Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Daugiaziede @ 2009 01 19, 16:48)
Uz lietuviska Margarita nesuradau dar nieko geresnio smile.gif

man ir tonikai margaritos neblogi smile.gif
Atsakyti
man lietuviskas Margaritos makiazo valiklis labai nepatiko- dirgino ir grauze akis, man jis per riebus siek tiek schmoll.gif
o labiausiai mano akims tiko oriflame 3 in 1 toks zalias skystis, labai gerai nuvalo ir visikai nedirgina akyciu (naudoju jau kokius 7-8 menesius) bigsmile.gif
Atsakyti
Man geriausias Mary Kay akiu valiklis, kuri reikia suplakti pries naudojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 01 20, 10:35)
man lietuviskas Margaritos makiazo valiklis labai nepatiko- dirgino ir grauze akis, man jis per riebus siek tiek schmoll.gif
o labiausiai mano akims tiko oriflame 3 in 1 toks zalias skystis, labai gerai nuvalo ir visikai nedirgina akyciu (naudoju jau kokius 7-8 menesius) bigsmile.gif

kazkada turejau margaritos, tai man nepatiko, nes palieka riebia oda, kuri ir taip riebi. dabar turiu loreal dvifazi ilgai isliekancio makiazo valikli. salyginai neblogas. geresnis uz Avene zele, nuo kurios man grauzia akis. schmoll.gif
Atsakyti
as naudoju L'OCCITANE akiu valikli su slamuciais visiskai negrauzia akiu, puikiai nuvalo tusa thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Patiko Garnier labai, toks lengvas tobulai valantis,negriauziantis

dabar dziaugiuosi essence skirtu vandeniui atspariam makiazui, nieko neblogesnis, plius toks pigus thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju NIVEA pieneli, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
as nematau skirtumo tarp loreal, nivea, garnier valikliu, kazkaip visi vienodai valo, man svarbiausia, kad tik nebutu pienelio konsistencijos - negaliu pakesti schmoll.gif
Atsakyti
Patiko Generos akių makijažo valiklis, švelnus, gerai valo smile.gif
Atsakyti
Seniau naudodavau Nivea makiazo valikli kartu su toniku. Taciau neseniai pabandziau serveteles (Johnson) ir labai patiko. Akiu negrauzia ir makiaza gerai nuvalo, o ir daug patogiau su jomis valytis thumbup.gif
Atsakyti
niekada nenaudojau ir nenaudosiu makiazo valikliu. Man tai kazkoks nereikalingas daiktas - visa makiaza puikiai nuplauna veido prausiklis 4u.gif Nebent jus kasdien waterproof tusus naudojat..
Atsakyti
Oriflame vandeniui atsparaus makiazo valiklis wub.gif ,bet kuo puikiausiai tinka ir veido ir akiu makiazui valyti,labai svelnus,valant putoja ir visiskai nedirgina nei akiu nei odos thumbup.gif
stai sis wub.gif
user posted image

o labiausiai nepatiko maybelline cils demasq 2 in1 akiu makiazo valiklis,kazkoks labai jau riebus,aliejinis schmoll.gif
stai sis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nailea: 13 vasario 2009 - 19:06