Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Sveikos kur įmanoma rasti Meliade akių makiažo valiklį, nei droge nei eurokoje šnd neužmačiau? 4u.gif O gal jau jų nebepardavinėja? g.gif
Atsakyti
Pats paciausias Lancome "Bi-facil" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pries tai esu naudojus Garnier, Loreal, Nivea, Avon ir kt., tai visais nusivyliau, nes mano akys labai jautrios, ir visi valikliai be isimties man grauzia, kol neatradau Lancome.
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 04 16, 14:35)
Sveikos kur įmanoma rasti Meliade akių makiažo valiklį, nei droge nei eurokoje šnd neužmačiau? 4u.gif  O gal jau jų nebepardavinėja? g.gif

Iki arba Cento parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti
i nieka nekeisciau Mary kay akiu valikli, tinka ir nesiojanciom lynzes, labai lengvai nuvalo ir laaaabai gerai, ryte atsikelus niekada nebula juodu paakiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Naudingas man buvo patarimas del TBS smile.gif ismeginau alaviju veido valikli - puikiai tiko mano jautrioms akims ir visam veidui.

QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2009 04 16, 21:44)
i nieka nekeisciau Mary kay akiu valikli, tinka ir nesiojanciom lynzes, labai lengvai nuvalo ir laaaabai gerai, ryte atsikelus niekada nebula juodu paakiu thumbup.gif  thumbup.gif

O sitas Mary kay valiklis, jis skystas (kaip tie dvifaziai buna), ar pienelio pavidalo ir kokia kaina mazdaug? 4u.gif
Atsakyti
skystas, pries naudojant reikia suplakti, toks atrodo riebokas,bet labai svelnus, o kaina jo 70lt tik kiek ml neatsimenu gal kokia 150ml paziuresiu namie ir galesiu parasyti, kiek brangokas, bet skalsus naudoju jau puse metu, o valausi kazdien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Virchinija @ 2009 04 16, 01:32)
Naudoju "Margarita", nedirgina akių ir gerai nuvalo. Kažkaip manau, kad gal ir chemijos jame mažiau, nes rašo: "natūrali kosmetika"  ,  o kaina tai irgi  thumbup.gif

Nors negaleciau pasiskusti akiu jautrumu, bet kaip tik sito daikto amziu dienoj nenoreciau vel teptis. Karta netyciom pateko akin, tai verkiau tol, kol makiaza asaromis pagaliau nuploviau lotuliukas.gif Ir dar ilgiau. Bet, aisku, cia kaip kam 4u.gif
Atsakyti
turejau "Margaritos" dregnas serveteles makijazui valyti, bet nieko gero gaila tampyti oda, doh.gif bruzini, bruzini, o vistiek nenusivalo
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 04 16, 20:46)
Iki arba Cento parduotuvėse  mirksiukas.gif

Ačiukas 4u.gif Būtinai Iki pasižvalgysiu šio valiklio cool.gif
Atsakyti
Veidui man geriausias,tinka ir akims Lancome Galateis Douceur.Labai svelnus,o is pigesniu Loreal sviesiai melynas,kur akims valyti.Tik tas senesnis,nes naujesnis ir brangesnis,bet man tai s...
Atsakyti
Kadangi naudoju vandeniui atsparų tušą- kitokiu vis išsiteplioti sugebu, labai gerai nuvalo ir akių nedirgina "Rasos" valiklis toks suplakamas, ir nebrangu ir nedirgina akių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2009 04 16, 21:59)
skystas, pries naudojant reikia suplakti, toks atrodo riebokas,bet labai svelnus, o kaina jo 70lt tik kiek ml neatsimenu gal kokia 150ml paziuresiu namie ir galesiu parasyti, kiek brangokas, bet skalsus naudoju jau puse metu, o valausi kazdien thumbup.gif

Aš turėjau šitą, nuvalydavo gerai, bet man vos porai mėnesių užteko doh.gif , už tokią kaina neapsimoka, turiu rasos valiklį dvifazį, tai man net geriau nuvalo už tą mary kay thumbup.gif ir plius kaina maža bigsmile.gif
Papildyta:

Giedruzi - ir man šis rasos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 18 balandžio 2009 - 22:06