Aš neseniai nusipirkau Nivea atsparaus vandeniui akių makiažo valiklį, toks kaip pienelis ir skirtingai nei kiti ištiesų labai gerai valo makiažą, tušą. Nenusivyliau
QUOTE(Charle @ 2009 02 20, 14:13)
Aš neseniai nusipirkau Nivea atsparaus vandeniui akių makiažo valiklį, toks kaip pienelis ir skirtingai nei kiti ištiesų labai gerai valo makiažą, tušą. Nenusivyliau
nu man sis pienelis nenuvalo nei loreal tuso, nei maybeline. po to dar nuprausiu prausikliu, bet akys pilnos juoduliu
QUOTE(ZBITKA @ 2009 02 20, 19:36)
nu man sis pienelis nenuvalo nei loreal tuso, nei maybeline. po to dar nuprausiu prausikliu, bet akys pilnos juoduliu
nežinau, mano tušą nuvalo ankščiau turėjau toniką - valiklį akių, tai irgi nenuvalydavo. gal tavasis jau labai neatsparus vandeniui.
'Margarita' kosm. pienelis su daigintais kvieciais.. labai patariu
Man pats geriausias is visu Lancome Bi-Facil akiu makiazo valiklis, aliejaus pagrindu
As naudoju Loreal valikli jau daug laiko, man tapinka, labai gerai nuvalo tusa
Jau kuri laika naudoju Artdeco valikli, labai patinka - gerai valo, malonus kvapas ir skalsus
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 02 20, 21:52)
'Margarita' kosm. pienelis su daigintais kvieciais.. labai patariu
Šitas ir man labai patinka, jau n sunaudojau ir vis dar perku
Labai nepatiko Oriflame vandeniui atsparaus makiažo valiklis:
Nenuvalo net paprasto tušo (gal kada būtų ir nuvalęs, bet po 5min. trynimo ir atsibodo, ir blakstienų pasidarė baisiai gaila) Turbūt nuvalyt vandeniui atsparų makiažą būtų išvis misija
neįmanoma
Niekam nerekomenduoju
QUOTE(Dusele @ 2009 02 13, 14:07)
niekada nenaudojau ir nenaudosiu makiazo valikliu. Man tai kazkoks nereikalingas daiktas - visa makiaza puikiai nuplauna veido prausiklis Nebent jus kasdien waterproof tusus naudojat..
Kiek bandziau - pilnai nenuplauna, lieka ratilai aplink akis, isterlioju ranksluoscius
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2009 01 22, 15:52)
as nematau skirtumo tarp loreal, nivea, garnier valikliu, kazkaip visi vienodai valo, man svarbiausia, kad tik nebutu pienelio konsistencijos - negaliu pakesti
Man tokie tik apveldavo blakstienas, apie ju nuvalyma nera net kalbos
aš dabar naudoju garnier žalią valiklį, gal ir netobuliausias, bet tikrai neblogas, prieš tai naudojau nivea, bet garnier man labiau patinka, lengviau nuvalo, o ir pigesnis pora litukų
tikiuosi i tema, bet akis akis plaunu Nivea, oxigen prausikliu, nusivalo net vandeniui atsparus tusas
QUOTE(Finna @ 2009 02 22, 11:34)
Pritariu, šitas tikrai labai prastas Buvo laimės, kai jį sunaudojau
O šiaip naudoju arba Nivea priemones, arba Margarita