Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(begike @ 2008 08 11, 16:18)
o veiduko jis nesausina?  ax.gif  nes as ji ateiciau prisiziurejau  biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 08 11, 19:42)
man tai tempdavo oda po sio prausiklio.. jis riebiai odai skirtas

mano kaip tik kai riebi - tai man jis thumbup.gif jau gal cia kokia trecia bonke nusipirkus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 08 11, 20:42)
man tai tempdavo oda po sio prausiklio.. jis riebiai odai skirtas

QUOTE(kucci_kucci @ 2008 08 11, 22:31)
mano kaip tik kai riebi - tai man jis  thumbup.gif  jau gal cia kokia trecia bonke nusipirkus  mirksiukas.gif

a...tai man netiks unsure.gif akims tuo labiau unsure.gif
Atsakyti
akis valau migdolu aliejuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksčiau naudojau Nivea, o dabar išbandžiau Oriflame atsparų vandeniui, tai tikrai geras dalykas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
O as valausi Vichy universaliu veido valikliu jautriai odai, tinka ir akims, netgi kas nesioja lesius....super nuvalo smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Lumene akiu makiazo valikli jautriai odai, bet jis man taip griauzia akis, kad negaliu jo naudot doh.gif Susinervinus nusipirkau Meliade uz vos pora lituku ir visai patiko, kiekis didziulis, nuvalo ne idealiai, bet neblogai ir jokio grauzimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2008 08 17, 03:05)
O as valausi Vichy universaliu veido valikliu jautriai odai, tinka ir akims, netgi kas nesioja lesius....super nuvalo smile.gif

si valikli turejau ir as, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 08 17, 10:04)
Nusipirkau Lumene akiu makiazo valikli jautriai odai, bet jis man taip griauzia akis, kad negaliu jo naudot  doh.gif Susinervinus nusipirkau Meliade uz vos pora lituku ir visai patiko, kiekis didziulis, nuvalo ne idealiai, bet neblogai ir jokio grauzimo  unsure.gif

o man meliade kartais pagraužia,bet vis tiek aš pirkau ir pirksiu tik jį. plius minus visi nuvalo ir rezultatas būna toks pats. tai jei viskas tas pats tai kam mokėti brangiau? dirol.gif
Atsakyti
Veido ir akių makiažą valau su Bioderma Sensibio H2O vandenuku. Super priemonė, nasausina, nedirgina, vienu žodžiu mano must have biggrin.gif Geresnio tikrai nesu turejus ax.gif
Atsakyti
Nivea naudoju smile.gif
Atsakyti
mano Lumene smile.gif
Atsakyti
as naudoju GERMAINE de CAPUCCINI smile.gif
Atsakyti