O man veido prausiklis nuprausia makiaza ir valyt nereik
Faberlic greito poveikio losjonas makiazui valyti su lotoso efektu man jis dabar №1
As naudoju Simple firmos akiu makiazo valikli,kitu nesu bandzius tai negaliu palyginti,bet sitas kolkas irgi nenuvyle. Lt man rodos siots firmos produkcija neprekiaujam
Koki akiu makiazo valikli pasiulytumet jautriai, dirgliai, alergiskai odai, kad nuvalytu ir vandeniui atsparu tusa?
Naudojau Nivea, L'oreal dvifazi, tai ryte atsikeldavau uztinusiom, pabrinkusiom akim (tiek virsutiniai, tiek apatiniai vokai), patindavo netgi prie pat blakstienu (virsutinio voko), ir jausmas budavo, kaip koks smelis akyse... niu, galvojau, jie netinko, reikia keisti , dabar nusipirkau Rasos dvifazi ir vel tas pats
Kas cia darosi!
Musiet reikia bandyti specialiai jautrioms akims skirtus valiklius.
Ar AVENE akiu valiklis nuvalo vandeniui atsparu tusa?
Naudojau Nivea, L'oreal dvifazi, tai ryte atsikeldavau uztinusiom, pabrinkusiom akim (tiek virsutiniai, tiek apatiniai vokai), patindavo netgi prie pat blakstienu (virsutinio voko), ir jausmas budavo, kaip koks smelis akyse... niu, galvojau, jie netinko, reikia keisti , dabar nusipirkau Rasos dvifazi ir vel tas pats
Kas cia darosi!
Musiet reikia bandyti specialiai jautrioms akims skirtus valiklius.
Ar AVENE akiu valiklis nuvalo vandeniui atsparu tusa?
Po Essence kelių buteliukų išnaudojimų atradau dar geresnę priemonę akių makiažui nuvalyti - tai Biodermos Sensibio H2O. Svarbiausia man, jog labai greit nuvalo ir negraužia akių
Nusipirkau siandien LUMENE naujiena-jautriu akiu makiazo valikli, valanti vandeniui atsparu makiaza, tinkanti ir naudojantiems kontaktinius lesius.
Su arktiniu linu semenu ekstraktais-puoseleja ir ramina oda; be alkoholio, parabenu, dazikliu, parafino ir silikono
Ne dvifazis, pabandziau parduotuveje, patiko, kad ne riebus
Dabar galvoju, gal man netiko tie riebus aliejiniai valikliai
Bandysiu, ziuresim, kaip cia bus...
Su arktiniu linu semenu ekstraktais-puoseleja ir ramina oda; be alkoholio, parabenu, dazikliu, parafino ir silikono
Ne dvifazis, pabandziau parduotuveje, patiko, kad ne riebus
Dabar galvoju, gal man netiko tie riebus aliejiniai valikliai
Bandysiu, ziuresim, kaip cia bus...
as pakeiciau tusa tai ir problemos neliko. man akiu makiazo valiklis is garnier nenuvale tuso is chanel ir clinique, o va collistar be problemu
Aš susižavėjau clinique akių makiažo valikliu, nusipirkau jau antrą Pirmiausia, tai anksčiau nusivalius makiažą(netgi ne vėlai, o kokios 4-5val iki miego) , kitą dieną akys tokios pabrinkę būdavo.O kai išbandžiau clinique, tai ne tik kad nuvalo puikiausiai, bet ir kitą dieną akys maloniai apvalios
Niu ka, tiko ir patiko man tas LUMENE valiklis jautrioms akims
Jokiu patinimu, akiu perstejimo, paraudimo, "smelio" akyse. Atsikeliu ryte graziom, neuztinusiom akelem, sviezia kaip agurcikas
Jokiu patinimu, akiu perstejimo, paraudimo, "smelio" akyse. Atsikeliu ryte graziom, neuztinusiom akelem, sviezia kaip agurcikas
As akytes valau su Body shop valikliu, man jis
as naudoju margaritos pieneli su daigintais kvieciais. man jis