Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Aš neseniai nusipirkau Nivea atsparaus vandeniui akių makiažo valiklį, toks kaip pienelis ir skirtingai nei kiti ištiesų labai gerai valo makiažą, tušą. Nenusivyliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Charle @ 2009 02 20, 14:13)
Aš neseniai nusipirkau Nivea atsparaus vandeniui akių makiažo valiklį, toks kaip pienelis ir skirtingai nei kiti ištiesų labai gerai valo makiažą, tušą.  Nenusivyliau  rolleyes.gif

nu man sis pienelis nenuvalo nei loreal tuso, nei maybeline. po to dar nuprausiu prausikliu, bet akys pilnos juoduliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 02 20, 19:36)
nu man sis pienelis nenuvalo nei loreal tuso, nei maybeline. po to dar nuprausiu prausikliu, bet akys pilnos juoduliu verysad.gif

nežinau, mano tušą nuvalo smile.gif ankščiau turėjau toniką - valiklį akių, tai irgi nenuvalydavo. smile.gif gal tavasis jau labai neatsparus vandeniui.
Atsakyti
'Margarita' kosm. pienelis su daigintais kvieciais.. labai patariu wink.gif
Atsakyti
Man pats geriausias is visu Lancome Bi-Facil akiu makiazo valiklis, aliejaus pagrindu 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju Loreal valikli jau daug laiko, man tapinka, labai gerai nuvalo tusa thumbup.gif
Atsakyti
Jau kuri laika naudoju Artdeco valikli, labai patinka - gerai valo, malonus kvapas ir skalsus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 02 20, 21:52)
'Margarita' kosm. pienelis su daigintais kvieciais.. labai patariu wink.gif

Šitas ir man labai patinka, jau n sunaudojau ir vis dar perku smile.gif

Labai nepatiko Oriflame vandeniui atsparaus makiažo valiklis:
user posted image
Nenuvalo net paprasto tušo (gal kada būtų ir nuvalęs, bet po 5min. trynimo ir atsibodo, ir blakstienų pasidarė baisiai gaila) doh.gif Turbūt nuvalyt vandeniui atsparų makiažą būtų išvis misija
neįmanoma unsure.gif
Niekam nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 vasario 2009 - 11:37
QUOTE(Dusele @ 2009 02 13, 14:07)
niekada nenaudojau ir nenaudosiu makiazo valikliu. Man tai kazkoks nereikalingas daiktas - visa makiaza puikiai nuplauna veido prausiklis 4u.gif  Nebent jus kasdien waterproof tusus naudojat..

Kiek bandziau - pilnai nenuplauna, lieka ratilai aplink akis, isterlioju ranksluoscius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2009 01 22, 15:52)
as nematau skirtumo tarp loreal, nivea, garnier valikliu, kazkaip visi vienodai valo, man svarbiausia, kad tik nebutu pienelio konsistencijos - negaliu pakesti schmoll.gif

Man tokie tik apveldavo blakstienas, apie ju nuvalyma nera net kalbos 4u.gif
Atsakyti
aš dabar naudoju garnier žalią valiklį, gal ir netobuliausias, bet tikrai neblogas, prieš tai naudojau nivea, bet garnier man labiau patinka, lengviau nuvalo, o ir pigesnis pora litukų rolleyes.gif
Atsakyti
tikiuosi i tema, bet akis akis plaunu Nivea, oxigen prausikliu, nusivalo net vandeniui atsparus tusas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 02 22, 11:34)

Pritariu, šitas tikrai labai prastas schmoll.gif Buvo laimės, kai jį sunaudojau biggrin.gif

O šiaip naudoju arba Nivea priemones, arba Margarita smile.gif
Atsakyti