Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(stenly @ 2009 02 21, 19:17)
As naudoju Loreal valikli jau daug laiko, man tapinka, labai gerai nuvalo tusa thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir as apsistojau dabar ties Loreal valikliu ir pieneli naudoju veidui sitos firmos. Pries tai turejau IsaDora akiu makiazo valikli butent vandeniui atspariam tusui valyti. Irgi patiko, bet kazkaip jo daugiau reikedavo, greit issinaudojo labai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

man šis labai netinka/nepatinka schmoll.gif schmoll.gif greičau pasibaigtų, bet kažkaip kaip nesibaigia tai nesibaigia doh.gif doh.gif
Atsakyti
O man pats geriausias Clarins akių makiažo valiklis thumbup.gif .Čia tas mėlynas ,kurį suplakti reikia.Ypatingai tas ''heavy make up remover''.perbrauki ir nieko nelieka.Bent jau man jis pats pats... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano favoritas DALTON thumbup.gif . Mokinuosi kosmetologe ir daugeli skirtingu tusu ir seseliu teko valyti skirtingomis priemonemis,bet Dalton niekas neatstoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2009 03 04, 01:26)
Mano favoritas DALTON  thumbup.gif . Mokinuosi kosmetologe ir daugeli skirtingu tusu ir seseliu teko valyti skirtingomis priemonemis,bet Dalton  niekas neatstoja bigsmile.gif

Tokio nemačiau ir nežinau biggrin.gif Kokia šalis yra gamintoja ir ar būna kosmetikos parduotuvėse? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 05 kovo 2009 - 16:32
QUOTE(erika55 @ 2009 03 04, 02:26)
Mano favoritas DALTON  thumbup.gif . Mokinuosi kosmetologe ir daugeli skirtingu tusu ir seseliu teko valyti skirtingomis priemonemis,bet Dalton  niekas neatstoja bigsmile.gif

Mane jis irgi domina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 03 05, 15:31)
Tokio nemačiau ir nežinau  biggrin.gif  Kokia šalis yra gamintoja ir ar būna kosmetikos parduotuvėse?  4u.gif

Pilnas pavadinimas Dalton Cosmetic Beauté de la mer ,salis-gamintoja-Vokietija. Kosmetikos parduotuvese nemanau,kad gausit,nes si firma bendradarbiauja tik su kosmetikos salonais unsure.gif . Bet per Google atradau oficialu partneri Lt mirksiukas.gif ,bet Mariampoleje doh.gif
My Webpage
Atsakyti
Man nuo visu valikliu akis grauzdavo, dabar turiu "eucerino" akims toks melynas skystis thumbup.gif
Atsakyti
O man pats geriausias Mary Kay akiu makiazo valiklis, jis su riebaliuku ir puikiai nuvalo net vandeniui atsparu makiaza. Jis nedirgina ir netempia paakiu odos, nes nuvalo makiaza be intensyvaus trynimo.
Pries tai kokius naudodavau tai reikedavo patrinti, kad gerai nusivalyti. Tai pastoviai isitrindavau i aki ir perstedavo, o po nusivalymo budavo apsivelusios akys. O dabar sios problemos dingo thumbup.gif
Atsakyti
Man geriausias Nivea skystas vandenukas smile.gif nei vienas valiklis dar taip nepatiko,kaip sis thumbup.gif
Atsakyti
as tai TBS neseniai isigyjau smile.gif valo gerai,nereikia daug bruzinti bigsmile.gif kol kas patenkinta wub.gif
Atsakyti
As naudoju N7 jis dvifazis, as tokius labiausiai megstu, akiu nedirgina, ir neuzlipina biggrin.gif
Atsakyti