as irgi sunkiai atsirinkau, nes akys labai jautrios, i viska sureaguodavo.
Bet jau metai,kaip naudoju Benexere dvifazi su avizom, manau, kad kam jautrios akys galetu pabandyti, nes mano tai labai jautrios...
QUOTE(pempe @ 2009 04 13, 23:57)
as irgi sunkiai atsirinkau, nes akys labai jautrios, i viska sureaguodavo.
Bet jau metai,kaip naudoju Benexere dvifazi su avizom, manau, kad kam jautrios akys galetu pabandyti, nes mano tai labai jautrios...
O kur jo galima nusipirkti, ir kiek kainuoja? Mano akiu vokai ziauriai jautrus, iskart po netinkamo valiklio pasidaro raudoni ir patine. Siaubas
QUOTE(lauryna @ 2009 04 14, 17:53)
O kur jo galima nusipirkti, ir kiek kainuoja? Mano akiu vokai ziauriai jautrus, iskart po netinkamo valiklio pasidaro raudoni ir patine. Siaubas
as perku Kaune kosmetologijos centre, bet viena supermama nurode www.benexere.lt puslapi, tai ten parasyta ir kituose miestuose kur isigyti.
Sitam puslapyje gali ir apie mano mineta akiu valikli paskaityti
QUOTE(Melina @ 2007 09 25, 21:39)
Nagi,mergaitės pasidalinkite:kuris akių makijažo valiklis geriausias?Kuris nedirgina akių,nesausina odos aplink akis?
man labiausiai patinka Mary Kay makiazo valiklis,as nesioju linzes ir man labai svarbu,kad valiklis nedirgintu akiu. o jis ne tik nedirgina, bet ir svelni labai paakiu ir voku oda panaudojus ji palieka.
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 14, 20:17)
o siaip odai valyti labai patiko L'oreal pienelis, virstantis toniku. Tik sio produkto kvapas toks salsvokas, tai kartais truputi erzina
Man visiskai nenuvalo akiu tuso o net neatsparu vandeniui naudoju dabar net nezinau ka su juo daryt, teks nauja valikli pirkt
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 16:41)
Siaip gerai pasistengus nuvalo, nors neapsimoka nervintis ir oda tampyt Nepamenu ar jis skirtas akiu makiazui valyti, o dabar tingiu eit pasiskaityt, bet kaip sakiau as akiu makiazui (o butent- tusui) naudoju kita valikli, siuo tik raudoni bei kitus nesvarumus pavalau bei atgaivinu oda
Nu kaip nors jau sunaudosiu, akims reikes kita pirkti, geriausia skysta
Naudoju "Margarita", nedirgina akių ir gerai nuvalo. Kažkaip manau, kad gal ir chemijos jame mažiau, nes rašo: "natūrali kosmetika" , o kaina tai irgi
naudoju TBS ramuneliu makiazo valikli. nera ispudingas.
Man labai tinka ir patinka Lancome Galatee confort veido valomasis pienelis tikrai geras, veidas netampa sausas , o man tikrai sunku issirinkti valomaji pieneli, nes labai sausa veido oda pas manes
QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 16, 12:23)
naudoju TBS ramuneliu makiazo valikli. nera ispudingas.
ir aš tą patį naudoju dabar, nuvalo man viską normaliai ir dar labai patinka, kad iš bėdos galiu ir visą veidą nuvalyti, nes nepalieka tokios kitiems akių valikliams būdingos plėvelės.