Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

o as nivea ,nuja pirkau tipo kaip pienelis..nei grauzia nei parausta...
Atsakyti
Naudoju DIOR makiazo valikli, labai super 4u.gif greitai pasalina makiaza, net ir atsparu vandeniui, ir saugo paakiu odele smile.gif Su rugiageliu ekstraktu ir su aliejuku kazkokiu.. Labai fainas wub.gif Mokejau 79Lt. Kristianoje. Vadinasi Duo Madique Demaquillant pur les youx.
Atsakyti
Naudojau Vichy, Uriage, Avene (kazkaip man su saltinio vandeniu "veza"). Tai pastarasis paciausias (avene).
Atsakyti
Naudoju loreal toki kur puse melyno puse balto 4u.gif
Atsakyti
Nauodju Artistry makiazo valikli, nuo kitu berdavo, ir labai elergizavo, nuo sito nieko, ir akytes ne rausta ir oda neelgizuoja smile.gif
Atsakyti
Dabar jau porą dienų naudoju Vichy "Purete thermale" akių makiažo valiklį, tai jis tikra atgaiva po ankščiau naudoto biggrin.gif Kolkas nepastebėjau, kad graužtų akis, nuvalo taip ne visiškai greitai, bet nesunkiai. Prieš tai turėjau Meliade ir pradžioje patiko labai nes kaip už tokią kainą labai gerai valė, bet paskui pastebėjau, kad blakstienos labai nekokios pasidare ir dar pradėjo kristi unsure.gif Nežinau, gal nuo ko kito čia, nors nemanau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2008 10 22, 11:37)
Koki akiu makiazo valikli pasiulytumet jautriai, dirgliai, alergiskai odai, kad nuvalytu ir vandeniui atsparu tusa?

Naudojau Nivea, L'oreal dvifazi, tai ryte atsikeldavau uztinusiom, pabrinkusiom akim (tiek virsutiniai, tiek apatiniai vokai), patindavo netgi prie pat blakstienu (virsutinio voko), ir jausmas budavo, kaip koks smelis akyse... niu, galvojau, jie netinko, reikia keisti smile.gif , dabar nusipirkau Rasos dvifazi ir vel tas pats doh.gif

Kas cia darosi! blink.gif  smile.gif

Musiet reikia bandyti specialiai jautrioms akims skirtus valiklius.

Ar AVENE akiu valiklis  nuvalo vandeniui atsparu tusa?

mano akiu vokai taip pat labai jautrus,dirglus,paraude.Kiek domejaus turint tokias problemeles nepatartina rinktis vadeniui atsparaus tuso.Tik isimtiniais atvejais.
Man neatsparu vandeniui tusa labai puikiai nuvalo Loreal Gentle Eye Make-up Remover(dvifazio nesu bandziusi). Pries tai turejau VICHI Purete Thermale,-neblogas,tik sunkiau zymiai valo.Tai jau daug kartu grizau prie jau mineto Loreal.
Atsakyti
geresnio uz mary kay nesu turejusi thumbup.gif nereik trinti tik pridedi suvilgyta vata palaikai ir atsargiai pavalai thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju akytem Maria Galland valikluka, jis berods su roziu vandeniu, dvifazis - labai geras, neriebina voku, o nuvalo viska ka tik reikia nuvalyti thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju Rasos pienelį su vaistažolėmis be parabenų. Mano jautriai odai labai geras. o ir chemijos žalingos jame mažiau.
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 09, 16:54)
Aš tai naudoju Rasos pienelį  su vaistažolėmis be parabenų. Mano jautriai odai labai geras. o ir chemijos žalingos jame mažiau.

gal jis ir be parabenu, bet as atsikeldavau patinusiais paakiais nuo jo, nezinau kodel man taip sureguodavo i Rasos pieneli, o dabar neatsidziaugiu atradusi Benexere, jis su avizom ir hamameliu. Kiek per savo gyvenimeli isbandziau, sitas man geriausias. Cia mano asmenine patirtis...
Atsakyti
Naudoju Nivea akiu makiazo valikli, valanti vandeniui atsparia kosmetika (nors nenaudoju tokios), daugiau to pienelio nepirksiu, kol nusivalau visa tusa nuo akiu doh.gif visai netirpsta jisai, nenusivalo schmoll.gif
Atsakyti