Man labai patiko Payot,o dabar naudoju bodyshopo-tai labai jau graužia akis.Man labai patinka aliejiniai,lygtais lorealio aliejiniu pagrindu valiklis buvo visai liuks O kas dar aliejinius labiau mėgsta?Gal ką turėsit pasiūlyt?
Labai geras aliejinis MARY KAY firmos valiklis. Tinka jautrioms akims, nesiojant linzes.
QUOTE(Honey @ 2007 09 29, 20:01)
Aš taip pat Nivea naudoju. Super jis man labai. Bet jau baigėsi, tai reiks gal kokį kitokį dabar pabandyt
o kokiu dar yra?
maciau siandien tik kazkoki baltos spalvos,matyt riebu
apie ji kalbi?
QUOTE(pepė @ 2007 09 29, 19:24)
as tai siandien ta proga kad droge nivea kosmetikai nuolaidos nusipirkau nivea akiu makiazo valikli
kazkada anksciau turejau tai buvo super
kazkada anksciau turejau tai buvo super
Kiek kainavo su nuolaida?
QUOTE(mijamaja @ 2007 09 29, 22:53)
Kiek kainavo su nuolaida?
zinai,nepaemiau cekio is tos laimes
bet uz akiu makiazo valikli,veido prausikli ir tonika sumokejau 30lt ir dar gavau dovanu duso zele tai manau ne daugiau 10lt.
o siaip visai nivea kosmetikai nuolaida 25%
QUOTE(Melina @ 2007 09 27, 22:50)
Man labai patiko Payot,o dabar naudoju bodyshopo-tai labai jau graužia akis.Man labai patinka aliejiniai,lygtais lorealio aliejiniu pagrindu valiklis buvo visai liuks O kas dar aliejinius labiau mėgsta?Gal ką turėsit pasiūlyt?
Lancome Bi-Facil valiklis yra aliejinis.. man labai patiko
o TBS valikslis su ramunelem tai ir man akis grauzdavo kai per daug ant vatos uzpildavau bet tusa tai neblogai nuvalydavo
Loreal'io dvifazis irgi neblogas o lietuviskas Rasos dvifazis valiklis sunkokai nuvalydavo tusa...
QUOTE(petskeliuke @ 2007 09 29, 17:28)
Labai geras aliejinis MARY KAY firmos valiklis. Tinka jautrioms akims, nesiojant linzes.
aliejinis super geras - Nr 7 , pati jau kazkelinta naudoju, tik nzn ar jo lt galima rast, bet paziurekit, labai geras
QUOTE(Imen @ 2007 09 29, 23:50)
aliejinis super geras - Nr 7 , pati jau kazkelinta naudoju, tik nzn ar jo lt galima rast, bet paziurekit, labai geras
nera lietuvoj sios kosmetikos
QUOTE(Palomina @ 2007 09 29, 22:03)
Lancome Bi-Facil valiklis yra aliejinis.. man labai patiko
o TBS valikslis su ramunelem tai ir man akis grauzdavo kai per daug ant vatos uzpildavau bet tusa tai neblogai nuvalydavo
Loreal'io dvifazis irgi neblogas o lietuviskas Rasos dvifazis valiklis sunkokai nuvalydavo tusa...
O to lancome ar ilgam užtenka?
Nupirkau aš šiandien sarmoj dvifazinį MATIS akių makijažo valiklį,sužinojau kad PAYOT ir MATIS ir tas pats gamintojas,pagalvojau kam permokėt 30 Lt ,vienu žodžiu nepabandęs-nežinosi.Grįšiu iš darbo ir išbandysiu,pažiurėsim koks skirtumas po bodyshop`o
QUOTE(Melina @ 2007 09 30, 21:55)
Nupirkau aš šiandien sarmoj dvifazinį MATIS akių makijažo valiklį,sužinojau kad PAYOT ir MATIS ir tas pats gamintojas,pagalvojau kam permokėt 30 Lt ,vienu žodžiu nepabandęs-nežinosi.Grįšiu iš darbo ir išbandysiu,pažiurėsim koks skirtumas po bodyshop`o
Lauksim atsiliepimu