Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

man nėra geresnio už Biodermos Sensibio vandenuką wub.gif

Atsakyti
Mano akys labai jautrios verysad.gif Tai ko tik nesu bandžiusi - netiko nei Loreal, nei Garnier, nei SkinCode, nei Nivea. Neypatingai tinka ir Clinique. Anksčiau naudojau Mary Kay ir Guerlian parsiveštą iš UK, tai jie labiausiai tiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 02 gegužės 2009 - 22:04
Valau su kameliju arba migdolu aliejumi - ir akiu makiaza nuvalo, ir pamaitina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2009 05 02, 20:00)

Galvoju išbandyti g.gif
Atsakyti
Esu isbandziusi ganetinai daug akiu valikliu, bet nei vienas nebuvo toks geras kaip YSL "Instant Pur". thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 05 03, 15:50)
Esu isbandziusi ganetinai daug akiu valikliu, bet nei vienas nebuvo toks geras kaip YSL "Instant Pur". thumbup.gif

user posted image

man jis nr.1 drinks_cheers.gif

Bet Vokietijoje taip sunku ji gaut doh.gif deficitas
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 05 03, 15:50)

user posted image

O kokia jo kaina? kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
... o as isvis odai priziuret turiu tik viena prieziuros priemone (AA)... tai su tapacia ir akis nusivalau (nors pirkau tik akims bet pastebejau kad ir oda gerai drekina, jokiu kremu nebereikia) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2009 05 02, 20:00)

akiu negrauzia?
Atsakyti
Nea, Bioderma visai negraužia akių. Aš kartais net lęšių neišėmus tušą valaus ir nieko... jis bekvapis ir bespalvis, tai toks jausmas, kad su vandenėliu perbrauki, tik, žinoma, nuvalo puikiai smile.gif o šiaip, patarimas - nueikit į didesnes vaistines (kiek žinau, Bioderma tik vaistinėse prekiaujama) ir paprašykit meginukų mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Man labai geras L'oreal makijazo valiklis.Sunaudojau ne viena buteliuka ir vel isigijau.Kadangi su akim jokiu problemu neturiu tai jis man thumbup.gif Jis ganetinai pigus,bet man tinka.
Atsakyti
as irgi daug valikliu isbandziau, bet labiausiai man tiko Artistry (Amway) akiu ir lupu makiazo nuemejas. Nusivalius akis jos neissauseja ir neapsunksta wub.gif
Atsakyti