man nėra geresnio už Biodermos Sensibio vandenuką
Mano akys labai jautrios Tai ko tik nesu bandžiusi - netiko nei Loreal, nei Garnier, nei SkinCode, nei Nivea. Neypatingai tinka ir Clinique. Anksčiau naudojau Mary Kay ir Guerlian parsiveštą iš UK, tai jie labiausiai tiko
Valau su kameliju arba migdolu aliejumi - ir akiu makiaza nuvalo, ir pamaitina
QUOTE(ZaliaMeta @ 2009 05 02, 20:00)
Galvoju išbandyti
Esu isbandziusi ganetinai daug akiu valikliu, bet nei vienas nebuvo toks geras kaip YSL "Instant Pur".
QUOTE(Darkness @ 2009 05 03, 15:50)
Esu isbandziusi ganetinai daug akiu valikliu, bet nei vienas nebuvo toks geras kaip YSL "Instant Pur".
man jis nr.1
Bet Vokietijoje taip sunku ji gaut deficitas
QUOTE(Darkness @ 2009 05 03, 15:50)
O kokia jo kaina? kur pirkote?
... o as isvis odai priziuret turiu tik viena prieziuros priemone (AA)... tai su tapacia ir akis nusivalau (nors pirkau tik akims bet pastebejau kad ir oda gerai drekina, jokiu kremu nebereikia)
QUOTE(ZaliaMeta @ 2009 05 02, 20:00)
akiu negrauzia?
Nea, Bioderma visai negraužia akių. Aš kartais net lęšių neišėmus tušą valaus ir nieko... jis bekvapis ir bespalvis, tai toks jausmas, kad su vandenėliu perbrauki, tik, žinoma, nuvalo puikiai o šiaip, patarimas - nueikit į didesnes vaistines (kiek žinau, Bioderma tik vaistinėse prekiaujama) ir paprašykit meginukų
Man labai geras L'oreal makijazo valiklis.Sunaudojau ne viena buteliuka ir vel isigijau.Kadangi su akim jokiu problemu neturiu tai jis man Jis ganetinai pigus,bet man tinka.
as irgi daug valikliu isbandziau, bet labiausiai man tiko Artistry (Amway) akiu ir lupu makiazo nuemejas. Nusivalius akis jos neissauseja ir neapsunksta