Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Man labai patiko Payot,o dabar naudoju bodyshopo-tai labai jau graužia akis.Man labai patinka aliejiniai,lygtais lorealio aliejiniu pagrindu valiklis buvo visai liuks O kas dar aliejinius labiau mėgsta?Gal ką turėsit pasiūlyt?

Labai geras aliejinis MARY KAY firmos valiklis. Tinka jautrioms akims, nesiojant linzes.
Atsakyti
as tai siandien ta proga kad droge nivea kosmetikai nuolaidos nusipirkau nivea akiu makiazo valikli smile.gif
kazkada anksciau turejau tai buvo super thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat Nivea naudoju. Super jis man labai. Bet jau baigėsi, tai reiks gal kokį kitokį dabar pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2007 09 29, 20:01)
Aš taip pat Nivea naudoju. Super jis man labai. Bet jau baigėsi, tai reiks gal kokį kitokį dabar pabandyt smile.gif

o kokiu dar yra?
maciau siandien tik kazkoki baltos spalvos,matyt riebu g.gif
apie ji kalbi?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 29, 19:24)
as tai siandien ta proga kad droge nivea kosmetikai nuolaidos nusipirkau nivea akiu makiazo valikli smile.gif
kazkada anksciau turejau tai buvo super thumbup.gif

Kiek kainavo su nuolaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 09 29, 22:53)
Kiek kainavo su nuolaida? g.gif

zinai,nepaemiau cekio is tos laimes tongue.gif
bet uz akiu makiazo valikli,veido prausikli ir tonika sumokejau 30lt ir dar gavau dovanu duso zele bigsmile.gif tai manau ne daugiau 10lt.
o siaip visai nivea kosmetikai nuolaida 25% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melina @ 2007 09 27, 22:50)
Man labai patiko Payot,o dabar naudoju bodyshopo-tai labai jau graužia akis.Man labai patinka aliejiniai,lygtais lorealio aliejiniu pagrindu valiklis buvo visai liuks good.gif O kas dar aliejinius labiau mėgsta?Gal ką turėsit pasiūlyt?

Lancome Bi-Facil valiklis yra aliejinis.. man labai patiko thumbup.gif
o TBS valikslis su ramunelem tai ir man akis grauzdavo kai per daug ant vatos uzpildavau doh.gif bet tusa tai neblogai nuvalydavo smile.gif
Loreal'io dvifazis irgi neblogas smile.gif o lietuviskas Rasos dvifazis valiklis sunkokai nuvalydavo tusa...
Atsakyti
QUOTE(petskeliuke @ 2007 09 29, 17:28)
Man labai patiko Payot,o dabar naudoju bodyshopo-tai labai jau graužia akis.Man labai patinka aliejiniai,lygtais lorealio aliejiniu pagrindu valiklis buvo visai liuks  O kas dar aliejinius labiau mėgsta?Gal ką turėsit pasiūlyt?

Labai geras aliejinis MARY KAY firmos valiklis. Tinka jautrioms akims, nesiojant linzes.

aliejinis super geras - Nr 7 , pati jau kazkelinta naudoju, tik nzn ar jo lt galima rast, bet paziurekit, labai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2007 09 29, 23:50)
aliejinis super geras - Nr 7 , pati jau kazkelinta naudoju, tik nzn ar jo lt galima rast, bet paziurekit, labai geras mirksiukas.gif

nera lietuvoj sios kosmetikos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 29, 22:03)
Lancome Bi-Facil valiklis yra aliejinis.. man labai patiko  thumbup.gif
o TBS valikslis su ramunelem tai ir man akis grauzdavo kai per daug ant vatos uzpildavau  doh.gif  bet tusa tai neblogai nuvalydavo  smile.gif
Loreal'io dvifazis irgi neblogas  smile.gif  o lietuviskas Rasos dvifazis valiklis sunkokai nuvalydavo tusa...

O to lancome ar ilgam užtenka?
Atsakyti
Nupirkau aš šiandien sarmoj dvifazinį MATIS akių makijažo valiklį,sužinojau kad PAYOT ir MATIS ir tas pats gamintojas,pagalvojau kam permokėt 30 Lt doh.gif ,vienu žodžiu nepabandęs-nežinosi.Grįšiu iš darbo ir išbandysiu,pažiurėsim koks skirtumas po bodyshop`o tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Melina @ 2007 09 30, 21:55)
Nupirkau aš šiandien sarmoj dvifazinį MATIS akių makijažo valiklį,sužinojau kad PAYOT ir MATIS ir tas pats gamintojas,pagalvojau kam permokėt 30 Lt doh.gif ,vienu žodžiu nepabandęs-nežinosi.Grįšiu iš darbo ir išbandysiu,pažiurėsim koks skirtumas po bodyshop`o tongue.gif

Lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti