Labai tikėjau, kad tai bus pagaliau tas, kuris man tiks, deja Aš vėl paieškose savojo
Pabandyk clinique firmos,tikrai geras,nedirgina akiu.Mano akys ypac jautrios,sunkiai pritaikydavau valikli.
Papildyta:
QUOTE(misskiss @ 2009 05 28, 15:43)
siaip man irgi kazkaip labai daug issinaudoja.... gaila kazkaip
man taspats.
QUOTE(Delena @ 2009 06 17, 21:22)
Sveikos.
O man kosmetologe patare labai gera priemone, man ji patiko.
Paemi vatos lapeli, sudrekini truputi su vandeniu ir ant jo uzlasini aliejuko laseli (as naudoju vaikiska jautriai odai). Labai gerai nuvalo makiaza dar plius aliejukas pamaitina blakstenas ir oda.
O man kosmetologe patare labai gera priemone, man ji patiko.
Paemi vatos lapeli, sudrekini truputi su vandeniu ir ant jo uzlasini aliejuko laseli (as naudoju vaikiska jautriai odai). Labai gerai nuvalo makiaza dar plius aliejukas pamaitina blakstenas ir oda.
Reiks pabandyt. O aliejukas ar negraužia akių?
Aš šiuo metu naudoju garnier žaliam buteliukyje, man jis patinka . Dabar jis norfoj labai pigus, tik 6.59 lt.
QUOTE(_Kere_ @ 2009 06 18, 10:47)
O Jums ar nusiprausia su prausikliu? Kiek as bandziau man tik apsiterliodavo(tusas) ir tiek
aha, kuo puikiausiai sudėkinu veidą, po to prausikliu paplaunu ir nuplaunu.
Kazkada esu bandziusi, kai pasibaige iprastas valiklis- tikrai puikiai nuvale.. Kaip as tai pamirsau!
QUOTE(Sokanti_valsa @ 2009 06 19, 15:22)
Kazkada esu bandziusi, kai pasibaige iprastas valiklis- tikrai puikiai nuvale.. Kaip as tai pamirsau!
Čia tikrai nėra tiek chemijos ir viso kito kas yra įprastuose valikliuose
Patarčiau, kai pasibaigs valiklis, į tą mažiuką buteliuką prisipilti tiesiog aliejaus ir naudoti tikrai nėra tiek chemijos kaip paprastuose valikliuose