Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

man tai patinka garnier jautrioms akims;]
Atsakyti
QUOTE(monikiuuukas @ 2009 03 15, 13:58)
man tai patinka garnier jautrioms akims;]

tikrai labai puikus thumbup.gif
Atsakyti
Man visai niveja geras, bet dabar uzsikretus faberlik smile.gif
Atsakyti
Pakolkas pats paciausias - Mary kay rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai patiko makiažo valiklis iš TBS blush2.gif Tik pavadinimo dabar nepamenu, bet taaaip super nuvalo tušą cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš niekiap neatrandu tokio valiklio, kuris gerai nuvalytų tušą doh.gif Arba mano tušas nevykęs arba valymo priemonė lotuliukas.gif

Gal kas galite pasiūlyti nebrangų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 27 kovo 2009 - 10:58
AS TAI NAUDOJU IS ORIFLAME, IR GERA KAINA, IR SKIRTAS JAUTRIOMS AKIMS, O MANO TOKIOS YRA. JIS IS VISAI NAUJOS SERIJOS
Atsakyti
Man tai Garnier arba Maybelline 4u.gif
Atsakyti
Turiu Nivea ,bet po paskutinio valimo juo pasigavav akiu alergija jau 4diena kaip akys raudonos dar +asaroja tai isvada tokia kad negaliu dazytis akiu verysad.gif gal zinote koky valykli kuris tikrai nesualergizuotu ?
Atsakyti
QUOTE(ELEGANCE @ 2009 03 16, 11:29)
Pakolkas pats paciausias - Mary kay  rolleyes.gif

Man taip pat problema - niekaip nerandu tinkamos priemonės, kad nedirgintų jautrių akių. Paprastai naudoju vandeniui neatsparų tušą.

O kokia maždaug to Mary Kay valiklio kaina?
Ir kas tai per firma, jau čia ne 1 karta girdėta TBS? Čia trumpinys koks tai, ar taip ir vadinasi? Kur jų būna pirkti ir taipogi kokia kaina maždaug?
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2009 04 12, 20:01)
Ir kas tai per firma, jau čia ne 1 karta girdėta TBS? Čia trumpinys koks tai, ar taip ir vadinasi? Kur jų būna pirkti ir taipogi kokia kaina maždaug?

The Body Shop 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 12, 22:29)
The Body Shop  4u.gif

ACIU 4u.gif

O dėl kitų klausimėlių vis dar laukiu atsakymų ax.gif
QUOTE(Lolute @ 2009 04 12, 22:01)
Man taip pat problema - niekaip nerandu tinkamos priemonės, kad nedirgintų jautrių akių. Paprastai naudoju vandeniui neatsparų tušą.

O kokia maždaug to Mary Kay valiklio kaina?
del  TBS? - kokia kaina maždaug jų makiažo valiklio?

Iš tikro man labiau patinka pienelio tipo valikliai, kad ir akis galėtum nusivalyt ir veidą, o paskui tonikas ir viskas - procedūra baigta.

Atsakyti