Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Aš tai naudoju Nivea akių makiažo valiklį. Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 30, 06:51)
nera lietuvoj sios kosmetikos  unsure.gif

Aš irgi šitą naudoju- nr.7 ( draugė iš Airijos parveža), kai jo nebeturiu, perku Garinier- negriaužia akių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elve: 01 spalio 2007 - 16:44
QUOTE(Melina @ 2007 09 30, 10:17)
O to lancome ar ilgam užtenka?

nezinau ar ilgai blush2.gif nes as turejau tik miniatiura (30 ml), jos uzteko porai savaiciu, o gal ir ilgiau (nebeprisimenu blush2.gif )

QUOTE(Melina @ 2007 09 30, 21:55)
Nupirkau aš šiandien sarmoj dvifazinį MATIS akių makijažo valiklį,sužinojau kad PAYOT ir MATIS ir tas pats gamintojas,pagalvojau kam permokėt 30 Lt doh.gif ,vienu žodžiu nepabandęs-nežinosi.Grįšiu iš darbo ir išbandysiu,pažiurėsim koks skirtumas po bodyshop`o tongue.gif

tai kaip Matis valiklis? ax.gif kiek kainavo?
Atsakyti
As naudoju Nivea ir man labai patinka,negrauzia, neerzina akiu.Is vis patinka tik paprasti skysti valikliai. Turejau Yves Rocher, bet nepatiko, kad jis zele, dar nepatinka aliejiniai ir pieneliai. Kaip tik prisipirkau priemoniu is Body Shop'o ir svarsciau dar valikli gal pirkt, bet ziuriu, kad nelabai atsiliepimai, gerai, kad uzsukau cia, tai jau susilaikysiu ir eilini syki vel Nivea nusipirksiu:4u:
Atsakyti
Tas MATIS valiklis 60 Lt kainavo,bet kolkas tai tikrai nesigailiu,kad nusipirkau thumbup.gif ,nebent greitai baigsis tai tada atakuosiu sarmos konsultantę gun_bandana.gif Skirtumas po bodyshop`o akivaizdus,dar patinka,kad rytais akių kampeliuose nesusirenka tušo likučių.Tai aš rytais anksčiau,tik atsimerkus, pastoviai vyro prašydavau paduot veidrodį nes tie tušo likučiai mane taaaaip rezindavo doh.gif O bodyshop`e esu nesenai buvus tai konsultantė sakė,kad ir jai netiko ir labai akytes erzindavo,ir kad neigiamų atsilepimų nemažai girdėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melina: 04 spalio 2007 - 20:35
QUOTE(Melina @ 2007 09 25, 21:39)
Nagi,mergaitės pasidalinkite:kuris akių makijažo valiklis geriausias?Kuris nedirgina akių,nesausina odos aplink akis? rolleyes.gif

Sveika, aš naudoju "CORPORE SANO" ,aš nešioju kontaktinius lęšius, ir man jis labai gerai nedirgina ir nesausinaverta pabandyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anaula @ 2007 10 04, 21:53)
Sveika, aš naudoju "CORPORE SANO" ,aš nešioju kontaktinius lęšius, ir man jis labai gerai nedirgina ir nesausinaverta pabandyti. ax.gif

O kokia jo kaina ir kur galima jį įsigyti?
Atsakyti
jau 3 metai kaip naudoju MK akiu makiazo valikli, tikriausiai jau n-taji bonkiuka sunaudojau biggrin.gif Tik dabar pastebejau, kad mano paakiu oda jau pradejo dirginti unsure.gif Gal priprato? Ar tai imanoma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 06 spalio 2007 - 14:49
aivinu tema - ieskau valiklio jautriom akims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukė @ 2007 10 01, 01:16)
Aš tai naudoju Nivea akių makiažo valiklį. Esu labai patenkinta thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
TEMA apie valiklius
http://www.supermama...?...=42285&st=0
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2007 12 10, 20:19)

aciu uz nuoroda friends.gif
Atsakyti