Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 23, 16:11)
Prisiminiau, kad kazkur macius buvau ar kazkas pasakojo, kad akiu makiazas gerai nusivalo su alyvuogiu aliejumi  bigsmile.gif . Kol kas dar neisbandziau, keistai kazkaip.  blink.gif  Gal yra bandziusiu?  rolleyes.gif

bandžiau ir visai nieko ax.gif tik reikia įprasti ir išmokti "ne ant greičio" valytis, be to ir paakių odelė to pačiu pamaitinama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 04 19, 18:23)
Tai va, gal su spec servetėlėm ir ilgam užtenka, bet su vatos diskeliais greit susinaudojo ir ne man vienai taip verysad.gif

tos serveteles tokios plonytes vos uzlasini kelis lasiukus o jos jau slapios thumbup.gif uztai ir susitaupo, dabar ir tonika jom tepuosi taip pat gerai, o vatos diskeliai doh.gif kosmetika greit suvalgo
Atsakyti
QUOTE(Vaivute2 @ 2009 04 23, 18:40)
naudoju Loreal-tai tikrai geras, nedirgina, negriauzia smile.gif karta buvau nusipirkus Lumene, tai tikrai labai prastas, gal jis ten labai spirituotas - akis labai griauze.

Man netiko nei Loreal, nei Lumene schmoll.gif Bandysiu dabar Eucerin g.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 04 23, 23:08)
bandžiau ir visai nieko ax.gif tik reikia įprasti ir išmokti "ne ant greičio" valytis, be to ir paakių odelė to pačiu pamaitinama ax.gif

thumbup.gif Reiks isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 24, 14:42)
thumbup.gif Reiks isbandyt.

aš bent jau kai naudojau iš pradžių sušlapinau vatos diskelį ir tik tada aliejaus pyliau, nes kažkaip aliejus su vandeniu man geriau reaguoga (ir tepant ant kūno ir kitur), na bet jūs gal pati atrasit sau tinkamą būdą 4u.gif
Atsakyti
Man tai Biodermos vandenukas labai gerai nuvalo akiu makiaza thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Nivea Visage, tai kol kas esu patenkinta mirksiukas.gif loreal nepatiko, blakstienos man nuo jo krist pradejo, tai turejau mest lauk schmoll.gif dar naudojau Iwostin jautriai odai, tai irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 04 24, 17:18)
aš bent jau kai naudojau iš pradžių sušlapinau vatos diskelį ir tik tada aliejaus pyliau, nes kažkaip aliejus su vandeniu man geriau reaguoga (ir tepant ant kūno ir kitur), na bet jūs gal pati atrasit sau tinkamą būdą 4u.gif

ok, pasinaudosiu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
mantai dabar geriausias sitas thumbup.gif
user posted image

gerai valo,gaiviai kvepia,tinka jautriai mano odai..kaina apie 13,bet daznai pataikau ant ivairiu akciju...
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 04 26, 22:04)
mantai dabar geriausias sitas  thumbup.gif
user posted image

gerai valo,gaiviai kvepia,tinka jautriai mano odai..kaina apie 13,bet daznai pataikau ant ivairiu akciju...

ir as ji nauduoju jau 2 metus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 04 24, 15:39)
Man netiko nei Loreal, nei Lumene  schmoll.gif Bandysiu dabar Eucerin  g.gif

bent man Eucerin puikus thumbup.gif . beje, lorealiai taip pat man netinka ir nepatinka.

Papildyta:
QUOTE(gyvačiuke @ 2009 04 16, 15:07)
Pats paciausias Lancome "Bi-facil" thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Pries tai esu naudojus Garnier, Loreal, Nivea, Avon ir kt., tai visais nusivyliau, nes mano akys labai jautrios, ir visi valikliai be isimties  man grauzia, kol neatradau Lancome.

g.gif turiu tokiu pora miniuku....isbandziau..bet man jis palieka koki tai riebaliuka ant akiu (o i akis patekes tas riebaliukas grauzia).... nepasakyciau,kad puikus jautrioms akims g.gif

Atsakyti
man asmeniskai labai patinka Artdeco makiazo valiklis, o ypac nepatinka atsparaus makiazo valikliai - labai jau man jie riebus, po valymo lieka labai nemalonus pojutis.
Atsakyti