Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(lisik @ 2008 07 01, 02:46)
nusipirkau žalią ESSENCE  thumbup.gif  ačiū forumietėms, likau laabai patenkinta  wub.gif

Merginos, nerandu Vilniuje niekur sito, help, gal kur nors matet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 10 05, 23:38)
Merginos, nerandu Vilniuje niekur sito, help, gal kur nors matet?  unsure.gif

aga, nesimato kazkaip. Negi visos taip ispirkote? blush2.gif
Atsakyti
O, man tai labai "Nivea visage" patinka smile.gif
Kai pabandziau, tai dabar jau gal ketvirta buteliuka perku. Gerai nuvalo akiu makiaza ir akiu nepersti thumbup.gif
Atsakyti
naudoju CLINIQUE rinse-off valikli,labai patinka smile.gif pries tai turejau tos pacios firmos,tik violetini,aliejini.tas tai nepatiko man.
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2008 08 10, 17:37)
PAYOT labai geras thumbup.gif

Man irgi drinks_cheers.gif tik kad brangus... ax.gif
Atsakyti
man labai geras eucerin smile.gif
Atsakyti
aš naudoju MELIADE, bet jų yra dvi rūšys, pienelis arba toks skystis, tai skystis man netinka graužia odą ir akis g.gif o pienelis su žaliu dangteliu tai super thumbup.gif
ir dar labai patinka kur soliariume yra, Corine de Farme, ir taip skaniai kvepia.. tokiom slyvom... bet šio man kažkaip neteko matyti pirkti, reiks soliariume paklaust kur perka lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz patarimus smile.gif Pasidalinsiu ir savo kuklia patirtimi smile.gif Kadangi dazau blakstienas jau bene 20 metu, isbandziau ivairiu valikliu (akys jautrios, perku atskirai pieneli veidui ir skysti akims nuvalyti). Lancome, Shisheido, Estee Lauder, Darphin, Bioterm - gerai, labai gerai, bet brangu, o efektas abejotinas. Jau antri metai naudoju Lumene uz 20 lt smile.gif ir esu visiskai patenkinta - makiaza valo puikiai, akiu nedirgina, o as galiu sau leisti daugiau investuoti i geresni veido krema smile.gif
Atsakyti
Man pats geriausias MaryKay firmos. Tiesiog labai puikiai nuvalo bet kokį tušą be didelių pastangų. Kiek draugių yra išbandę šį produktą, tai visoms patiko ir naudoja nuo to laiko tik šį.
Atsakyti
O man Nivea patinka, ir akytems gerai, ir oda svelni rolleyes.gif
Atsakyti
Aš anksčiau naudojau Meliade ir buvau juo patenkinta thumbup.gif , o dabar eurokos nusipirkau prancūzų gamybos valiklį Callibelle, tai jis man visai nepatinka schmoll.gif , reikia taip jau gerokai patrint akis, kad makiažą nuvalytų doh.gif
Mačiau eurokos dabar akcija Clinians akių makiažo valikliui yra, tai noriu paklaust gal kuri naudojat jį, ar geras daiktas? 4u.gif
Atsakyti
Naudoju le club firmos taip vadinamaji "rugegeliu vandeni" uzrode drauge, dirbanti kosmetologe, vis nusipyldavau is jos, o dabar perku pati visa litra, kainuoja 80lt, bet nereikia pastoviai pirkineti ir liux dalykas mano jautrioms akims.
Atsakyti