Sveikos kur įmanoma rasti Meliade akių makiažo valiklį, nei droge nei eurokoje šnd neužmačiau? O gal jau jų nebepardavinėja?
Pats paciausias Lancome "Bi-facil"
Pries tai esu naudojus Garnier, Loreal, Nivea, Avon ir kt., tai visais nusivyliau, nes mano akys labai jautrios, ir visi valikliai be isimties man grauzia, kol neatradau Lancome.
Pries tai esu naudojus Garnier, Loreal, Nivea, Avon ir kt., tai visais nusivyliau, nes mano akys labai jautrios, ir visi valikliai be isimties man grauzia, kol neatradau Lancome.
QUOTE(Brilliant @ 2009 04 16, 14:35)
Sveikos kur įmanoma rasti Meliade akių makiažo valiklį, nei droge nei eurokoje šnd neužmačiau? O gal jau jų nebepardavinėja?
Iki arba Cento parduotuvėse
i nieka nekeisciau Mary kay akiu valikli, tinka ir nesiojanciom lynzes, labai lengvai nuvalo ir laaaabai gerai, ryte atsikelus niekada nebula juodu paakiu
Naudingas man buvo patarimas del TBS ismeginau alaviju veido valikli - puikiai tiko mano jautrioms akims ir visam veidui.
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2009 04 16, 21:44)
i nieka nekeisciau Mary kay akiu valikli, tinka ir nesiojanciom lynzes, labai lengvai nuvalo ir laaaabai gerai, ryte atsikelus niekada nebula juodu paakiu
O sitas Mary kay valiklis, jis skystas (kaip tie dvifaziai buna), ar pienelio pavidalo ir kokia kaina mazdaug?
skystas, pries naudojant reikia suplakti, toks atrodo riebokas,bet labai svelnus, o kaina jo 70lt tik kiek ml neatsimenu gal kokia 150ml paziuresiu namie ir galesiu parasyti, kiek brangokas, bet skalsus naudoju jau puse metu, o valausi kazdien
QUOTE(Virchinija @ 2009 04 16, 01:32)
Naudoju "Margarita", nedirgina akių ir gerai nuvalo. Kažkaip manau, kad gal ir chemijos jame mažiau, nes rašo: "natūrali kosmetika" , o kaina tai irgi
Nors negaleciau pasiskusti akiu jautrumu, bet kaip tik sito daikto amziu dienoj nenoreciau vel teptis. Karta netyciom pateko akin, tai verkiau tol, kol makiaza asaromis pagaliau nuploviau Ir dar ilgiau. Bet, aisku, cia kaip kam
turejau "Margaritos" dregnas serveteles makijazui valyti, bet nieko gero gaila tampyti oda, bruzini, bruzini, o vistiek nenusivalo
QUOTE(No_Angel* @ 2009 04 16, 20:46)
Iki arba Cento parduotuvėse
Ačiukas Būtinai Iki pasižvalgysiu šio valiklio
Veidui man geriausias,tinka ir akims Lancome Galateis Douceur.Labai svelnus,o is pigesniu Loreal sviesiai melynas,kur akims valyti.Tik tas senesnis,nes naujesnis ir brangesnis,bet man tai s...
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2009 04 16, 21:59)
skystas, pries naudojant reikia suplakti, toks atrodo riebokas,bet labai svelnus, o kaina jo 70lt tik kiek ml neatsimenu gal kokia 150ml paziuresiu namie ir galesiu parasyti, kiek brangokas, bet skalsus naudoju jau puse metu, o valausi kazdien
Aš turėjau šitą, nuvalydavo gerai, bet man vos porai mėnesių užteko , už tokią kaina neapsimoka, turiu rasos valiklį dvifazį, tai man net geriau nuvalo už tą mary kay ir plius kaina maža
Papildyta:
Giedruzi - ir man šis rasos