Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Jacobs @ 2008 03 20, 12:33)
man labai patinka Krasnaja linija pienelis makiazui-negrauzia akiu, gerai nuvalo, nereikia bruzinti pusvlandi. be to kaina labai juokinga tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Jacobs @ 2008 03 20, 12:33)
man labai patinka Krasnaja linija pienelis makiazui-negrauzia akiu, gerai nuvalo, nereikia bruzinti pusvlandi. be to kaina labai juokinga tongue.gif

O kur ju buna pirkti?As ir toki naudodavau tai man lb super jis patiko..bet nerandu niekur pirkti dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 04 18, 23:05)
Aš turėjau šitą, nuvalydavo gerai, bet man vos porai mėnesių užteko doh.gif , už tokią kaina neapsimoka, turiu rasos valiklį dvifazį, tai man net geriau nuvalo už tą mary kay thumbup.gif  ir plius kaina maža bigsmile.gif
Papildyta:
Giedruzi - ir man šis rasos  thumbup.gif

as nusipirkau specelias serveteles, o su vata zinoma, kad labai greit sueis,nes i ja susigeria daugiau nei istiesu reikia, kad svariai nusivalytum
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 04 18, 23:05)
Aš turėjau šitą, nuvalydavo gerai, bet man vos porai mėnesių užteko doh.gif , už tokią kaina neapsimoka, turiu rasos valiklį dvifazį, tai man net geriau nuvalo už tą mary kay thumbup.gif  ir plius kaina maža bigsmile.gif
Papildyta:
Giedruzi - ir man šis rasos  thumbup.gif

As irgi naudoju Mary Kay akiu valikli, man irgi visai nieko. Tinka nesiojancioms linzes, bet valant makiaza tikrai pries tai reikia issimti linzes is akiu rolleyes.gif

Reiks pabandyt Rasos valikli, nes kaina Mary Kay tikrai ne maza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2009 04 19, 14:10)
as nusipirkau specelias serveteles, o su vata zinoma, kad labai greit sueis,nes i ja susigeria daugiau nei istiesu reikia, kad svariai nusivalytum

Tai va, gal su spec servetėlėm ir ilgam užtenka, bet su vatos diskeliais greit susinaudojo ir ne man vienai taip verysad.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Eucerin makiažo valiklį? Reikia atsiliepimų biggrin.gif

http://www.hiperfarm...aliklis_eucerin
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 04 20, 18:22)
Gal kas naudojate Eucerin makiažo valiklį? Reikia atsiliepimų  biggrin.gif

http://www.hiperfarm...aliklis_eucerin

Aš naudoju Eucerino akių makiažo valiklį ax.gif man jis labai thumbup.gif
kiek esu išbandžiusi kitų firmų, man Eucerinas pats geriausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2009 04 21, 21:03)
Aš naudoju Eucerino akių makiažo valiklį ax.gif man jis labai thumbup.gif 
kiek esu išbandžiusi kitų firmų, man Eucerinas pats geriausias bigsmile.gif

Aciu uz atsakyma. As irgi dar neatradau savojo. Kadangi Eucerin man tinka ir pienelis, ir kremas galvoju reikia isbandyti ir makiazo valikli.
Atsakyti
As tai serveteles veidui valyti naudoju is loreal bet jau gal keisiu kazkaip nebepatinka man:)
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 04 22, 12:59)
Aciu uz atsakyma. As irgi dar neatradau savojo. Kadangi Eucerin man tinka ir pienelis, ir kremas galvoju reikia isbandyti ir makiazo valikli.

Nėra užką mirksiukas.gif
šiandien kaip tik vėl naują nusipirkau Eucerino akių makijažo valiklį rolleyes.gif Jau kokį ketvirtą perku, kai tiko, tai nebeeksperimentuoju ieškodama kitų valiklių. Nuo kitų valiklių toks nemalonus akių perštėjimas būdavo ir paakių odą nemaloniai tempdavo, o nuo Eucerino visiškai jokio nemalonaus pojūčio akytėms nėra ax.gif
dėl to jis man ir patinka- drėkina paakių odą, gerai valo ir labai švelnus akims 4u.gif
Naudoju ir kitas Eucerin priepones, man ypač kremukas (Hydro-balance), labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2009 04 22, 20:11)
Nėra užką mirksiukas.gif 
šiandien kaip tik vėl naują nusipirkau Eucerino akių makijažo valiklį rolleyes.gif Jau kokį ketvirtą perku, kai tiko, tai nebeeksperimentuoju ieškodama kitų valiklių. Nuo kitų valiklių toks nemalonus akių perštėjimas būdavo ir paakių odą nemaloniai tempdavo, o nuo Eucerino visiškai jokio nemalonaus pojūčio akytėms nėra ax.gif 
dėl to jis man ir patinka- drėkina paakių odą, gerai valo ir labai švelnus akims 4u.gif 
Naudoju ir kitas Eucerin priepones, man ypač kremukas (Hydro-balance), labai thumbup.gif

Jeigu aš rasčiau tokį gerą irgi neeksperimentuočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 19, 16:08)
As irgi naudoju Mary Kay akiu valikli, man irgi visai nieko. Tinka nesiojancioms linzes, bet valant makiaza tikrai pries tai reikia issimti linzes is akiu  rolleyes.gif

Reiks pabandyt Rasos valikli, nes kaina Mary Kay tikrai ne maza  unsure.gif

Prisiminiau, kad kazkur macius buvau ar kazkas pasakojo, kad akiu makiazas gerai nusivalo su alyvuogiu aliejumi bigsmile.gif . Kol kas dar neisbandziau, keistai kazkaip. blink.gif Gal yra bandziusiu? rolleyes.gif
Atsakyti
naudoju Loreal-tai tikrai geras, nedirgina, negriauzia smile.gif karta buvau nusipirkus Lumene, tai tikrai labai prastas, gal jis ten labai spirituotas - akis labai griauze.
Atsakyti