Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

čia gal šiek tiek ne į temą, bet mano kosmetika nėra vandeniui atparil tai kazi nieko tokio jei paprasčiausiai su veido prausikliu "nuprausiu" akių ir visą kitą makiažą?
Atsakyti
As neseniai pradejau naudoti CLINIQUE firmos akiu makiazo valikli - kol kas viskas good smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadoren @ 2009 06 17, 22:27)
čia gal šiek tiek ne į temą, bet mano kosmetika nėra vandeniui atparil tai kazi nieko tokio jei paprasčiausiai su veido prausikliu "nuprausiu" akių ir visą kitą makiažą?

O Jums ar nusiprausia su prausikliu? Kiek as bandziau man tik apsiterliodavo(tusas) ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Eucerin makiažo valiklį jau gal mėnesiuką. Labai tikėjau, kad tai bus pagaliau tas, kuris man tiks, deja verysad.gif Aš vėl paieškose savojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 18, 13:34)
Naudoju Eucerin makiažo valiklį jau gal mėnesiuką. Labai tikėjau, kad tai bus pagaliau tas, kuris man tiks, deja  verysad.gif Aš vėl paieškose savojo  doh.gif

Pabandyk clinique firmos,tikrai geras,nedirgina akiu.Mano akys ypac jautrios,sunkiai pritaikydavau valikli.
Papildyta:
QUOTE(misskiss @ 2009 05 28, 15:43)
siaip man irgi kazkaip labai daug issinaudoja.... gaila kazkaip

man taspats. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.VAITK.: 18 birželio 2009 - 19:20
QUOTE(Delena @ 2009 06 17, 21:22)
Sveikos.

O man kosmetologe patare labai gera priemone, man ji patiko.

Paemi vatos lapeli, sudrekini truputi su vandeniu ir ant jo uzlasini aliejuko laseli (as naudoju vaikiska jautriai odai). Labai gerai nuvalo makiaza dar plius aliejukas pamaitina blakstenas ir oda.  biggrin.gif

Reiks pabandyt. O aliejukas ar negraužia akių?
Aš šiuo metu naudoju garnier žaliam buteliukyje, man jis patinka thumbup.gif . Dabar jis norfoj labai pigus, tik 6.59 lt.
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 06 18, 10:47)
O Jums ar nusiprausia su prausikliu? Kiek as bandziau man tik apsiterliodavo(tusas) ir tiek 4u.gif

aha, kuo puikiausiai thumbup.gif sudėkinu veidą, po to prausikliu paplaunu ir nuplaunu. thumb_yello.gif
Atsakyti
[quote=A.VAITK.,2009 06 18, 20:22]
Pabandyk clinique firmos,tikrai geras,nedirgina akiu.Mano akys ypac jautrios,sunkiai pritaikydavau valikli.
Papildyta:

Naudojau ir jį, bet netiko schmoll.gif Aš jau nebežinau ką daryti su savo akytėm verysad.gif
Atsakyti
o man akims puikiai tinka skincode - toks zelinis, ir vesina kartu thumbup.gif
Atsakyti
O aš Jums mergaitės norėčiau pasiūlyti ne kokį valiklį, o natūralų būdą kaip pašalinti makiažą smile.gif radau netgi video apie tai..

štai čia
Atsakyti
Kazkada esu bandziusi, kai pasibaige iprastas valiklis- tikrai puikiai nuvale.. Kaip as tai pamirsau! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokanti_valsa @ 2009 06 19, 15:22)
Kazkada esu bandziusi, kai pasibaige iprastas valiklis- tikrai puikiai nuvale.. Kaip as tai pamirsau! doh.gif

Čia tikrai nėra tiek chemijos ir viso kito kas yra įprastuose valikliuose wink.gif
Patarčiau, kai pasibaigs valiklis, į tą mažiuką buteliuką prisipilti tiesiog aliejaus ir naudoti smile.gif tikrai nėra tiek chemijos kaip paprastuose valikliuose 4u.gif
Atsakyti