Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Lumene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goya @ 2009 05 21, 23:50)

thumbup.gif
Atsakyti
vichy - purete thermale 4u.gif
Atsakyti
Man Garnier smile.gif
Atsakyti
o man Lancome thumbup.gif neseniai nusipirkau, tai labai patenkinta. visada naudoju vandeniui atsparu tusa, tai ne visi valykliai, kurie butent tokiams tusui skirti, gerai nuvalydavo. o Lancome tikrai esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 05 27, 19:05)
Man Garnier smile.gif

garnier mažutėj bonkutėj tikrai geras:)
Atsakyti
Apie kokias jūs spec.servetėlės kalbat, ant kurių lašinat makiažo nuėmėją? nes man ant vatos diskelių labai daug susinaudoja to valiklio, jei dar tie storesni, tai išvis doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 05 28, 15:00)
Apie kokias jūs spec.servetėlės kalbat, ant kurių lašinat makiažo nuėmėją? nes man ant vatos diskelių labai daug susinaudoja to valiklio, jei dar tie storesni, tai išvis doh.gif  4u.gif

siaip man irgi kazkaip labai daug issinaudoja.... gaila kazkaip
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 05 28, 15:00)
Apie kokias jūs spec.servetėlės kalbat, ant kurių lašinat makiažo nuėmėją? nes man ant vatos diskelių labai daug susinaudoja to valiklio, jei dar tie storesni, tai išvis doh.gif  4u.gif

aš diskelį plėšiu pusiau, ten jie iš dviejų sluoksnių, tada normaliai gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 28 gegužės 2009 - 14:51
man geriausias iki siol turetas - Bioderma Sensibio H2O wub.gif ne tik akiu makiaza nuvalo, bet ir veiduko oda wub.gif
Atsakyti
man geriausias Mary Kay
Atsakyti

Sveikos.

O man kosmetologe patare labai gera priemone, man ji patiko.

Paemi vatos lapeli, sudrekini truputi su vandeniu ir ant jo uzlasini aliejuko laseli (as naudoju vaikiska jautriai odai). Labai gerai nuvalo makiaza dar plius aliejukas pamaitina blakstenas ir oda. biggrin.gif
Atsakyti